Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: IfoEdit a titulky

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    6

    Po reautoringu v IfoEditu mi titulky začínají moc brzo, jak lze začátek titulků posunout ? Měl jsem demuxovaný zvlášť film, původní zvuk i titulky, přidával jsem dabing. Vše sedí až na ty titulky. Jde o můj první film ( Shrek ) kde přidávám českou stopu. Díky za rady
    P.S. Pročetl jsem kde co ale odpověď jsem nenašel
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Začátek filmu máš v pořádku? U vícejazyčné verze Shreka se vystřídají úvodní titulky ve všech těchto jazycích, zacyklí se samozřejmě i audio a o to je úvod delší. Tím dojde k předbíhání titulků. Musel jsem ty kousky "navíc" vystříhat a pak to bylo OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele BorekS
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    35

    Freghar: V cem jsi to demuxoval? Tenhle problem s predbihanim/zpozdovanim titulek vznika obcas i pri obycejnym demuxu/muxu, pokud se pouzije program VobEdit.

    Prestoze doslo jen k "rozlozeni" filmu a jeho naslednem "slozeni" v IfoEditu, dojde k desynchronizaci titulek.

    Vinu na tom ma nastaveni delay titulek s filmem (prodlevy) v hlavicce DVD, ktere VobEdit zcela jasne ignoruje.

    Reseni problemu je pak nekolik, od pouziti jineho demux programu (VobSub/SubToSup,SmartRip, DVD Decrypter...) nebo prevedeni titulek pres OCR program na text (SubRip), posunuti casu (SubtitleEditor, Subtitle Studio...) a vygenerovani novych titulek (DVDSupTools). Dost pakarna
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    BorekS: už jsi tuto chybu několikrát popisoval, udělal jsem několik desítek filmů tímto postupem a no problem, asi jsem měl štěstí. Titulky táhnu z VOBů VobEditem, zbytek DVD2AVI, Ifoeditem dohromady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    6

    Díky za rady, zase jsem o kousek dál . Pravděpodobně je to tím VobEditem. Nedaří se mi ale pracovat s programem "DVDSupTools". Na stránkách programu je sice popis ale anglicky a tou řečí umím jen jíst a pít a tak nemůžu udělat převod do formátu "sup". Můžete mi popsat postup ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    www.dvd-na-dvd.webzdarma.cz
    Nalezneš tam návod jak přidat do DVD titulky. SupTools se ovládá přímo na liště Total commanderu, ale s jeho instalací můžeš mít problém, stejně jako jsem měl já.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Krtek: s instalací čeho jsi měl problémy? S TC nebo DVDSupTools, vždyť na obojím není co pokazit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    6

    Právě ovládání DVDSupTools z lišty Commanderu mi nejde . A jak se instaluje DVDSupTools, já ho jen nakopíroval do složky a nic víc. Prosím o kompletní postup, návody na http://www.dvd-na-dvd.webzdarma.cz/ jsem prošel všechny, rovněž tady v tématech ale moc jsem toho nenašel. Příkazovou řádku jsem používal hodně dávno . Díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele BorekS
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    35

    Freghar: DVDSupTools SE NEINSTALUJE, jezisikriste! bez prikazovy radky (ooo, jak trivialni...) to muzes teda zabalit

    predpokladam, ze rada typu vytvor si aspon zastupce na plochu pro davkovej soubor nema vubec smysl...

    total commander neni samozrejme nutnost, jen dobra pomucka, ale jsou uzivatele a Uzivatele, ze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas Avatar uživatele bundadj
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    109

    No Krtek mel na mysli spis spravne umisteni ini souboru pokud nevyhovuje defaultni nastaveni...

    Skoda, ze ho nestaci mit primo vedle exe...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    V TOTALCOMMANDERI

    Ja jednoducho do adresara dvdsuptools nahram titulky *.sub

    Potom dam kurzor na *.exe (neviem z hlavy ako sa vola) CTRL+ENTER

    Potom dam kurzor na *.sub CTRL+ENTER

    ENTER

    A potom uz tam mam (za chvilu) titulky *.SUP
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    6

    BorekS: To vím taky že se neinstaluje , přesně jak píše bundadj potřebuji vědět kam umístit ini soubor ve Win XP . Dovedeš si představit jak by to na světě vypadalo kdybysme byli všichni chytří jako Ty ?
    blueant: díky za postup , funguje jen mi dělá nulovou délku, zřejmě je to tím že ještě nemám ini soubor na správném místě
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele BorekS
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    35

    Freghar: aje to tu takze nectes, ze?
    http://tvfreak.center.sk/forum/viewtopic.php?t=254&f=38
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele BorekS
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    35

    Freghar: zkus nekoho poprosit, at ti tohle prelozi, jestli mas s anglictinou problemy

    C:\Documents and Settings\<user>\DVDSupEncode.ini
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Když už Total Commander, tak stačí soubor .sub asociovat s dvdsupencode.exe a pak po něm poklepat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problém s Ifoedit !!
    Od Adamit v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 01:10
  2. IfoEdit
    Od Diablo v sekci Mastering
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-09-2006, 20:25
  3. IfoEdit mi neodstraňuje P-UOP
    Od kirk v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-02-2005, 09:56
  4. Problem s titulky u IFOEDIT
    Od Benyy v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 30-10-2004, 20:30
  5. Problémy s ifoedit a titulky v sup
    Od cassie v sekci Titulkování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-07-2004, 06:58