Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 9 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 127

Téma: Windows 7 vs. Leadtek PVR2

  1. #31
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    108

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Pokud nebudou oficialně vydány Win_7 a k tomu potom drivery na Leadteku (a také jinde), těžko posoudit, kde jsou chyby. Zatím je to jen hádání.
    No jo, ale už se jim chlapcům krátí...
    Měli by spíš testovat PŘED vydáním a né až PO vydání...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Microsoft zahrne do Windows 7 „XP mód“, který umožní provozovat aplikace navržené pro systém Windows XP. XP mód bude k dispozici prostřednictvím volitelné aktualizace a podporované budou verze Professional, Ultimate a Enterprise, tedy tři nejdražší verze Windows 7.
    Pak by, teoreticky, žádný problém býti neměl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    předpokládám, že tyhle chyby intenzivně hlásíte do microsoftu a leadteku ;-)

    já včera nainstaloval build 7100 a ejhle, nefunguje hibernace. doufám, že je chyba v mém nastavení a ne ve windows, to by pro MS byla prekérka

    telku snad otestuju dneska.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    Oni pani u Microsoftu to vymysleli inak. Ak budes u Microsoftu citat dalej, dozvies sa, ze cely ten XP mod bude virtualny stroj. !?!?! Ta volitelna aktualizacia stiahne image virtualneho stroja XP Pro a spusti sa to skrz VirtualPC (alebo jeho derivat vo W7).

    Vzhladom na "virtualnu" podobu toho XP modu podla mna s tym problemy budu, hlavne u programov zavislych na hardveri, ako napriklad u TV kariet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    ráno jsem pátral po nějakých informacích o té mé nefunkční hibernaci a mimo jiné jsem našel tenhle http://adacosta.spaces.live.com/blog...DB!23516.entry blogpost k tomu virtuálnímu stroji v sedmách
    opravdu to bude virtual pc s VPC XPček, akorát aplikace se nebudou spouštět na ploše virtuálních strojů, ale mělo by to běžet "seamlessly", čili jenom okno aplikace (podobně jako třebas publikovaný program v citrixu)

    jak psal Artam - na vyfikundace s hardwarem můžeme pravděpodobně zapomenout, virtual pc tohle neumí. i když, možná MS příjemně překvapí - ta virtualizace je určena hlavně pro business klientelu, která používá svoje softy psané na míru. otázkou je, jestli bude business klientela požadovat i podporu nějakého speciálního hardwaru typu čtečky čárových kódů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    108

    Mno, mě se dneska ráno stroj z hibernace neprobudil, cyklicky při spuštění cykluje mezi výběrem: A) Win7 B)WinVista na druhé partition. Po výběru čehokoliv oznámí že: buď norm., nebo nouzový. Bez ohledu na to co vyberu se po čase objeví hláška že ASI došlo ke změně HW a že mám nabootovat z inst. DVD Win7 a opravit instalaci. Ovšem pozor. Při nabootování z DVD se nespustí klasický instalátor (přestože ho klepnutím spustím a systém z DVD "tahá", ale naběhne po chvilce okno, že...: ASI došlo ke změně HW a že mám nabootovat z inst. DVD Win7 a opravit instalaci.... A pozor opět, při nabootování z DVD Vist se děje to samé... Prostě nemůžu spustit klasický instalátor ani z DVD Win7 ani Vist. Přitom v obou případech systém z DVD spouští a tahá. V nějaké fázi se to ale zlomí a provádí to tohle... Zkusím večer nabootovat nějaké LiveCD, ale je to celé... Napikaču...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    včera jsem pod sedmičkou otestoval ladění TV - PVR2 v aktuální verzi z live update. ladění prošlo bez problémů
    ještě pořád nemám dořešené nahrávání
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    108

    Já jsem včera přeinstaloval systém (W7), problém byl v tom, že jsem měl systém nainstalovaný na SATA AHCI a po pádu způsobeném nefunkční hibernací mi tam Bios vrátil IDE compatible , já jsem si toho nevšimnul a widle to nerozdýchaly. Teď je to rel. OK.
    Uspávání mi funguje, ale pokud mám povolené buzení u kteréhokoliv USB perif, zař. (klávesnice, 3 myši), tak mi tyto zařízení okamžitě po uspání počítač zase vzbudí (bez toho abych se jich dotknul pochopitelně...). Nemáte s tím někdo zkušenosti?
    Pak bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemáte tucha, zda si dokáže MCE ve Win zapnout uspaný počítač (S3, ne hibernovaný), nahrát pořad nastavený v programu a zase případně počítač uspat?
    A pak bych se chtěl ještě zeptat (je to děs jávím, ale jednu věc člověk vyřeší a tři jiné se objeví...), jestli se dá uvažovat o buzení počítače z S3 spánku dálkovým ovladačem dodávaným k Leadteku (v režimu MCE) v mém případě 1000S? Uspat to jo, ale předpokládám, že musím někde v Biosu zapnout WakeUp, ale čím?
    Díky moc za případné rady!

