Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

TV scheduler.....PVR 250 Haupage

parkan (53)|8.12.2004 21:13
Mám dotaz je vůbec možné nahrávat časově pře použití anlag. vstupu ? Přes tuner není problém s programem TV Schedur dodávaný k TV kartám PVR 250.....
V menu programu TV schedur jsou jen vydět TV kanály které mám naladěny?
Je to vůbec nějak vyřešeno:
Děkuji moc všem za odpověd kdo tuto TV kartu vlastní.....

[email]parkan.p@iol.cz[/email] nebo na ICQ 249967500
Ivo Mašek (10205)|8.12.2004 21:17
Já tuto kartu nevlastním, ale na mých webových stránkách mám "special Hauppage" - mrkni se tam - jsou to poznatky od uživatele, návody a odkazy na "super" stránky pro Hauppage.
kopyto (26)|16.12.2004 08:40
pro: parkan

Klepni v originálním ovl. programu WinTV2000 na tlačítko MENU a z rozbalovací mabídky vyber Suite manager

a po té :

-> rozbal položku Input Sources (to je pouze pro lepší přehled)
-> zmáčkni tl. Add
-> vyber ze seznamu composite (nebo composite 2 či SVideo/Composite)
-> zadej číslo předvolby (pozor musí být vyšší než 200!!! - při nižším čísle - nevím proč - si scheduler nebo aplikace WinTV2000 plete předvolby s kanály(= channels tj.vysílacími kmitočty).
-> zadej název předvolby (nejlépe pro lepší přehled název zdrojového input -> např.: composite= composite atd... ale může být samozřejmě libovolný.)
-> potvrď tl. OK

Po té se tato nově vytvořená předvolba objeví v seznamu předvoleb (viz rozbalená položka Input Sources).

Při potřebě nastavení v scheduleru že zdrojové video je compozite input zadej číslo (nebo název) této předvolby.

Přestože original scheduler k WinTV2000 nepoužívám (používám CT PVR Scheduler), věřím že na funkčnosti tohoto postupu to určitě vliv nemá.