Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 38

Téma: propojení PC a TV přes HDMI

  1. #16
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    354

    Citace Původně odesláno od FunTomason Zobrazit příspěvek
    Dobrý den,
    mám problém s propojením LCD LG s pc přes HDMI kabel.Zvuk mi totiž funguje pouze sporadicky,mám dojem že pouze při startu OS, a obraz se mi nepravidelně vypíná a zase naskakuje. Systém na pc,včetně všech ovladačů, jsem instaloval za použití monitoru lcd ASUS a propojení normálně přes VGA a pak jsem pc převezl a snažil se propojit s tv přes hdmi.Děkuji za radu,pokud existuje.
    Tipnul bych si ze mas na PC nastaneny jako primarni spatny audio zarizeni, pri startu OS totiz jede zvuk ze vsech audio zarizeni, potom uz se mapuje jen pres zarizeni nastaveny jako primarni.

    Citace Původně odesláno od lsony Zobrazit příspěvek
    Čau lidi mám takovej dotaz, snad to můžu napsat sem.
    Takže, mám doma PC a mám ho propojený s LCD TV kabelem HDMI - 10 metru.
    Obraz i zvuk mi jde ale ted bych se chtěl zeptat jestly se dá a jak nastavit aby mě PC přenášel přes ten kabel zvuk Dolby Digital jelikož mám televizy propojenou přes optiku domácí kino a tam mě jde jenom Stereo zvuk.
    A ještě bych měl dotaz dá se nějak zesílit signál přes optickej audio kabel ?
    Protože mám z PC optiku 2m vedenou do switche a z toho další optikou 5m do dalšího switche a z toho 2m optikou do Domácího kina ten signál je tak slabý že ho ani příjmač nezachití ale když ten poslední switch vynechám i s tím 2m tak všechno jde. Takže vám budu vděčný za každou radu. Děkuji
    TV pravdepodobne neumi pres tu optiku poustet ven nic lepsiho nez Stereo.
    Optika ti musi bezet klidne na 20m, z principu ma totiz nejmensi utlum ze vsech moznych prenosovych technologii, k tomu je ale bezpodminecne nutny kvalitni opticky kabel a dobre zpracovane a udrzovane vystupy na obou stranach.

    Citace Původně odesláno od rigalski Zobrazit příspěvek
    ahoj,mám v pc dvi výstup,chci propojit lcd televizi hdmi,mám to tak 12 metrů,chci přehrávat na tv filmy,bude to fungovat?neztratí se délkou kabelu kvalita obrazu?Dík za radu.
    Bude to fungovat a na kvalite to neztrati. Volba vhodneho kabelu uz se tu resila tak pohledej na forum.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    139

    ne tak docela tech 12 m je už dost ja mam 15 a na tuhle vzdalenost i přes hdmi repeater mi obraz občas za blbne ale neni to nic strašného spíš mně rozčiluje posun zvuku ve filmu..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    354

    Ano je to dost, ale resi to volba vhodneho kabelu jak jsem uvedl, mam otestovano 1080p z HD5850 do UE46B7000 pres 20m HDMI Hama, akorat je drahej jak sw*na, mel jsem ho pro jednoho VIP zakaznika k plazme od Sony.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    3

    zdarek propojil jsem pc s lcd samsung přes dvi-hdmi a obraz super a audio přes pc jack a do tv 2x Cinch bili a červeny ale zvuk jde misto do tv tak z tv do repraku u pc prosim poradite někdo jak to překopat?děkuji za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    139

