Zdravím Vás!
Potřeboval tipy nebo rady k výběru v hodného subwooferu pro domácí kino! Mám místnost 36m2 AV Pioneer 512, sloupy Jamo E470 a centr + sur. zatím Tonsil a subwoofer mi ještě chybí! Cena by měla byt kolem 6 tis!
Děkuji za tipy!
Zdravím Vás!
Potřeboval tipy nebo rady k výběru v hodného subwooferu pro domácí kino! Mám místnost 36m2 AV Pioneer 512, sloupy Jamo E470 a centr + sur. zatím Tonsil a subwoofer mi ještě chybí! Cena by měla byt kolem 6 tis!
Děkuji za tipy!
Skus od Yamahy, maju dobru skalu cenovu a prekvapivo dobry zvuk..
Vykon, ci akusticky tlak,citlivost? No kludne ho predimenzuj, u sub to nikdy nie je na skodu (basy zoberu najviac), ja som to sice z bytovky vyhodil, pretoze to vadilo susedom (v rodinnom dome to vadilo len testovi) a trosicka to bol kvalitativny nepomer ku Dynaudio, ktore maju bass vynikajuci, takze som to z bytu vyhodil. Mal som taketo daco: http://www.yamaha.com/yec/products/p...ETYP=ATTRIBUTE a v bytovke to bolo az az, ale ku Dynaudio (300W/460W/1000W) to bolo samozrejme slabe..
Naposledy upraveno uživatelem stayman: 05-11-2008 v 08:49
V pohode. Inak Jamo nie je vyrobca menicov, to dufam, ze vies..
Robia len bedne. Nevies co je menic?
Vsetko som uz urobil, napisal..
Podla toho co od toho ocakavas... Ja mam v izbe 25 m2 repro JAMO S 606 HCS 6, co je 5.1 a je tam Jamo SUB 250. Tato 250ka ma min frekvenciu 30 Hz. Mne osobne to staci. Ale neviem ake mas naroky...