Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: HW požadavky premiery

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    91

    Ahoj na oficiálních stránkách píšou mimo jiné v požadavcích že na HD potřebuji dvoujádro 2.8Ghz
    co takhle 2000 nebo 2200ghz? Rozchodim tam taky premieru? mate nekdo zkušenosti?? Jaký máte procesor? ostatní požadavky v poho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dalizije
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    654

    Premiere CS4 - Windows

    * Formát DV - procesor 2 GHz nebo rychlejší, formát HDV - procesor 3,4 GHz, formát HD - dvoujádrový procesor 2,8 GHz**
    * Microsoft® Windows® XP s aktualizací Service Pack 2 (doporučuje se Service Pack 3) nebo Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate nebo Enterprise s aktualizací Service Pack 1 (certifikováno pro 32bitové Windows XP a 32bitové a 64bitové Windows Vista)
    * 2 GB paměti RAM
    * 10 GB volného místa na pevném disku k instalaci, během instalace se požaduje další volné místo (nelze instalovat na úložná zařízení typu flash)
    * Displej s rozlišením 1 280 x 900 a grafická karta kompatibilní s technologií OpenGL 2.0
    * Samostatný pevný disk 7 200 ot./min k úpravě formátů DV a HDV, diskové pole s konfigurací ukládání „striped“ (pole RAID 0) pro formát HD, je preferován diskový subsystém SCSI
    * Práce s formáty SD a HD vyžaduje použití karty s certifikací Adobe k nahrávání a exportu na pásková zařízení
    * Port IEEE 1394 kompatibilní se standardem OHCI k nahrávání formátu DV a HDV, k exportu na pásková zařízení a přenosu na zařízení pracující s formátem DV
    * Jednotka DVD-ROM (k vytváření disků DVD je třeba vypalovací mechanika DVD+-R)
    * K vytváření disků Blu-ray je třeba vypalovací mechanika Blu-ray
    * Ovladač Microsoft Windows Driver Model nebo zvuková karta kompatibilní s protokolem ASIO
    * K použití funkcí QuickTime je vyžadován software QuickTime 7.4.5
    * Online služby vyžadují širokopásmové internetové připojení
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    91

    tohle sem našel taky.
    Právě proto se ptám jestli někdo pracuje s HDV na slabším procesoru řádove C2D 2.2Ghz?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dalizije
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    654

    Půjde ale při rendru .............. hh. Osobně mám Intel Core 2 Quad Q6650 3,00GHz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    544

    Zpracovávám občas HDV na P4 Prescot HT 3GHz, 2x512 DDR, 2x130MB HDD, APP 2.0. Náhled trhaný, rendering poměrně velmi pomalý. Prostě to "neběží", ale pouze "jde". Přesto jako dočasné řešení použitelné. Je to pro ilustraci, že i na slabším železe se dá s Premčou HDV zpracovávat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    80

    tim procesorem 2.8 je mysleny jednojadrovy P4, na cemkoli novejsim to pojede - na C2D 100%
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vybírám MM, specifické požadavky
    Od krajec_cz v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-01-2012, 00:48
  2. Požadavky na PC
    Od Andre2 v sekci Editace videa
    Reakcí: 101
    Poslední příspěvek: 17-01-2011, 06:04
  3. DVD z premiery 2.0
    Od biL v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-07-2006, 08:11
  4. Export z Premiery 2.0
    Od Mantis v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-07-2006, 22:27
  5. Z Premiery do DivX
    Od Mike00777 v sekci Editace videa
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 19-07-2005, 16:59