Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Upozornění Samsung LE32A756

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    6

    Chtěl bych upozornit zájemce, kteří uvažují nad pořízení LCD Samsung LE32A756, že všichni internetoví prodejci a dokonce také na stránkách www.samsung.cz je nesprávně uvedena šířka této LCD. Všude na internetu můžete najít uvedenou šířku 806 mm (prodejci to zřejmě od výrobce opsali), což není správně. Skutečná šířka je 826 mm - tedy o 2 cm více, než uvádí všechny zdroje. Tento správný údaj můžete najít, pokud si na stránce www.samsung.cz stáhnete návod k této LCD v pdf - tam je správně uvedeno 826 mm.

    Tuto informaci zde dávám potencionálním zájemcům proto, že i já jsem kvůli rozměrům obývací stěny nemohl uvažovat o větší tv, než 32". Televize dorazila, v přiloženém manuálu je napsán rozměr 826 mmm a tv skutečně měří oněch 826 mm. Mně to vyšlo do stěny jen tak tak. Takže pozor.

    Jinak s tv jsem zatím jakž takž spokojený (myslím s obrazem), ale zatím mám jen analog příjem, takže čekám, že až přejdu na digi, bude to snad ještě lepší (aspoň doufám).

    Luděk
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    OO7 OO7 je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    192

    machacekl na jaké digi chceš přejít? snad ne na Digi-tv a jestli ano tak na lepší signál rychle zapomeň, já jsem měl Digi-tv přes rok a analog jsem měl daleko lepší, ta si to pořádně rozmysli....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    digi-tv je v pohode. mam ju asi pol roka a som s nou spokojny. datovy tok na digi-tv sa o dost zlepsil oproti minulosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    459

    Citace Původně odesláno od drto Zobrazit příspěvek
    digi-tv je v pohode. mam ju asi pol roka a som s nou spokojny. datovy tok na digi-tv sa o dost zlepsil oproti minulosti
    No i přesto je signál o 1/3 horší než v DVB-T.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    Citace Původně odesláno od psv1 Zobrazit příspěvek
    No i přesto je signál o 1/3 horší než v DVB-T.
    v poho ja som ani nehovoril ze maju skvely signal ale to ze datovy tok zlepsili a nie je to vobec tragicke ako tu mnohi popisuju. ako som tu uz pisal nespocetne vela krat tak ja som s ich signalom spokojny. a poznam aj viacerych ludi co maju rovnaky nazor ako ja
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    96

    Citace Původně odesláno od drto Zobrazit příspěvek
    v poho ja som ani nehovoril ze maju skvely signal ale to ze datovy tok zlepsili a nie je to vobec tragicke ako tu mnohi popisuju. ako som tu uz pisal nespocetne vela krat tak ja som s ich signalom spokojny. a poznam aj viacerych ludi co maju rovnaky nazor ako ja
    A na com to kukas ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    Lg 3000
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    96

    No tak na takej 32" to nieje celkom dobre vidiet, ci sa to vysiela s dobrym datovym tokom alebo nie. Ja chcem kupit 50" ale plazmu a chcel soom vediet ako su na tom programy s digi a upc direct
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    Citace Původně odesláno od jany Zobrazit příspěvek
    No tak na takej 32" to nieje celkom dobre vidiet, ci sa to vysiela s dobrym datovym tokom alebo nie. Ja chcem kupit 50" ale plazmu a chcel soom vediet ako su na tom programy s digi a upc direct
    mam 42" lg 3000 a ako som uz pisal ja som spokojny. nehovorim ze by to nemohlo byt lepsie ale zasa co by clovek chcel za 300,- mesacne a maju hafo programov ktore clovek samozrejme ani nevyuzije
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    96

    No keby si to aspon vedeli rozdelit a kladli doraz aspon na najsledovanejsie programy a tym priradili aj najvyssi datovy tok, ale skoda reci
    sorry, myslel som si, ze mas 32", takze na 42" to je este hrsie a na 50" co chcem ja to bude asi super zle, len dufam, ze plazma to trosku zahladi, pretoze 50" LCD a digi asi nejde dokopy
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    6

    Pro 007: Měl jsem na mysli, že bych přešel na digitální signál - a to buď od UPC a nebo možná - v našem městě provozuje jedna společnost internetové připojení. A od nového roku budou nabízet také digitální TV připojení. Tak ještě uvidím, s jakou nabídkou přijdou.
    Trošku mě ten názor zklamal - já jsem se domníval, že digitální příjem bude dávat kvalitnější obraz, než stávající analog.
    Luděk
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    3

    Dobry den, ma tato LCD televize LE32A756 jeste klasicky antenni vstup pro analogovy prijem, prijimam kabelovku pres antenni vstup, tak chci mit jistotu.Na nekterych shopech (alza) uvadi jen DVB-T. Od Machacka vidim, ze prijima pres analog, ale radsi se jeste jednou blbe zeptam. Diky za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    6

    Ano, tato televize má vstup pro analog. Využívám analog příjem od UPC. Jenom mě zaskočil příspěvek od 007, že digitální příjem by měl být horší, než mám dnes přes analog. Nerozumím tomu.
    Luděk
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    87

    Citace Původně odesláno od machacekl Zobrazit příspěvek
    Ano, tato televize má vstup pro analog. Využívám analog příjem od UPC. Jenom mě zaskočil příspěvek od 007, že digitální příjem by měl být horší, než mám dnes přes analog. Nerozumím tomu.
    Luděk
    Pro digi příjem od UPC dostaneš zdarma STB, který se připojí přes SCART-obraz proti analogu u lepších stanic-nebe a dudy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    6

    Johni, děkuji. UPC zvažuji jako jednu ze dvou variant. Tou druhou by měla být společnost, která u nás doposud poskytuje internetové připojení, ale po Novém roce chtějí začít poskytovat také digitální signál TV. Prohlašují, že budou levnější, než UPC nebo O2. Tak ještě počkám.
    Chtěl bych se ještě zeptat na UPC. Pořídil jsem si k této televizi domácí kino LG HRT403DA (včera mi ho doručili). Šlo mi o to, abych mohl nahrávat na rekordér pořady z TV (plánování na 5-7 dnů dopředu). Pokud bych si pořídil digitální příjem od UPC, tak bych údajně nemohl přes ten jejich STB plánovat ono nahrávání. Slyšel jsem, že bych si musel pronajmou jejich STB s vnitřní pamětí (pak bych mohl toto nahrávání s časovým předstihem zadávat) a pak bych to stáhl do mého rekordéru, kde bych mohl třeba vystříhat reklamy a dále s tou nahrávkou pracovat. Pronájem tohoto STB pak stojí údajně 150 Kč/měsíc.
    Omlouvám se, že to píšu takhle laicky - moc těm věcem nerozumím. Jen se zeptám - je moje úvaha správná?
    Díky. Luděk
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Samsung LE32A756 32" (82 cm) 70000:1
    Od whiscool v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-12-2008, 15:10
  2. Samsung LE32A756 vs. LE32A656
    Od rotrinho v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 07-12-2008, 21:24
  3. Samsung LE32A756 nebo PHILIPS 37PFL5603D
    Od eelke v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-11-2008, 13:07
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 17-11-2008, 21:31
  5. Jakou 32 LCD? Mam vybrano Samsung LE32A756
    Od eelke v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-11-2008, 12:00