Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: problem s prog. Acronis True Image home

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Matyas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    Zdravím všechny,nevím si rady s jedním problémem,týkající se tohoto programu.Slouží mimo jiné i na zálohování systémových disků.U tohoto disku jsem si udělal zálohu a tu umístil na druhý oddíl stejného HDD.
    Vytvořil jsem spouštěcí CD.Když ted nastartuju PC přes tohle CD, tak všeje OK až do doby,kdy chci najít umístění zálohy, ale prog. mě nemůže žádný pevný disk najít.Napíše přesně tohle:

    "E000101F4:Atronis True Image Home nenalezl žádné jednotky pevných disků"

    Systém i Bios přitom oba HDD,které mám v PC vidí a při provozu nejsou sebemenší problémy.Prosím všechny,kteří mají s tímto ,myslím velice dobrým programem ,nějaké zkušenosti o případnou radu.
    Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele Matyas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    Tak jsem to vyzkoušel na starším PC a tam to jede perfektně.Takže program bude OK.Bude to tedy asi nějakým nastavením v novém PC nebo nějakými ovladači, netuším ale čím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    to vypadá, že máš disk na SATA a ten Acronis je nějaká starší verze, která SATA neumí. ale jenom hádám.
    sosni si pro vykozušení Hiren's Boot CD, tam je novější verze Acronisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...a nebo, pokud je ten Acronis bundlovaný třeba od Seagate, tak HDD ostatních značek prostě ignoruje - to mám ověřené ze své instalace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Matyas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    Zdravím,jen pro upřesnění,v novem PC mam 1 Sata disk+ 1IDE disk.Stahnul jsem si trialku Acronis 2009 (ta moje verze je 2008) a ta už detekuje Sata ,ale IDE ne.Když jsem přidal do starého PC IDE disk (před tim byl jen SATA) ,tak verze 2008 detekuje vše OK.
    Připadá mně, že moji nove zakl.desce tohle prostě nesedne ( ASUS P5Q-E),nebo je ještě něco v BOISU.
    No nevím,je to zvláštní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    12

    Mám naprosto stejnou desku a měl jsem problém, že to taky nenašlo žádný harddisky. Napsal jsem na technickou podporu Acronisu, po krátkém dopisování mi poslali odkaz na obraz bootovacího cd. Z něho pak šlo vše bez problémů. Všechny harddisky mám SATA, IDE připojení je na této desce pouze jedno a ještě špatně přístupné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    126

    Přesně tak. Měl jsem před rokem podobný problém.

    Support Acronisu po mě chtěl logy (napsali mi co a jak); po jejich odeslání jsem dostal odkaz na stažení *iso nového buildu (novější Linux kernel) a z něj mi všechno funguje v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. PS3 True-HD / DTS-HD
    Od Eisyno v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-01-2010, 05:52
  2. Multimediální přehrávač s Dolby True HD a DTS MA ?
    Od Hmm v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-11-2009, 20:47
  3. Prog DVD
    Od lorenco v sekci DVB-S
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-02-2006, 14:15