Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: import Sony AVCHD do Avidu

  1. #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Nemá někdo nápad, tip, jak elgantně dostat soňácký AVCHD do Avidu v co nejlepší kvalitě?
    Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    do jakýho "avidu" (někdo tak mluví o Liquidu, někdo o MC)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    MC, Symphony
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    Do MC jako MXF - DVCPRO HD (přepočet umí různé utility výrobců, Vegas, asi i Edius5), jestli je to elegantní to nevím, ale kvalitní je. Ale osobně bych to zpracoval třeba v tom Ediusu5, ten umí s AVCHD velmi dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    (nebo pokud je to Sony AVCHD, tak třeba z Ediusu5 ven jako XDCAM / MXF, pak přes browser Sony už standardně, jako z jakéhokoliv XDCAMU, elegantnější by měla být ale konverze rovnou do DVCPRO HD; Soňáci by na to ale měli mít nějakou utilitu, co by to přerejpala, když ji má Panasonic pro konverzi ACVHD do DVCPRO HD).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    myslim ze on ma AVID a chce to strihat v AVIDe .. cize ho nezaujima ako to strihat v inom ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    No právě to mě štve, že Panasonic to má tak hezky vyřešené, ale od Sony podle všeho nic takového není. Jen jsem to zkoušel, jestli někdo nějakou utilitku nezná, protože se mi nechce kvůli pár amatérským záběrům stahovat Vegas, instalovat, pak dlouze přepočítávat, kopírovat, importovat a pak zjistit že sem někde na začátku blbě nastavil pořadí půlsnímků nebo jinou blbost...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Tak si to AVCHD preklop do inej kompresie, trebars HDV, CFHD... kedze tych zaberov mas zopar.. a Vegas by mal byt sucast kazdeho slusneho PC, kto to mysli so strihom vazne..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Citace Původně odesláno od stayman Zobrazit příspěvek
    a Vegas by mal byt sucast kazdeho slusneho PC, kto to mysli so strihom vazne..
    ...říká jako kdo?))
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od MIHI Zobrazit příspěvek
    ...říká jako kdo?))
    Nepoznam ich..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SONY HDR-PJ10E a import z PC do kamery
    Od fikxa v sekci Videokamery
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-01-2012, 14:15
  2. AVCHD z kamery Sony v PMB Picture
    Od mmmm. v sekci Videokamery
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-06-2009, 19:08
  3. BR Sony BDP-S350 (AVCHD, DVD, USB)
    Od drsnacek v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-12-2008, 22:54
  4. Druha stopa v Avidu
    Od tomas.opatril v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 13-03-2008, 17:02
  5. Import *.VOB z DVD z kamery Sony
    Od superkojot v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-01-2008, 01:28