Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: DVD Lab-zvuk tlačítka

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele stanix
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    132

    Mám dotaz,jde v dvdlab udělat zvuk tlačítka-tzn. když zmáčknu např. tlač. PLAY tak se ozve třeba klapnutí,nebo výbuch ,nebo cokoliv si zadám a potom se spustí přehrávání.Pokud to tady už nekde je, tak se omlouvám,ale přehlídl jsem to -hledám už dlouho
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    no pri stlaceni tlacitka mozes spustit movie , kde moze byt ten zvuk .. ale preco si myslis ze je to dobre ? podla mna to je sracka najvacsia ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele stanix
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    132

    no jenom pro efekt,a taky abych to jenom vyzkoušel-mám nějaký válečný film a chtěl jsem, aby se při stlačení play ozval výbuch a spustil se film
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Lze to udělat různými způsoby, já bych asi vložill transition mezi menu a film a tam dal ten požadovaný zvuk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    tak tak .. kratky movie , kde bude "odchod" z menu s tym zvukom .. moze menu vybuchnut

    mne osobne tieto veci lezu na nervy ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele stanix
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    132

    mě taky,ale není to pro mě ) a taky jsem to chtěl vyzkoušet jestli to jde a něco nového se naučit.Díky.A ještě jeden dotaz,pokud budu mít více tlačítek, tak pokud zvolím kterékoliv(ale neaktivuji-nestisknu) tak se ozve např.kliknutí,na nějakých originálech to tak funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    stanix : vsetko sa da .. prejdes na tlacitko .. a preskoci menu do ineho , kde sa ozve zvuk tlacitka .. vselijako sa to da spravit .. len je to oprcavacka .. hlavne ked mas potom do takehoto menu daco pridat/ubrat .. to je velka radost linkovat na novo vazby ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele stanix
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    132

    To jsi mě moc nepotěšil,až mě to zase chytne tak budu bádat.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DVDLab - zvýraznění tlačítka
    Od star007 v sekci Mastering
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-06-2011, 00:28
  2. Tlačítka v DVD Architectu
    Od LosPablos v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-01-2008, 14:24
  3. Tlačítka v DVDA4
    Od skaut v sekci Mastering
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-04-2007, 13:01
  4. DVD-lab PRO Tlačítka - Vyřešeno
    Od xfuckme v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-05-2006, 03:04
  5. DVDA - Tlačítka (obrázok)
    Od MOJE v sekci Mastering
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-04-2005, 08:22