Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 127

Téma: Windows 7 vs. Leadtek PVR2

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    5

    to mě právě nenajde obyčejný tak nevím... zkusím eště nabastit z jiných typů karet jinak nevím... ale díky a kdyby jste někdo věděl tak sem napište nějaký ten poznatek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    zkus se na webu tw1965 podívat po jiných verzích ovladačů
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    K diskuzi přidám svůj poznatek:
    TV karta L_WF DTV1000T, WinSeven32b, instalace driverů (Vista32) pro kartu bez problémů, restart, instalace PVR2 také bez problémů. PVR2 2.0.3.19 neumí naladit žádnou TV stanici. Zajímavé ovšem je, že Win Media Center bez problémů naladí vše, funguje slušně, regulace hlasitosti funguje. DO jsem nezkoušel. Možnost vložit naladěné stanice přímo do PVR2 nemám.
    Je zřejmé, že kompatibilita mezi W-V a W-S opět nebude 100%, a to jak driverů, tak i aplikací.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Také na zkoušku jsem nainstaloval Windows 7. Tady jsou mé bohužel negativní poznatky při instalaci TV karty Winfast DTV 2000 H...
    Protože již na krabici je logo Windows Vista, použil jsem k doinstalování nejdříve ovladače z CD (Pack ver. 6.4). Po spuštění PVR2 dochází k přepnutí obrazovky do jakéhosi módu Basic, který vás ochudí o efektní zobrazení oken. To by však nevadilo, problémem je, že nenajde žádný DTV signál. Stáhnul jsem tedy nejnovější ovladač jak pro Visty 4.0.112.3223_Vista_WHQL a nový PVR2 ze stránek Leadteku. Pomohlo to jen v případě zobrazení efetků W7, co se týče nalazení digitálního signálu bohužel ne. Zkrátka nenalezne žádnou stanici. Má někdo stejný problém? Vyzkoušel jsem různé kombinace driverů a PVR2, ale bezvýsledně
    Naposledy upraveno uživatelem Markusak: 11-03-2009 v 19:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    PVR2 pod Win7 zatím nefunguje, pokud máš dobře nainstalované drivery, použij Windows Media Center. mělo by to chodit.
    Win 7 (32bit) mám na zkoušku nainstalované na 2 PC:
    1. Asus P5KPL-AM, CoreDuo 2160 1,8@2,4GHz, 2*2GB Ram 888MHz, ATI 3450, TV-Leadtek DTV1000T - nainstalovány poslední drivery pro Vistu32, PVR2 ani nenaladí žádný program, WMC funguje.
    2. GA-X38-DQ6, C2D8400, 4*2GB Ram 800MHz, GK8800GT, Leadtek 2000XP Expert, TerraTec Cinergy 2400i DT - pro obě karty nainstalovány drivery pro Vista 32bit, FM tuner na Leadteku funguje (naladí, přehrává, změna mono-stereo je možná, nahrávání chodí) ale..
    Pro příjem DVB-T mám TV kartu TerraTec, program pro sledování TV TerraTec Home Cinema lze nainstalovat, TV programy lze naladit a tím končíme, sledování TV opět pouze přes WMC, funguje s problémy, občas napíše že není signál, po restartu PC do WinXP-SP3 je úroveň signálu 92-97% a kvalita 100%. Tato karta bezpečně funguje ve Win Vista 64b, viz http://www.czechcomputer.cz/uploadim...4504455937.jpg , kde je vidět i úroveň signálu a kvalita.
    A zpět k Leadteku, pokud spustím WMC, tento ukončím a chci spustit WinFast FM, tento program se již nespustí, je nutný restart PC, pak WinFast FM funguje, po ukončení a spuštění WMC se situace opakuje.
    Analogový přájem jsem již opustil.
    Z chování Win7 soudím, že došlo k nějakým změnám na grafickém rozhraní OS a stávající programy pro sledování TV nejsou kompatibilní, takže zatím lze použít pro sledování TV pouze WMC.
    Má-li někdo další poznatky k Win7 a provozu TV karet, pište.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    V Device Manageru mi žádnou chybu Windows 7 po nainstalování nepíše. Verze ovladače staženého pro Vista 32b. ze stránek Leadteku je z 19.9.2006 - 4.0.112.3223. Windows Media Center jsem vyzkoušel taky a při skenování stanic opět nic nenašel. Zkoušel jsem i se stejným výsledkem připojit počítač na anténní kabel u TV, (v domění, že už snad musí být vadný kabel,který mimochodem ve Win XP fungoval). Ovladač z 19.9.2006 mi přijde trochu starý, ale skutečně jsem novější nenašel ... dá mi prosím někdo vědět, zda existuje novější verze pro Windows Vista 32b.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    zkusil bych splašit novější sestavení sedmiček nebo počkat na RC, která bude v dubnu
    Naposledy upraveno uživatelem Doom: 16-03-2009 v 13:50 Důvod: překlep :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Tak byla to moje chyba . Ve WMC jsem pitomec při nastavování pořád zatrhával set-top box, takže se žádný program ani ukázat nemohl. Díky JirkoviH a Doomovi za jejich odpovědi. Můžu tedy potvrdit, že ve Windows 7 software PVR2 nefunguje správně a pro sledování DVB-T televize je nutné využít Windows Media Center. Jen pár postřehů z párminutového používání WMC: co se týče sledování TV, nemám žádných výhrad, vše funguje jak má. Nahrávání je také v pořádku, přehrávání nahrávek také, až na pár kostiček v obraze na začátku nahrávky, které nejspíš způsobuje nedostatečně rychlý hardware.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    4

