Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: A co Dual-Layer?

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    145

    Má podle vás cenu dnes kupovat DVD přehrávač co neumí DVD+R DL?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    to je blba otazka ... inak uz hadam ani ine nepredavaju ako DL... \/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    145

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    to je blba otazka ... inak uz hadam ani ine nepredavaju ako DL... \/
    Proč blbá otázka? Přehrávačů co neumí DVD+R DL se prodává spousta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    A který to konkrétně jsou...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kirk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    492

    Quaero: Stolní DVD přehrávače podporují dvouvrstvá média od samého začátku! A dvouvrstvá plsková média jsou s nimi plně kompatibilní! \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ze by byly plne kompatibilni bych uplne netvrdil, ale prehrat pujdou na novejsich playerech...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    To jste někde četli nebo i vyzkoušeli ?

    S vypálenýma mají problémy, při přechodu na druhou vrstvu.

    V Kissovi mám Toshibu 1812 a na páleném si na druhé vrstvě ani neškrtne, firmware s tím vůbec nepočítá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ja to zkousel asi pred mesicem na nakym pioneerovi a tam to krome asi trivterinovyho seknuti na druhou vrstvu preslo, jinak nevim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Jo vlastně jsem zapomněl napsat.Dělal jsem jenom jeden pokus, na Kiss foru mi poradili, že mám změnit bitsettings při vypalování na DVD ROM a pak prý to jede nez problémů, ale ještš jsem se k tomu nedostal.

    Nějaké zkušenosti ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od kirk
    Quaero: Stolní DVD přehrávače podporují dvouvrstvá média od samého začátku! A dvouvrstvá plsková média jsou s nimi plně kompatibilní! \/
    To je teda pěknej kec - přehrávače sice podporují dvouvrstvá média, ale lisovaná a nikoliv vypalovaná. Než něco napíšeš (nebo spíš opíšeš), tak aspoň začni přemýšlet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    Pitomec - s tím plně souhlasím nemohl jsem to vysvětlit jednomu prodavači co na mě toto spustil
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    AleK je vzhůru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od AleK
    Pitomec - s tím plně souhlasím nemohl jsem to vysvětlit jednomu prodavači co na mě toto spustil
    Nebyl ten prodavač náhodou v Hypernově?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    to je uplne jedno, ptal sem se typa v electroworldu asi pred rokem kdyz vysla sony hc-75 jestli ma progresivni snimani, mno a cumel na me jako vyvorana mys
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    No to sis teda dovolil...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ENCORE CS5 - problem DUAL LAYER
    Od KREATOR v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-08-2011, 20:08
  2. MPEG Layer-3 a VirtualDub
    Od RaDim_ v sekci Editace audia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-12-2006, 16:35
  3. DUAL LAYER DVD
    Od MOJE v sekci Mastering
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-11-2005, 06:26
  4. Leadtek-TV2000XP-Expert>Dual 1>Dual 2
    Od gage v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-09-2004, 20:52