    Ahoj nejspíš si jen zaměnil konektory do kterých si to zapojil podivej se zda si to v tv zapojil do cinch konektrou s nazvem audio a video in a zda mas na graficke karte nebo tv karte nastavene hodnoty na vystupni pokud je mas obousmerne.. vystup je out vstup in.
    pokud to mas zapojene v lcd monitoru tak skontroluj take ty vstupy tam oboustrane nejsou. v boku jsou tusim vstupy a nazadni strane vystupy pokud to mas pres hdmi tak se v zapojeni monitoru splest nemuzes
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    Citace Původně odesláno od doktor12 Zobrazit příspěvek
    2x Cinch bili a červeny ale zvuk jde misto do tv tak z tv do repraku u pc prosim poradite někdo jak to překopat?děkuji za odpověď

    Pouzi 3.5 jack zozadu TV (line in) (vid manual).
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 05-10-2010 v 21:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    139

    ano ano tak nějak.. top bylo myšleno už nevím přesně jake konektory samsung ma jake nee ale tak sem to nějak myslel..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    3

    děkuji za radu ted jsem na juknul a vstupy jsou z boku a ja šel automaticky po zadnich konektorech
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 05102010179.jpg 
Zobrazení: 178 
Velikost: 296.6 KB 
ID: 7381  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    Citace Původně odesláno od doktor12 Zobrazit příspěvek
    děkuji za radu ted jsem na juknul a vstupy jsou z boku a ja šel automaticky po zadnich konektorech
    Ano, ale tieto platia len pre kompozitny vstup. Upravil som moj predchadzajuci prispevok, mohlo by to fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    3

    tak mam menši problem když napojim notas přes d-sub a jackem přes vystup ze sluchatek na nb tak v telce zvul jde ale jak to napojim na stolnim pc na repraku na vystup na sluchatka a nebo vzadu misto repraku tak prostě zvuk nejde zkoušel jsem už kde co i v nastaveni. HELP už si nevim rady
    ještě dodam že na tom nb to propojuji jack x jack ty puvodni Cinch jsem zavrhnul děkuji
    Naposledy upraveno uživatelem doktor12: 06-10-2010 v 11:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    10

    zdravím, mám menší problém s zapojením PC a LCD televize Samsung přes HDMI. Problém je v tom, že TV a monitor PC mají různé rozlišení, takže obraz nejde klonovat. Rozlišení LCD 1280x1024 a TV 1360x768. Jde nějak nastavit, abych na PC i TV viděl stejnou plochu, ale samozřejmě s různým rozlišením? děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    12

    A co všechno chceš na TV dělat? Pokud jen sledovat filmy, klonování nepotřebuješ. Pokud tam chceš používat nějakou aplikaci, prostě ji tam "přešoupneš". Pak si to může i pamatovat a automaticky se pouštět tam. Při klonování se dá nastavit jen jedno rozlišení těch dvou zařízení. To které si vybereš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    10

    no právě že nechci jenom sledovat filmy, chci hrát hry, net atd. Takhle, když mám plochu rozšířenou na dvě obrazovky, tak mi to přijde dost nepraktický (přetáhnu např. Chrome na druhou obrazovku a pak se mi otevírá automaticky tam a to se mi nelíbí) Opravdu neexistuje nějaké řešení? Jinak budu muset vždy nastavovat, že TV je primární obrazovka a vždy přepínat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    problem je , ze jedna je 4:3 a druha 16:9 .. inak by som problem nevidel ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    12

    Já občas používam tohle:
    Víc bohužel poradit neumim. Zkoušel jsem teď klonování 1920x1200 a 1920x1080 a buď jde nastavit jedno, nebo druhý.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: presun_okna.png 
Zobrazení: 200 
Velikost: 16.5 KB 
ID: 9783  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 19-10-2010, 15:20
  2. LCD: Sony-Bravia propojení s PC přes HDMI
    Od multa v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-05-2010, 12:07
  3. propojení set top boxu a lcd pres hdmi-dvi
    Od rafo81 v sekci Bastlení
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-03-2009, 22:31
  4. Zadny signal po propojeni TV s PC pres DVI-HDMI
    Od KUFI v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 22:26
  5. Problém propojeni plazma - notebook přes hdmi
    Od michal_h v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 22:47