Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Jak vypnout rendlování

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    3

    Ve Vegsu 7 rozpracovaný projekt ve více stopách ukládám s příponou.veg.Po znovu otevření se automaticky spustí rendlování,ktré musím zastavit abych neměl projekt v jedné stopě.
    Prosím o radu jak kde co nastavit aby se to tak nedělo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    rendlovanie je dobry nazov ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Vo viacero stopach mas VEG subory? Ako sa dostanu do jednej? Ja ti vobec nerozumiem, co vlastne rendluje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    365

    Mám takový dojem, že projekt neotvíráš, ale přetáhneš ho do vegasu na timeline, nebo ProjectMedia. Pak se ti samozřejmě založí project nový, a do něj se ti vloží ten přetažený a spustí se rendering. Taky si všimni, že v okně ProjectMedia máš místo jednotlivých klipů, pouze ten soubor *.veg.
    Uložený projekt startuj jen poklepáním na soubor, nebo přes menu File/Open. Taky se dá v Preference vegasu nastavit, aby poslední projekt otevřel automaticky (hned první položka). Myslím že to bylo nastavené defaultně po instalaci.

    Rendlování nemá chybu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    3

    Postupoval jse dle Tvé rady,ale problem zůstal.Dám otevřit soubor.Vidím dvě videostopa a dvě zvukové stopy.Protože mám česlou logalizci naskočí tabulka:Rendluji videosoubory potom rendluji audiosoubury.Kdybych to nezastavil ,mám po rendlování vše sloučené do jené video stopy a do jedné audio stopya nevidím začátky a konce klipů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    365

    Tak to teda nechápu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ty kokso, on je jak z marsu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od stayman Zobrazit příspěvek
    Ty kokso, on je jak z marsu.
    Nejsem z marsu.Slušně jsem se zeptal,nemusím být hned blbec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    si myslim ze se mu rendrujou peak files...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    tie sa raz vyrenderuju a je pokoj, ulozi si to do proxy failu sfk ci ako..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    zawat:
    Myslím, že Lark vystihl, kde děláš chybu. Pravděpodobně vkládáš do timeline vnořený projekt (.veg) a kdoví, jestli už v něm nemáš vnořený další. Najdi a otevři ten úplně původní projekt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od zawat Zobrazit příspěvek
    Nejsem z marsu.Slušně jsem se zeptal,nemusím být hned blbec.
    Slusne mozno, ale pises jak z marsu, vobec ti nie je rozumiet ani kvoli preklepom skoro v kazdom slove a ani kvoli vykladu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    365

    Citace Původně odesláno od Saxel Zobrazit příspěvek
    zawat:
    Myslím, že Lark vystihl, kde děláš chybu. Pravděpodobně vkládáš do timeline vnořený projekt (.veg) a kdoví, jestli už v něm nemáš vnořený další. Najdi a otevři ten úplně původní projekt.
    Možná má zprasený i ten původní. Radši bych založil nový projekt, třeba jen na zkoušku a ověřil si postup.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DVD Lab 2.5 - titulky zapnout/vypnout
    Od Hondiago v sekci Mastering
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-06-2010, 11:45
  2. Jak vypnout UAC ve Vistě
    Od Jarys v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2008, 15:21
  3. LCD Asus s repro - jdou vypnout?
    Od stani v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-05-2007, 12:35
  4. nejde vypnout PC
    Od Matyas v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-05-2006, 14:56
  5. Kdyz chci vypnout PC a kliknu na "vypnout pocitac"
    Od Fantas! v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-09-2005, 19:19