    Ahoj kuci, mam verzi systemu 7000 beta 32bit. nedari se me ta karta nainstalovat. korektne me to najde DTV200H BDA Transport Stream Capture, DTV2000 H WDM Audio Capture a DTV200 H WDM Video Capture. dal me to zdetekuje tri nezname zarizeni, ktere system nenajde. Stahnul jsem z leadteku ovladace pri vistu 32 bit a pri instalaci(je to instalacni soubor) me to hodi bluescreen. po restartu mam u BDA Transport Stream Capture a WDM Audio Capture zlutej vykricnik. Nevite co s tim? Jeste nez jsem instaloval ty ovladace, tak me media centrum hlasil ze nemam instalovanou tv kartu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    kall ellovi bohužel neporadím

    právě jsem nainstaloval znova Seven, skoro aktuální build 7068. tady jsou moje výsledky:
    s poslední verzí PVR2, build 20322 konečně jede regulace hlasitosti. nahrávání stále jede bez zvuku, ale po jeho spuštění se ozve zvuk 2x - s ozvěnou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    Win7 build 7106, čistá instalace, to co jsem napsal výše o Leadteku 1000T a TT Cinergy 2400i DT platí v plném rozsahu stále. M$ má na čem intenzívně makat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    108

    Já mám takový trabl s leadtekem 1000H, který šlape v MCE ve Win7(RC7100) jak víno, až na to že přetrvává problém od prvních bet Win7 a sice že po restartu zapomene naladěné stanice. Resp. zůstanou naladěné, ale MCE není schopno nic přehrát, protože "not signal in the air"... Pochopitelně po opětovném naladění všechno šlape... Po pravdě řečeno se mi moc nechce po každém zapnutí počítače půl hodiny ladit... Nevím kde udělali soudrzi z Microsoftu chybu. Jo, pochopitelně ve Vistích MCE no problem...
    Škoda...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    108

    Tak jsem teď zjistil, že Win7 MCE udrží moč i naladěné kanály po uspání a probuzení, po hibernaci a probuzení, ale po čistém restartu nee...
    To by mě zajímalo, jestli je to problém Win7 nebo Leadteku (LiveUpdate jsem provedl)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pokud nebudou oficialně vydány Win_7 a k tomu potom drivery na Leadteku (a také jinde), těžko posoudit, kde jsou chyby. Zatím je to jen hádání.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows Movie Maker - ve Windows 7
    Od mark70 v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-05-2011, 07:28
  2. Pvr2+16:10?
    Od Raskin v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-06-2009, 11:51
  3. Leadtek DTV2000 H + PVR2 + Vista 64, funguje nekomu?
    Od vita86 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 19:51
  4. WF DTV 2000H, PVR2
    Od kartuz v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-07-2007, 17:53
  5. Leadtek winfast DV2000 a windows media player
    Od f.kalensky v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2005, 13:57