Dobrá, díky, budu se tedy koukat po přijímači, který umí mpeg4. To pak nebude vadit, že moje TV nepodporuje Mpeg4? Nebo se mi v TV ten opraz nezobrazí v té kvalitě HD.?
pocitej s tim ze to ale navysi rozpocet koukni na model 756 ale nejsem si jistej jestli nebude mpeg4 az od 40" vyse
Díky, ale ptám se na to, že když budu mít tuto TV, jestli na ní bude dobrý signál Nova HD? TV nepodporuje MPEG4, ale sat.reciever ano. Stačí když to umí ten sat.reciever?
proste nova hd na ni nenaladis naladis nova normalni nebo lepe receno asi se ti ukaze nazev stanice ale neukaze se ti zadnej obraz tak sem to mel ja
pokud ji chytnes na nejaky zarizeni mimo tv ktery to umi a pak ji tam posles odpovidajicim kabelem tak to bude uplne stejna kvalita jako kdyby byl tuner zabudovanej v tv akorat musis pocitat s nevyhodanma spojenejma obecne s externim zarizenim dalsi ovladac,dalsi krabicka mozna jeste neco...
ok, jestli to dobře chápu, tak když jí tedy naladím na reciever, který ji podporuje a po nějakém dobrém kabelu ji pošlu do TV, tak obraz v tv bude v té HD kvalitě - další ovladač - to bude prostě ten ovladač recievru ne? Ten bubu mít tak jako tak, pže jiný TV signál doma nechytám.
aby nedoslo k nejakemu omylu kabel pro hd rozliseni,ne jako dobrou znacku jen proste aby ten receiver se nepripojoval pres scart do tv..
ano tak to myslim 2xovladac tv+receiver
ok, rozumím, díky
Ahoj, už ani nevím na co jsem tu psala dříve a nechce se mi to znovu číst. Už jsem koupila konečně satelitní reciever. Chtěla jsem HD, nakonec mám obyč (důvody nejsou důležité). Jde o Homecast S 3000 cr, který mi vyhovuje. Ted ale konečně příjde TV Samsung LE40a656 a já nevím, jaké kabely k tomu mám přikoupit. Zatím mám do starožitné televize veden obyčejný kabel scart, který nebude pro novou TV stačit. No a já teď nevím, jak spojit TV a reciever. Jestli nějakou lepší scart a v tom případě jakou? Nebo nějakým tím HDMI kabelem? Netuším. Prosím títo zase o radu. Díky. Reciever budu mít hned vedle tv, resp. pod ní, takže nemusí být kabel dlouhý. Díky.
Tenhle Homecast 3000cr nemá ani komponentní výstup natož HDMI! Takže na cokoliv jiného než scart zapomeň. Můžeš koupit lepší scart kabel, ale zázraky od toho nečekej. Přístroj to není španej, je kvalitní, jednoduchej, ale k dnešním HD zobrazovačům už zastaralej a málo platnej![]()
Já vím. Koupím nějakou kvalitní scartku.
Já chtěla dlouho HD reciever, ale okolí mi ho vymluvilo, že zatím to nevyužiju. A za rok dva cena klesne a koupím si jinej. Na moje argumety, který jsem získala tady od vás mi odpovídali tak, že mi vzali vítr z plachet a já kapitulovala. Ale s tím Homecastem jsem spokojená. Uvidím jak to půjde na té nové TV. Snad se nezkácím.
Chápu vaší reakci, ale nemyslím, že by mi to vymlouvali, protože nechtěli abych měla něco lepšího než oni. Vy tady na fóru jste fajnšmekři a doporučujete to nejlepší na trhu (to není urážka). Někdy ale lidem stačí věci levnější, u kterých nenároční (jako já) nepoznají rozdíl. No a to mi tvrdili lidé kolem, že prostě rozdíl nepoznám. a až bude více stanic HD, tak už ty HD recievery budou zase levnější. Tak at jdu do něj až pak, když ho tolik chci. Já sice za to nějakou dobu bojovala, ale pak jsem kapitulovala.......
ale už dost vysvětlování...nemám se přeci za co omlouvat...bylo to mé rozhodnutí a nemá cenu se o tom bavit
sumasumárum, s tím co ted mám udělám nejlépe, když si koupím nějakou kvalitní scartku.
ještě jeden dotaz: sice patří do sekce DVB-T, ale zeptám se, třeba to vyjde. Neznáte nějaký levný (cca 1000,-), ale přesto dostačující DVB-T přijímač? Chci ho do ložnice. Tam není možnost dotáhnou kabel od satelitu. Ale někdy muž okupuje Tv v obýváku (sport) a já bych ráda viděla něco jiného, tak by mi stačil DVB-T. Nepotřebuji žádný speciální, ale ráda bych neporuchový. Díky.