Prosím poraďte. Mám v plánu si koupit LCD Samsung LE 37 A 656. Ráda bych od vás uživatelů slyšela názor na tuto TV a hlavně bych chtěla poradit, jaký příjmač si k této TV pořídit, abych měla dobrý obraz. Slyšela jsem, že když k tomu pořídím nějaký klasický STB na příjem satelitní TV (tu si chci pořídit), tak na Full HD obrazovce bude špatný obraz (stejně tak, když na tuto TV bud příjmat DVB-T vysílání).
Jaký příjem k této TV (nebo jí podobné TV) používáte vy a jak to vypadá. TV si pořizuju na koukání na TV stanice a občas i na filmy z DVD. Hry na tom hrát nebudu, nebo to alespoň nemám v plánu).
Tuto TV jsem si vybrala už asi před 4 měsíci (ale nebyl čas spěchat s nákupem, protože jsem se ještě nepřestěhovala do svého - ale teď už jo), vybírala jsem tehdy podle parametrů, které se mi zdáli dobré, vzhled taky pěkný. Nevím, jestli v této cenové relaci neexistuje už něco jiného, lepšího. Kdyžtak poraďte, ale slyšela jsem od mnoha lidí, že nejlepší LCD má Samsung a Panasonic, takže bych je asi upřednostnovala.
Díky moc za radu (hlavně prosím poraďte jaký ten STB a jaké máte s TV zkušenosti).