Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: Zvuk z ATI přes DVI - HDMI kabel?

  1. #16
    Je tu občas Avatar uživatele kuko61
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    263

    Pokial sa neda zohnat bezne u nas, ATI redukciu maju na ebay, ceny okolo $10-18 aj s postovnym...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček Avatar uživatele janozlesa
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    32

    No ty vole, a ja hnusný kapitalista ich rozdávam kamošom zadara... budem museť urobiť nejaké ceny... za 5$ + Mallboro
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Díky alespoň za obrázek, ale nějaký odkaz na obchod, kde se jedná OPRAVDU u tuto redukci, by se hodil...
    Problém totiž je, že spousta obchodů ji má v nabídce, ale člověk pak dostane tu obyčejnou a "odborníci" z toho obchodu se diví, co že to vlastně chci...

    Za 5$+Marlboro bych to bral....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    aalf: Kedze tu redukciu potrebujes, to znamena, ze mas prislusnu ATI kartu, a to tiez znamena, ze pri jej kupovani (alebo kupovani pocitaca s touto kartou) si sa stal obetou takych podvodnikov, ako dotycny "janozlesa". Zbytocne mlzi a uhyba. Pretoze ATI tuto redukciu ku svojim kartam pribaluje zadarmo.

    janozlesa: Ja totiz nazyvam podvodom (ak nie kradezou) to, ak zakaznikovi nedas vsetko, za co zaplatil. Zbytocne sa obhajujes "specializovanostou" svojej firmy. Lutujem vasich zakaznikov, ktori si u vas taketo "speciality" musia kupovat za "specialne" ceny.
    Naposledy upraveno uživatelem artam: 30-03-2009 v 19:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pravidelně Avatar uživatele MlokCZ
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    636

    Citace Původně odesláno od artam Zobrazit příspěvek
    aalf: Kedze tu redukciu potrebujes, to znamena, ze mas prislusnu ATI kartu, a to tiez znamena, ze pri jej kupovani (alebo kupovani pocitaca s touto kartou) si sa stal obetou takych podvodnikov, ako dotycny "janozlesa". Zbytocne mlzi a uhyba. Pretoze ATI tuto redukciu ku svojim kartam pribaluje zadarmo.

    janozlesa: Ja totiz nazyvam podvodom (ak nie kradezou) to, ak zakaznikovi nedas vsetko, za co zaplatil. Zbytocne sa obhajujes "specializovanostou" svojej firmy. Lutujem vasich zakaznikov, ktori si u vas taketo "speciality" musia kupovat za "specialne" ceny.
    Spousta modelů grafik tuhle redukci v balení nemá (a to oficiálně dle výrobce dané grafiky). Já třeba u obou ATI grafik tu redukci taky nemám a u jedné z nich to i ověřoval u výrobce a opravdu tam být nemá (u jiných modelů ji ale zase dávají).
    U třetí ATI opět redukce není, ale ta je verze s přímo hdmi výstupem, takže není důvod aby tam byla.
    Tedy není pravda, že každá ATI by tu redukci měla v balení mít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    mlokCZ: Je to bohužel tak. HD 2600 Pro ji v balení mít nemá

    janozlesa: Ano, o Google jsem již slyšel...ale jak píšu výše, z toho odkazu rozhodně není vidět, co vlastně fyzicky dorazí a já už měl dvakrát smůlu a pokaždé ještě ani nevěděli o co vlastně jde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu občas Avatar uživatele jordan23
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    215

    Já měl to štěstí, že hned v prvním obchodě ji měli, tu pravou. Dal jsem za ni sice 197kč, ale jsem rád, že se mi ji povedlo obratem a hned na poprvé sehnat.
    Je to ale moje blbost. Zakopl jsem o HDMI kabel a tu originál redukci přibalenou ke grafice jsem zničil.
    Pomohl mi tento obchůdek: http://www.webmario.com/

    Ještě mi poslal jednu redukci ATI uživatel valyhonda, ale ta bohužel nepřenášela zvuk.
    Naposledy upraveno uživatelem jordan23: 01-04-2009 v 08:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Tak už tomu vážně nerozumím. Z uvedeného odkazu mi odpověděli:

    "Originální redukce od výrobce ATI jsou jako příslušenství ke grafickým kartám.Samostatně jsou zatím neprodejné.

    Alternativní redukci na přenos audio-videa najdete v příloze."

    Máš od nich origo redukci nebo tu v příloze a pokud tu z přílohy - přenáší zvuk??
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1

    Caute...objevil jsem programek na jednodussi prepinani zvukovych zarizeni: http://www.vistaaudiochanger.com/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu občas Avatar uživatele jordan23
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    215

    Citace Původně odesláno od aalf Zobrazit příspěvek
    Tak už tomu vážně nerozumím. Z uvedeného odkazu mi odpověděli:

    "Originální redukce od výrobce ATI jsou jako příslušenství ke grafickým kartám.Samostatně jsou zatím neprodejné.

    Alternativní redukci na přenos audio-videa najdete v příloze."

    Máš od nich origo redukci nebo tu v příloze a pokud tu z přílohy - přenáší zvuk??
    Mrknu se doma, ale na 99% to je origoš ATA. Možná jim zbyla, když skládali nějaký kompl, nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-03-2012, 20:04
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-07-2009, 14:25
  3. LCD LG s pc přes HDMI kabel
    Od FunTomason v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 09:46
  4. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 14:37