Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Asus My Cinema PS3-100???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    50

    Zdravím! Víte o ní něco? Moc toho sehnat nemůžu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Asus My Cinema PS3-100 je hybridní televizní tuner pro příjem pozemního analogového i digitálního televizního (DVB-T) a rozhlasového vysílání. Dokáže navíc přijímat digitální satelitní vysílání (DVB-S).
    My Cinema PS3-100 umožňuje na počítači sledovat televizní vysílání, přehrávat video i audio. Umí samozřejmě zaznamenat zvuk i video, a to jak z tuneru (např. televizní vysílání), tak z externích zdrojů analogového signálu (typicky kamera, video přehrávač) díky video vstupu.
    Samozřejmostí jsou funkce TimeShifting nebo programované nahrávání bez obsluhy. S grafickou ani zvukovou kartou se tuner nijak speciálně nepropojuje, veškerá komunikace probíhá přes PCI sběrnici.

    S kartou je dodávána drátová anténa pro FM rádio, pokojová televizní anténa pro příjem digitálního vysílání a dálkové ovládání. Karta podporuje operační systémy Windows XP i novější Windows Vista.

    http://www.asus.com/products.aspx?l1...42&modelmenu=1
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 57190v.jpg 
Zobrazení: 137 
Velikost: 23.9 KB 
ID: 3035  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    50

    Ano, děkuji. To jsem se již také dočetl na CZC. Jen prostě nic víc nevím. Má to 2 tunery? Má to HW enkodér? Funguje to vůbec?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Maximální info je zatím zde:
    http://www.asus.com/news_show.aspx?id=12358
    Ta karta je novinkou (srpen 2008), takže z praxe toho nikdo zatím moc neví.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    28

    tak jsem si tuto kartu koupil spolu s ni i dodavany power cinema nainstaloval ,ovladace taky nainstaloval ale karta nejede
    mam Windows 7 64 bit 3 gb ram , AMD X2 5200+, desku asus, grafika ATI 5770...

    karta je naistalovana spravne aspon mi to tak pise ve spravci ale driver je z data 27.5.2008...
    na CD jsou ovladace jen pro xp nebo pro obe visty 32 bit a 64 bit.
    ani na strankach vyrobce jeste nejsou ovladace pro W 7 ...a ten co tam maji jsem zkousel taky a nefunguje....

    v power cinema 5 mi funguje dalkovy ovladac ale nelze otevrit ani nastaveni TV ani radio nejde ani scan stanic...

    nevim co s tim to mam jako cekat na vyrobce az se uraci vydat driver pro W 7 ?

    mozna me jeste napada ve stejnem windwsu jsem kdysi zkousel rozchodit Winfast 2000xp a ty ovladace ci neco tam mohlo zustat nekde a ted to dela neplechu ...

    muze mi nekdo poradit co s tim ? za kazdou radu dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    28

    tak zkousel jsem to nahodit vse pod windows XP a ani tam mi to nejede, vse stejne jako ve W7 ...vse je nainstalovane spravne...a tam jsem take zkousel kdyis winfast kartu....

    no vypada to ze bude treba preinstalovat W7

    nebo delam nekde chybu pri instalaci ? jako navod co byl v krabici teda moc obsahly neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    28

    nekde na foru Windows 7 jsme cetl ze problem s tou kartou je a ze pry funguje ovladac pro vistu 64 bit ...
    tak nevim co delam spatne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    28

    tak nova instalace W7 , karte jsem dal ovladac pro vistu 64 bit a funguje ok...
    v power cinema napise NO TV Tuner ...
    ve windows media center ,najde kartu dokonce uz to i vi ze ma analog,digital i satelit ale zase at delam co delam nenajde ani jeden program kabel samozrejme pripojeny mam a kdyz ho pripojim do set top boxu tak mi na obyc. TV vse jede a signal uz mam vyborny cca 90% ...

    tak kde je ted zakopany pes ze nemuze najit programy ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    28

    tak analogovych 5 programu mi to uz naslo ale at delam co delam nemuze najit digitalni
    nevim co kde prepnout ani jeden program nenajde, pritom signal pro set top box je velmi dobry...nevim co delam spatne , krajinu mam dobre ( UK)

    nevi nekdo co s tim ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    28

    ptal jsem se v jinem vlakne ale to asi nikdo necte tak to zkusim dat oddelene:
    karta Asus my cinema ps300 ktera uz konecne bezi pod Windows 7 pres program power cinema 6 ( v media centru a v power cinema 5 nedokazala najit signal a navic v power cinema 5 psalo porad NO TV tuner device )
    ale tak karta jede akorat ze mam vyborny signal na set top boxu temer plny ale jakmile pripojim do karty primo od zasuvky tak mi jedou kanaly jen chvili a nekdy tam vyhodi no signal apod... proste se seka , nekdy jede zvuk a obraz neni apod... presne tak mi to delalo i na set top boxu kdyz jsem mel spatny signal ,takze chybu karty vylucuju je to signalem ktery ale je dobry tak nevim ??? co s tim ?
    signal 80-99 %

    prosim o radu diky
    _______
    Mod I.M.: Kdyby to nikdo nečetl, tak tu nemáš žádnou odezvu. Takže jsem obě temata sloučil. A to, že ti nikdo na tvůj dotaz neodpověděl bude asi tím, že nevíme co s tím. Já tedy určitě nevím, jak ti v tvém problému pomoci.
    Naposledy upraveno uživatelem Ivo Mašek: 08-11-2009 v 09:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    28

    tak problem vyresen karta bezi az na DO ketere nereaguje ...
    jede pod W 7 - v power cinema 6 nebo win media center
    kvalita signalu je vysoka a kanaly jsou ciste i na full screen 23 " monitoru
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ASUS My Cinema U3000 Windows 7
    Od Buben87 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-09-2009, 13:25
  2. SW pro asus my cinema U3100 mini
    Od Brake v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-03-2009, 05:36
  3. Asus My Cinema U3000
    Od tmw123 v sekci DVB-T
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-07-2006, 20:30
  4. Asus My Cinema P7131 Dual
    Od zajo v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-04-2006, 11:24
  5. Asus My Cinema U3000
    Od muro v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-01-2006, 16:59