Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 38 z 38

Téma: propojení PC a TV přes HDMI

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    10

    no to přesunutí na obrazovku 1 resp. 2 nevypadá špatně. Ale jak tak zkouším, tak moje Sedmičky to neumí, nebo sem zatím nenašel jediný program, který by to uměl
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    12

    Tohle je záležitost ovladačů GK. Sedmy to samy o sobě neumí. Pokud máš ATI/AMD, mohu hodit screen, s NV neporadim, tam už si to nepamatuju.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    10

    mám právě nVidii. Nevíš aspon pod čím to hledat? každopádně moc děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    12

    Bohužel, nepamatuju. Tak něco jako správce plochy a musí být. Tam bych to hledal. U mě stačí jen povolit toho správce ploch v ovladačích GK a už to běží.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od Kabosh Zobrazit příspěvek
    zdravím, mám menší problém s zapojením PC a LCD televize Samsung přes HDMI. Problém je v tom, že TV a monitor PC mají různé rozlišení, takže obraz nejde klonovat. Rozlišení LCD 1280x1024 a TV 1360x768. Jde nějak nastavit, abych na PC i TV viděl stejnou plochu, ale samozřejmě s různým rozlišením? děkuji
    Používám místo klonování,rožšíšení pracovní plochy.Pak si můžu rozlišení u PC a TV nastavit zvlášť.
    Propojeno jen HDMI kabelem 10m.Pak jsem musel nastavit ještě zvuk,takže když aktivuju obraz na TV automaticky mi tam jde i zvuk (ale nejde v PC),po deaktivaci obrazu v TV se zvuk vrátí na PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    1

    Dá se nějak redukovat signál z D-sub na HDMI , díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    redukovat nie (kedze jeden je analog - bez audia a druhy digital), ale existuju konvertory, ktore to dokazu. To uz niesu ale lacne krabicky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    Citace Původně odesláno od deadick Zobrazit příspěvek
    Dá se nějak redukovat signál z D-sub na HDMI , díky za radu
    Nebo je tu varianta převodník z USB na HDMI - http://www.videotech.cz/signalove-ko...revodnik-1080p
    nebo levnější http://www.softcom.cz/produkt/adapte...i-tec/?flist=1
    Naposledy upraveno uživatelem interfernet422: 03-07-2011 v 14:01 Důvod: doplnění
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 19-10-2010, 15:20
  2. LCD: Sony-Bravia propojení s PC přes HDMI
    Od multa v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-05-2010, 12:07
  3. propojení set top boxu a lcd pres hdmi-dvi
    Od rafo81 v sekci Bastlení
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-03-2009, 22:31
  4. Zadny signal po propojeni TV s PC pres DVI-HDMI
    Od KUFI v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 22:26
  5. Problém propojeni plazma - notebook přes hdmi
    Od michal_h v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 22:47