    PS všimnul jsem si, že v sestavení 7100 (Win7) je oproti lednové verze skutečně vyřešeno a opraveno nemálo "blbůstek". Například v lednovém když jsem si v nastavení kanálů přeházel programy do svého pořadí, tak v Guide mi je ukazoval pořád v tom svém původním, takže pak šly programy za sebou stylem: 10, 2, 18, 3, atd...
    Teď už je to OK.
    A musím říct, že oproti Vistám je konečně vyhledávání rychlé a přitom ani po instalaci indexování nějak zvlášť "nedrtí" počítač, jako tomu bylo právě ve Vistách. Teď už vyhledávání (i v tělech mailů - Thunderbird 3) šlape jak na Macovi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Doom Zobrazit příspěvek
    Jelikož jsem zvědavý jako opička, pustil jsem se do testování beta verze Windows 7 build 7000
    Jak se Sedmička chová s TV kartou?
    Dobře.
    Po instalaci našel systém korektně dva ze tří modulů karty Leadtek Expert. Tuner a Capture byly nainstalovány v pořádku, včetně ovladačů, které do systému dodal Leadtek. V ..............
    Zdravim.

    Pokud jsem to spravne pochopil, tak mam asi stejnou TV kartu jako ty, tedy LEadtek winfast TV 2000XP expert.. podle tveho navodu jsem zkousel instalaci ovladacu pro WV, ale vubec to nefunguje. Mam Windows 7 RC 7100 x64. Jako ovladace jsem pouzil automaticky setup (TV2000 XP Global(Vista64)), ale nefunguje. Ve spravci zarizeni mam stale jen neznamy Multimedia Video Contrller. Muzes me prosim poradit co s tim?.. predem thx..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    108

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Pak by, teoreticky, žádný problém býti neměl.
    Mimochodem, včera jsem v tomto virtuálním XP stroji nainstaloval TMPENC XPress převodník, který jinak ve W7 zatím ani škrt...
    Funguje to, jako nouzovka než vyjde verze přímo pro W7 obstojné...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    Citace Původně odesláno od MajkyyX Zobrazit příspěvek
    Zdravim.

    Pokud jsem to spravne pochopil, tak mam asi stejnou TV kartu jako ty, tedy LEadtek winfast TV 2000XP expert.. podle tveho navodu jsem zkousel instalaci ovladacu pro WV, ale vubec to nefunguje. Mam Windows 7 RC 7100 x64. Jako ovladace jsem pouzil automaticky setup (TV2000 XP Global(Vista64)), ale nefunguje. Ve spravci zarizeni mam stale jen neznamy Multimedia Video Contrller. Muzes me prosim poradit co s tim?.. predem thx..
    klepni na ten multimedia controller, dej aktualizovat ovladače a podstrč mu cestu, kam sis vybalil ovladače ke kartě. musí to chodit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    5

    Zdravím. Ví někdo jestli se dá už naladit kanály na DTV 1000S ?.Prohledá to všechny kanály ale nic nenajde. Dík za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Tak pokud bydlíš v oblasti, kde je DVB-T signál dostatečně silný a kvalitní, tak by s tím neměl být problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    5

    Bohužel je, ve Vistách i na XP bez problému všechny kanály a v 7mičkách prohledá vše jak má ale nic nenaladí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    Citace Původně odesláno od marcello870 Zobrazit příspěvek
    Bohužel je, ve Vistách i na XP bez problému všechny kanály a v 7mičkách prohledá vše jak má ale nic nenaladí.
    Starší verze 1000T se chová naprosto stejně, psal jsem to již výše.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 9 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows Movie Maker - ve Windows 7
    Od mark70 v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-05-2011, 07:28
  2. Pvr2+16:10?
    Od Raskin v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-06-2009, 11:51
  3. Leadtek DTV2000 H + PVR2 + Vista 64, funguje nekomu?
    Od vita86 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 19:51
  4. WF DTV 2000H, PVR2
    Od kartuz v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-07-2007, 17:53
  5. Leadtek winfast DV2000 a windows media player
    Od f.kalensky v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2005, 13:57