Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: propojení PC a TV přes HDMI

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    mírně složitější dotázek...
    kamarád má následující:
    PC s grafikou, kt. má 2x DVI, televizi, kt. má taky DVI.
    PC je v ložnici, telka vedle v pokoji.
    chce to propojit pomocí HDMI kabelu a dvou redukcí DVI-HDMI
    kabel bude mít cca 10 metrů

    bude to fungovat?

    díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    120

    A rozlišení té plazmové tv se kterou se to bude propojovat je 1024x768
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    365

    Fungovat by to mělo bez problémů, akorát nechápu, proč HDMI s redukcema? Jsou taky docela drahý. Proč ne rovnou DVI. Dělaj se těch 10m taky. Že by kvůli velikosti díry? Pak bych koupil kabel DVI/HDMI a redukci jen jednu. Bude to levnější, funkce stejná. Zvuk se bude muset tahat extra.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    na obou koncích bude DVI
    důvod, proč HDMI kabel, je jednoduchý - kabel DVI vypadá méně esteticky - je tlustší...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    365

    To už je jeho volba. Rozdíl ve funkci není. Já mám do 42PX70E taky DVI/HDMI 10m absolutně bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    díky za rady...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    3

    Dobrý den,
    mám problém s propojením LCD LG s pc přes HDMI kabel.Zvuk mi totiž funguje pouze sporadicky,mám dojem že pouze při startu OS, a obraz se mi nepravidelně vypíná a zase naskakuje. Systém na pc,včetně všech ovladačů, jsem instaloval za použití monitoru lcd ASUS a propojení normálně přes VGA a pak jsem pc převezl a snažil se propojit s tv přes hdmi.Děkuji za radu,pokud existuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    139

    Lark: prosimtě jak si tahl ten zvuk??? maš ho teďve stereu? nebo v 5.1? děkuji ja nevim jak mam tahnout ten zvuk abych ho mel v 5.1 totiz tak děkuji všm za rady!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    139

    ahojky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    365

    Citace Původně odesláno od paja truhlik Zobrazit příspěvek
    Lark: prosimtě jak si tahl ten zvuk??? maš ho teďve stereu? nebo v 5.1? děkuji ja nevim jak mam tahnout ten zvuk abych ho mel v 5.1 totiz tak děkuji všm za rady!
    Používám jen stereo, z audiokarty běžná stíněná dvoulinka. Na jednom konci stereo JACK a na druhém dva CINCHe S 5.1 ti bohužel neporadím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    139

    nj to je hold skoda dnes se mi povedlo zprovoznit zvuk do hdmi z grafiky hura aspon ze ho dostanu do tv kvalitne s tv ho snad do 5,1 nejak dostanu uvidime kdyz ne no tak aspo hold bude hrat bedna
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    139

    Ahoj tak sem to propojil pc s tv pres hdmi 20m ajede krasne neni treba pouziti ani repetru...
    ale jednu vec preci jen mam a to je zvuk normalni komentare jsou ciste a tak ale jak je naka doprovodna hudba ve filmu tak je zvuk skreslen cim to muze byt?? jeto tou delkou?? kdyz obraz jede krasne bez jakehokoliv seku ci rozmazani???
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    13

    Čau lidi mám takovej dotaz, snad to můžu napsat sem.
    Takže, mám doma PC a mám ho propojený s LCD TV kabelem HDMI - 10 metru.
    Obraz i zvuk mi jde ale ted bych se chtěl zeptat jestly se dá a jak nastavit aby mě PC přenášel přes ten kabel zvuk Dolby Digital jelikož mám televizy propojenou přes optiku domácí kino a tam mě jde jenom Stereo zvuk.
    A ještě bych měl dotaz dá se nějak zesílit signál přes optickej audio kabel ?
    Protože mám z PC optiku 2m vedenou do switche a z toho další optikou 5m do dalšího switche a z toho 2m optikou do Domácího kina ten signál je tak slabý že ho ani příjmač nezachití ale když ten poslední switch vynechám i s tím 2m tak všechno jde. Takže vám budu vděčný za každou radu. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Lark Zobrazit příspěvek
    Fungovat by to mělo bez problémů, akorát nechápu, proč HDMI s redukcema? Jsou taky docela drahý. Proč ne rovnou DVI. Dělaj se těch 10m taky. Že by kvůli velikosti díry? Pak bych koupil kabel DVI/HDMI a redukci jen jednu. Bude to levnější, funkce stejná. Zvuk se bude muset tahat extra.
    ahoj,mám v pc dvi výstup,chci propojit lcd televizi hdmi,mám to tak 12 metrů,chci přehrávat na tv filmy,bude to fungovat?neztratí se délkou kabelu kvalita obrazu?Dík za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    rana istoty je extender cez 2xUTP kabel ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 19-10-2010, 16:20
  2. LCD: Sony-Bravia propojení s PC přes HDMI
    Od multa v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-05-2010, 13:07
  3. propojení set top boxu a lcd pres hdmi-dvi
    Od rafo81 v sekci Bastlení
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-03-2009, 23:31
  4. Zadny signal po propojeni TV s PC pres DVI-HDMI
    Od KUFI v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 23:26
  5. Problém propojeni plazma - notebook přes hdmi
    Od michal_h v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 23:47