Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: čím stříhat tento .ts ?

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele Radoo
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    1,304

    Lidé dobří, čím se dá stříhat tenhle transport stream ?
    Jde mi konkrétně o tento soubor a nějaký jednoduchý soft na střih.
    Z Eurosportu HD to je vpohodě v Neru 8, ale .ts z Novy to nenačtu ani boha, tak nevím v čem je háček, když je to oboje v H.264 ...
    Zkoušel jsem pár utilit, ale bez výsledku.
    http://uloz.to/838848/10-12 19-50-34_Nova HD-test Televizni noviny.ts
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    nemas ziadny odkaz, teda mas, ale nevies ho ani linknut.

    http://uloz.to/838848/10-12-19-50-34...izni-noviny.ts
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Radoo
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    1,304

    Díky, teď je to dokonalý !
    a teď čím to střihnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    TSPacketEditor bez rekomprese s tím, že lze uložit EDL - Edit decision list - tedy odkud pokud a jak pro přenos jinam, s přesností na packet.

    Když to převrtíš třeba pomocí TSRemux na m2ts, tak to kromě hlúpého Vegasu vezme všecko, jakýkoliv editor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Ještě vysvětlení.
    Vegas kontroluje koncovky souborů, teprve pak pomocí VfWkodeků přiřazuje splitter. Narazí-li na TS,mts,m2ts, očekává, že to bude BluRay nabo AVCHD soubor a vyrazí s MainConcept demultiplexerem do boje, ten zjistí, že je tam zvuk v mp2, tedy mpeg audio, které není povoleno ani u BR, ani u AVCHD a ..........a zdechne, načte pouze zvuk.

    Jiné editory to sežerou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Radoo
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    1,304

    No jo, teď koukám, že mi to bez jakýkoli úpravy na druhým kompu vzal Nerouš hned !
    Díky za rady i tak se budou hodit !
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: nero.jpg 
Zobrazení: 168 
Velikost: 94.2 KB 
ID: 3111  
    Naposledy upraveno uživatelem Radoo: 13-10-2008 v 10:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Nerouš musí mít zadané správné seriové číslo, aby byl HD.
    O střihu se dá těžko mluvit, takový výstupní profil tam nenajdeš, takže je z toho editace, tedy rekomprese, tedy metoda na hovno.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Don82
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    64

    šlo by nahodit víc těch ukázek, třeba z jiných pořadu atd.. v HD? pro zajímavost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Radoo
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    1,304

    Citace Původně odesláno od Don82 Zobrazit příspěvek
    šlo by nahodit víc těch ukázek, třeba z jiných pořadu atd.. v HD? pro zajímavost?
    Není problém https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=17645
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Má někdo tento rekorder panasonic DMR E-60
    Od AleK v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-04-2008, 07:11
  2. Kde zoženiem tento káblik?
    Od ferrda v sekci Bastlení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-11-2007, 19:43
  3. Jak udelat tento efekt
    Od Urna v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-11-2005, 21:13
  4. Moze byt tento TV?
    Od Jendo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 08-04-2005, 04:49