Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 44

Téma: Jaký satelitní STB k Samsung LE 37 A 656 (full HD) ..... a jaké máte s touto TV zkušenosti?

  1. #16
    Je tu občas Avatar uživatele jordan23
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    215

    Citace Původně odesláno od klarka.kaja Zobrazit příspěvek
    co žádné.......nerozumím.
    Otázka je jaké máte zkušenosti s touto TV. Tak píšu, že já žádné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    144

    add 37" nabo 40"
    - já mám pevně danou vzdálenost k TV 1,8 - 2,3 m a na to se mně zdála 40" už moc, na ty tvé 3 m bych už volil 40" (samozřejmě pokud bude kvalitní signál). Další parametry (S-Video má z boku a S-Video lze připojit i na SCART, Ultra Clear či kontrast - rozdíl kontrastu 15k & 50k neodpovídá výši těch čísel a navíc je dynamický a já mám vesměs danamický kontrast v menu zakázaný ...) jsou dost subjektivní záležitost a mně fakt vadí jen co jsem psal výše. Navíc podsvětlení bývá u menších úhlopříček homogennější, netrpí fialověním při pohledu z boku a nemá potenciálně problematický ventilátor ... a pak si vyber
    Na tvém místě bych nezavrhoval ani plasmu, já mám k TV připojený HTPC a občas na ní zapomenu www stránu, takže jsem volil LCD, jinak bych šel možná spíše do plasmy (ale každé řešení ma + i -).
    Nebo jsou tu nové LED modely, ale s nimi nemám zkušenosti. Vlastně jediné v čem mám jasno je nevrazit do té TV majlant, protože vývoj jde rychle kupředu a raději co 4 roky ji vyměnit, než kupovat 2x tak drahou na 8 let.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    101

    Aha, vtip, já si říkala, že je to nějaká blbost. No děkuji za upřsnění rozdílu mezi 37" a 40". Proberu to doma.

    No a co ten satelitní příjmač HD, s tím mi nikdo neporadí. Prosím prosím. Co ten topfield viz můj příspěvek výše? Nemáte ho někdo? nebo jiný HD příjmač.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od klarka.kaja Zobrazit příspěvek
    Prosím poraďte. Mám v plánu si koupit LCD Samsung LE 37 A 656. Ráda bych od vás uživatelů slyšela názor na tuto TV a hlavně bych chtěla poradit, jaký příjmač si k této TV pořídit, abych měla dobrý obraz.
    - TV = OK
    - satelitný receiver : HDTV Vantage HD 6000 ( cena cca 7 litrov )
    - provider, čiže satelitný operátor : SKYLINK
    - spolu : pekný obraz + možnosť samozrejme HDTV ( špičkový obraz )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    144

    - na satelit je lepší se ptát ve vedlejší sekci nazvané DVB-S
    - a obecně je lepší si nejdříve pročíst nejnovější příspěvky jestli tam není obdobný dotaz (určitě je) a ptát se pak už konkrétněji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od klarka.kaja Zobrazit příspěvek
    Nevím, jestli si mám připlatit a vzít 40 palcovou. V obchodech říkají, že na 3 m vzdálenosti stačí ta 94 palcová. Aby totiž ta 40 nebyla moc. V čem je lepší než ta 37? Zase aby na té 40 nebyl obraz horší tím, že je to větší obrazovka.
    - ak ju už máš dlhšie, tak si ju kľudne nechaj, je to dobrá TV. Pokiaľ budeš chcieť niekedy v budúcnosti urobiť upgrade, tak tú TV dáš do spálne a kúpiš väčšiu. Pozorovacia vzdialenosť je otázka kvality vstupu, pri 37" je pri HD - 1,5-1,7 m, pri kvalitnom SD - 2-2,3 m. Neviem ale, aký kvalitný máš momentálne zdroj ( terestriál analóg, DVB-T, káblovka, satelit a pod.... ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    101

    Zatím právě nemám TV a ani zdroj signálu. Jsem v novém bytě a chci si právě tv pořídit. Proto to ted řeším. Zatím koukám na zrnitý 3 programy na analogovou vnitřní anténu (co mi zbývá )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    101

    ted jsem se někde dočetla že Nova HD má mpeg4, a já nikde nemůžu najít, jestli to LE 37 A 656 přehrává?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pořád Avatar uživatele Panzer.Dragon
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,081

    neprehrava to,zabudovane v tv az u modelu 756(asi az od 40") a vyssi a 956 vse

    ale jde vyresit externim set top boxem kterej to umi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od Panzer.Dragon Zobrazit příspěvek
    ale jde vyresit externim set top boxem kterej to umi
    za ktery si zatim ale nalezite priplatis
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od klarka.kaja Zobrazit příspěvek
    ted jsem se někde dočetla že Nova HD má mpeg4, a já nikde nemůžu najít, jestli to LE 37 A 656 přehrává?
    jen tak pro info, ktere kanaly lze pri kvalitnim prijmu chytit na DVB-T v Praze (od 31.10.2008):

    33k - Ústí nad Labem - veřejnoprávní multiplex 1
    34k - Plzeň - veřejnoprávní multiplex 1
    36k - Dresden - DVB-T z Německa
    39k - Dresden - DVB-T z Německa
    41k - Praha - multiplex 2 (Nova, Prima 1+2, Barrandov TV,...)
    45k - Zagań - DVB-T z Polska (občas)
    46k - Praha - multiplex 3 (Ocko, Z1, Public TV, Noe Tv,...)
    48k - Plzeň – multiplex 2 (Nova, Prima 1+2, Barrandov TV,...)
    57k - Frankfurt am Oder - DVB-T z Německa (občas)
    58k - Ústí nad Labem - multiplex 2
    64k - Praha - multiplex C (experiment Telefóniky O2 - CT1 a Nova v mpeg4, TV test)


    tzn. ze v mpeg4 (v HD) lze prijimat v testovacim provozu CT1 a Novu, ovsem kdykoliv to muzou vypnout a nikdo nemuze nic namitat, poe to je prave jen testovaci provoz....

    btw. ten seznam neni vytvoren mnou (nemam na to cas, podminky ani chut), ale uz bohuzel nemuzu najit zdroj, odkud je.... kazdopadne autorovi dekuji
    Naposledy upraveno uživatelem dv07: 07-11-2008 v 12:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pořád Avatar uživatele Panzer.Dragon
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,081

    na pokusy bych to bral jinak si pockam

    nebo ze by to slo poresit v pc? nejaka tv karta nebo je to mozna jedno jaka karta a jde jen o soft? to by bylo idealni..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    569
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od Panzer.Dragon Zobrazit příspěvek
    neprehrava to,zabudovane v tv az u modelu 756(asi az od 40") a vyssi a 956 vse

    ale jde vyresit externim set top boxem kterej to umi
    To znamená, že když si koupím tuto TV, že na ní nebudu moci sledovat Nova HD, pokud nebudu mít STB s podporou MPEG4?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu pořád Avatar uživatele Panzer.Dragon
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,081

    ano je to tak
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-05-2010, 22:33
  2. Panasonic TX-P46G10E. Jaké máte zkušenosti?
    Od BlackHawkcz v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-01-2010, 20:37
  3. jaké máte zkušenosti se satelity se Skylinkem k Full HD TV?
    Od mildik2 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-10-2009, 23:50
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-07-2009, 17:16
  5. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-11-2008, 11:18