Planuji si koupit tenhle multimedialni pristroj,jen ho zatim nikde nevim zehnat.
Acomp ho nema a hdshop az za 3 dny.Nevite nekdo kde se da zehnat?
Planuji si koupit tenhle multimedialni pristroj,jen ho zatim nikde nevim zehnat.
Acomp ho nema a hdshop az za 3 dny.Nevite nekdo kde se da zehnat?
Naposledy upraveno uživatelem ninak1: 29-09-2008 v 22:23
nevydrzis 3 dni ?pripadne priamo na www.popcornhour.com .. ale od tial to tiez bude trvat dlho .. ja by som na tvojom mieste pockal .. (osobne tiez cakam)
Pytkin: potom urob aspon mini recenziu![]()
Tak uz ho maji v hdshopu a pozitri ho budu mit doma......supeer....
Gratulace budoucimu majiteli tohoto podle me revolucniho pristroje. Sice byly doby kdy jsem ho chtel hodit z okna. Ale je vse poresene a musim rici max. spokojenost. Pro dalsi zajemce mohu navnadit co jeste popcorn umi: http://www.treasure-cove.net/moviejukebox.htm
jo toto je fajn .. presne preto chcem popcorn .. aby si moj 2oj rocny syn mohol vyberat rozpravky sam ..
Kolega si chce koupit taky jednu z techto multiformatovych masinek. Jeho znamy je jeden z redaktoru nejmenovaneho technicky zamerenych servru. A na otazku jestli je Popcornhour dobry, tak odpovedel, ze ma ted na vybez ,ze celkem pekne radky pristroju jako je tvix , popc. ecc. Ale ze jsou vsichni na stejne hardwarove bazi a alfou omegou techto pristouje je firmware. A po teto strance je popcorn neprekonatelny.
pravidelnycitatel : Napak .. Neprekonatelny je tvix .. staci si ich dat vedla seba a trosku stukat dialkovym ovladacom .. hned ti je jasne , ktory je lepsi .. a dalej popcorn a egreat pouzivaju ten isty firmware .. s drobnymi zmenami ..
To pytkin:
Jak po chvilce s tvixem poznam,ze je lepsi? Nemyslim design sasi ci prijemne mackani tlacitek na dalkovem ovladaci.
pravidelnycitatel : no staci si vsimnut odozvu .. TVIX reaguje okamzite .. To uz 4100vka tak fungovala .. na NMT vsetko trva .. proste kliknes a zobrazi sa ti vsetko az pochvili .. Tak isto NMT je hrozne pomali zo siete .. Dufam ze to vyladia , lebo ked som ho skusal pred par mesiacmi , tak to bola dost tragedia ..
Ohledne s tou siti. Jede to rychlosti jakou dovoli sigma. Do budoucna planuji koupit NAS server, zatim vetsinu filmu poustim z usb. MKV nacita tak kolem 3 vterin. Nemam s tim velky problem,vse funguje dobre a uz se mi dlouho nestalo ,ze by neco nespustil. Jediny co mi vadi ,ze neumi A100 dts. Ale nasel jsem one-click tool ktery film krasne prevede do ac3.
pravidelnycitatel : no ved to .. 3sec je hrozne moc .. na tvixe to ide skoro okamzite .. a pouziv tu istu SIGMU.. jedna vec je spustenie a dalsia trebars pretacania .. alebo pause a play .. to trva opat tak dlho .. verim ze na NMT to rozbehaju a bude to chodit ako na TVIXe ..
No je to opravdu priserna doba![]()
ja si popcorn taky koupim ale az bude vice filmu v cestine... nebavime roubovat do hd filmu cz zvuk....![]()
prosim o radu umi tenhle pristroj spojit audio stopu s filmem treba pustim film a k nemu si naloaduju cz stopu v eternim souboru?