Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 42 z 42

Téma: Škubající se HD video (nejde o problém výkonu)

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od RoPo Zobrazit příspěvek
    Trhaný pohyb jako by záškuby v pravidelných intervalech?
    Přesně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,999

    Citace Původně odesláno od jagoro Zobrazit příspěvek
    Přesně.
    Tak to je asi jasnější. Film je v 24p (případně 23.976p) a výstup z přehrávacího zařízení (PC) je 50i. Přehrávací zařízení neumí korektně nastavit výstup.
    Nebo výstup z přehrávadla je korektně nastaven na 24p, ale TV neumí korektně 24p zpracovat.

    Nicméně tu elektriku si dej dopořádku, když ti mravenčí prsty při manipulaci s kábly. Aby tě to jednou nefláklo.
    Naposledy upraveno uživatelem RoPo: 18-12-2013 v 10:41
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Pouštím to zatím jenom na monitoru. Jak nastavím výstup nebo monitor, aby to zobrazil správně? Když to pustím přes přehrávač Asus O!play do tv, tak je to v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,999

    Na PC monitoru? To ti bude škubat dle toho, jak si s tím poradí přehrávač. O!play umí svůj výstup nastavit korektně také proto, protože je určen pro TV! Proto se neškube.
    Zkus ještě jako přehrávač Media Player Classic Homecinema.

    Marja pano, my tady řešíme věc, která je pospsaná všudemožně zde na fóru... Chlape, asi si napřed nastuduj jak to je s přehrávači, formáty videí, synchronizací, pulldown, atd....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Člověče, já jsem dosud tyhle filmy (mkv) ne pc nepouštěl, protože to Barthon nebral, neměl jsem důvod cosik studovat. Teď mám nový počítač, tak jsem myslel, že mi to normálně pojede jako to jede synovi na jeho dvoujádru, tam stačilo přidat Coreavc. A vono h. Mám na diskách pár set filmů v mkv, no tak to budu zase přehrávat přes Asus. Když mi na tomhle pc jedou všechny videa, ať z YT nebo odjinud, tak proč bych měl řešit nějaký formáty a synchronizace, v čem je tenhle film výjimečný? No ještě zkusím sjet jiný filmy a když to nepůjde tak na to kvoknu, aspoň nepůjde Asus do skříně. Tnhle pc jsem si pořizoval hlavně kvůli střihu nahrávek z tv v HD, na to mi to stačí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Stáhnul jsem příslušný soft podle návodu tady: https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...1055-hod/page5. Nainstaloval jsem MPC-HC.1.7.0.7851.x86, madVR, ReClock 1880. Žádná změna, přestože ikonka svítí zeleně. Šel jsem se podívat do vlastností grafiky, abych to porovnal s údaji v okně ReClock Properties a v Renderer Propwerties vidím VMR7 windowed. Nevím proč, když nastaveno v přehrávači je EVR. Ale změny nastavení nemají vliv na škubání obrazu. Následně jsem zjistil, že nejsou nainstalované ovladače grafiky, tedy Radeonu 8750 integrovaného na cpu. Stáhnul jsem tedy ovladače Catalyst 13-9_win7_win8_64_dd_ccc_whql.exe. Po nainstalování došlo k restartu a windowsy naběhly jen do zobrazení pozadí a dál to nejelo, žádné ikony, žádná myš. Ani po opětovném restartu. V nouzovém režimu jsem dal Obnovení systému a byl tam bod Microsoft Visual++2012. Po obnovení systém normálně naběhl.

    Znamená to, že tato verze visual je v nějakém konfliktu? Jaké ovladače nainstalovat pro tu grafiku?
    Díky za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Není v konfliktu. Stáhnul jsem ji zvlášť, nainstaloval a všechno je v pořádku. Ale když spustím instalaci Catalyst 13.9, znova ji nutí instalovat (zešedlé zaškrtnutí) a identifikuje ji jako že není nainstalovaná. Vypadá to, že jsem udělal pěknou blbost s integrovanou grafikou na cpu. Nedají se nainstalovat ovladače a jede to pořád na nějakém standardním grafickém adaptéru s rozlišením VGA.

    Zajímavé je, že když jsem nainstaloval Catalyst 13.1, tak tam visual v nabídce není, instalace proběhne úspěšně u všech utilit, po restartu je všechno v pořádku. Ovšem nikde není k nalezení jakákoli utilita, kromě AMD Vision Engine Control, což nemá s grafikou nic co dělat. Když pak znovu spustím instalaci verze 13.9, znovu vnucuje instalaci visual 2012 a tvrdí,že není nainstalovaná, stejně jako ostatní utility. Co je to za bugr? Je čas na grafiku do PCIE?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Vypadá to, že tady se už nic nového nedozvím, ač už se jistě všechno na tomto fóru řešilo a vyřešilo, akorát já jsem líný hledat. Takže jsem dospěl k laickému závěru, že pes je zakopaný v systému. W7 prostě Richmonda nepodporují, stejně jako jej nepodporují Visty. Takže přejdu na W8 a bude po škubání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Plutotype
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    717

    Pokial chces riesit problemy pri pouziti balika software komponentov, ktore su vo vlakne "Návod na perfektné prehrávanie v MPC-HC", popis svoj problem tam a pomozem Ti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    OK, napsal jsem tam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    Citace Původně odesláno od jagoro Zobrazit příspěvek
    Takže přejdu na W8 a bude po škubání.
    toto je fakt dost komicke
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Samomluva je vždy komická, jsem rád že se bavíš, přece jsou Vánoce.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Nejde mi přehrát nahrané video z HD
    Od JaroslavHraba v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 25-07-2012, 07:47
  2. Nejde mi spustit video
    Od JaroslavHraba v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-04-2011, 06:59
  3. Nejde mi video v Pinnacle
    Od liveman v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 20:40
  4. Video v prehrávači nejde posúvať
    Od PETEE v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 13-08-2007, 08:55
  5. PS 10 - nejde vložit video
    Od jerry_jarry v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-03-2006, 10:07