Pokial sa neda zohnat bezne u nas, ATI redukciu maju na ebay, ceny okolo $10-18 aj s postovnym...
Pokial sa neda zohnat bezne u nas, ATI redukciu maju na ebay, ceny okolo $10-18 aj s postovnym...
No ty vole, a ja hnusný kapitalista ich rozdávam kamošom zadara... budem museť urobiť nejaké ceny... za 5$ + Mallboro
Díky alespoň za obrázek, ale nějaký odkaz na obchod, kde se jedná OPRAVDU u tuto redukci, by se hodil...
Problém totiž je, že spousta obchodů ji má v nabídce, ale člověk pak dostane tu obyčejnou a "odborníci" z toho obchodu se diví, co že to vlastně chci...
Za 5$+Marlboro bych to bral....![]()
aalf: Kedze tu redukciu potrebujes, to znamena, ze mas prislusnu ATI kartu, a to tiez znamena, ze pri jej kupovani (alebo kupovani pocitaca s touto kartou) si sa stal obetou takych podvodnikov, ako dotycny "janozlesa". Zbytocne mlzi a uhyba.Pretoze ATI tuto redukciu ku svojim kartam pribaluje zadarmo.
janozlesa: Ja totiz nazyvam podvodom (ak nie kradezou) to, ak zakaznikovi nedas vsetko, za co zaplatil. Zbytocne sa obhajujes "specializovanostou" svojej firmy. Lutujem vasich zakaznikov, ktori si u vas taketo "speciality" musia kupovat za "specialne" ceny.
Naposledy upraveno uživatelem artam: 30-03-2009 v 19:33
Spousta modelů grafik tuhle redukci v balení nemá (a to oficiálně dle výrobce dané grafiky). Já třeba u obou ATI grafik tu redukci taky nemám a u jedné z nich to i ověřoval u výrobce a opravdu tam být nemá (u jiných modelů ji ale zase dávají).
U třetí ATI opět redukce není, ale ta je verze s přímo hdmi výstupem, takže není důvod aby tam byla.
Tedy není pravda, že každá ATI by tu redukci měla v balení mít.
mlokCZ: Je to bohužel tak. HD 2600 Pro ji v balení mít nemá![]()
janozlesa: Ano, o Google jsem již slyšel...ale jak píšu výše, z toho odkazu rozhodně není vidět, co vlastně fyzicky dorazí a já už měl dvakrát smůlu a pokaždé ještě ani nevěděli o co vlastně jde.
Já měl to štěstí, že hned v prvním obchodě ji měli, tu pravou. Dal jsem za ni sice 197kč, ale jsem rád, že se mi ji povedlo obratem a hned na poprvé sehnat.
Je to ale moje blbost. Zakopl jsem o HDMI kabel a tu originál redukci přibalenou ke grafice jsem zničil.
Pomohl mi tento obchůdek: http://www.webmario.com/
Ještě mi poslal jednu redukci ATI uživatel valyhonda, ale ta bohužel nepřenášela zvuk.
Naposledy upraveno uživatelem jordan23: 01-04-2009 v 08:31
Tak už tomu vážně nerozumím. Z uvedeného odkazu mi odpověděli:
"Originální redukce od výrobce ATI jsou jako příslušenství ke grafickým kartám.Samostatně jsou zatím neprodejné.
Alternativní redukci na přenos audio-videa najdete v příloze."
Máš od nich origo redukci nebo tu v příloze a pokud tu z přílohy - přenáší zvuk??
Caute...objevil jsem programek na jednodussi prepinani zvukovych zarizeni: http://www.vistaaudiochanger.com/