Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: jak propojit LCD TV bez HDMI s HDMI DVD???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    2

    Dobrý den, mám starší LCD TV HYUNDAI Q321bez HDMI vstupu. Má pouze 2x SCART, DVI, D-SUB a CINCHe. Je teoreticky možné propojit zařízení s HDMI výstupem pomocí redukce na například DVI vstup televize? například pomocí takovéto propojky: http://sat-dvb-t.nej-ceny.cz/70208/a...dvi-d-f-m.html Je to vůbec teoreticky možné?
    Samozřejmě počítám, že zvuk se propojí samostatně...

    Důvod: chci si koupit AV RECEIVER něco jako http://www.kasa.cz/audio-video-techn...nkyo-ht-s5105/ , ale nejsm si jist, jestli to půjde propojit. Dík za každou zkušenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    mozes pouzit aj prepojku .. alebo este lepsie rovno kabel . na jednej strane HDMI na druhej DVI ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    2

    Dik moc za odpoved. Necekal jsem to, ze to bude tak rychle. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    mozes pouzit aj prepojku .. alebo este lepsie rovno kabel . na jednej strane HDMI na druhej DVI ..
    Není HDMI kódovaný, aby se nedal obsah s vysokým rozlišením nahrávat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    patrik : moze byt aj nemusi ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    6

    Zdravím, taky přemýšlím o této sestavě, ale nikde na netu jsem nenašel zkušenost někoho, kdo to už doma má a tedy to slyšel na vlastní uši. Už jste si to pořídil? Mám obavy z těch bedýnek, asi to budou plasty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    89

    Zkontroloval bych si taky to DVI, co umí všechno za formáty. Je dost možné, že bude podporovat jen "počítačové" a nebude zobrazovat třeba 24p, 50p... atd. Jinak se dá určitě koupit redukce DVI-HDMI, ale obráceně nevím. Pokud by to stejně šlo, tak by jsi to měl bez zvuku - po HDMI jde i zvuk, ale na DVI nejde. Jen nerozumím, proč chceš připojovat receiver k TV. To jako budeš přes receiver připojovat DVD a další komponenty? Receiver stejně většinou slouží pro TV jen jako přepínač vstupů.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Xtreamer PRO - HDMI CEC (ovládanie/komunikácia cez HDMI kábel)
    Od RoStaSR v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-05-2011, 15:26
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-09-2010, 00:41
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 15:37
  4. PC -> TV hdmi-hdmi problem
    Od Libor_ v sekci Bastlení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-11-2008, 10:54
  5. VGA do HDMI?
    Od Stelmik v sekci Bastlení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-12-2007, 21:04