Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: PxDVR3200 H - problem .. nejede zvuk

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    Zdravim ..

    Mam problem s timto tunerem pod Windows Vista ultimate 64bit.
    Ze stranek leadteku jsem stahnul drivery a pvr2 nainstaloval bez jakehokoliv zadrhelu .. ve spravci zarizeni je karta videt jako ok .. po intslaci pvr2 naladim programy obraz jede ale po zvuku ani znamka.

    Zkousel jsem v nastaveni pvr laborovat nastavovat ruzne vstupy vystupy porad stejny problem .. taktez jsem kontroloval zda nemam ve win jen nekde spatne nastavenou hlasitost ..

    Zvukovou kartu pouzivam soundblaster Xfi extreme gamer .. kablik (aux-tuner) propojen mam zkousel sem to i bez nej porad stejny vysledek ..

    Pod 32 bit vistama zvuk jede ale je jedno co mam nastavene v pvr2 a nefunguje ovladani volume pomoci pvr ale pouze ztlumenim nebo zesilenim auxilary ..

    Zbytek sestavy:
    MB:Asus p5K premium
    GK: HD4870
    Ram: Adata 4GB

    BTW mam zapnutou v biosu i onboard zvukovku ze ktere pouzivam mikrofon (problem s hlasitosti mikrofonu pod vistama u xfi-extreme gamer) samozrejme sem ji zkousel i vypnout ale vysledek stale bez zvuku..


    Napada vas nekoho co s tim? Predem diky za jakoukoliv radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    28

    Možná blbá poznnámka,zkoušel jsi klávesu "A"
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    Ano zkousel.

    Nejake dalsi napady?
    Naposledy upraveno uživatelem pas!k: 26-10-2008 v 06:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Při aktivaci více "Source In" vstupů dochází při přepnutí k zeslabení výstupu a kanály se někdy "zamutují".
    Zkus nastavit ručně zisk jednotlivých vstupů a přepnutím do Systemu to zkontroluj i na Play Control z WIN. Pro jistotu bych při tom vypnul mikrofon a interní zvukovku. ten mikrofon údajně při tom zlobí - nevím proč.
    Ovšem nevím, jestli toto bude tvůj případ.
    S touto zvukovkou mají problémy i mnozí další, kteří používají tv tuner.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Zkus nastavit ručně zisk jednotlivých vstupů a přepnutím do Systemu to zkontroluj i na Play Control z WIN.
    To udelam presne jak ? Prosim o nakopnuti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    V mixážním pultu nastavit sílu vstupů. Ona ta zvukovka vytváří ze signálu, který vstoupí do zvukovky, signál o 24 bitové kvalitě. Já nevím, jestli právě zvuk z tuneru na to má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Možná zapojení tuneru PxDVR3200 H :
    v příloze
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: winfast_pxdvdr3200H_3.jpg 
Zobrazení: 133 
Velikost: 76.1 KB 
ID: 3154  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele Din0
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    182

    Mam stejny problem mam Leadtek H1800 nahodil jsem Visty 64 a vse facha jen ne zvuk mam int. zvukovku ale radio bezi v pohode, pod 32 bit fechno facha bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele Din0
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    182

    Tak pomhlo preinstalovani ovladacu ke zvukovce, ne nejnovejsi Realtek ale ze stranek MSI od desky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HDMI propojení NTB s LCD - nejede zvuk
    Od sarah 25 v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-06-2009, 12:57
  2. TV karta 3DeMON na XP nejede zvuk
    Od checht v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 28-04-2008, 15:22
  3. Nejede mi zvuk u zaznamu koncertu
    Od pafculka v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-03-2008, 05:19
  4. Nejede zvuk poradite prosim ?
    Od gs023 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 07:36