Jak na MP3 na DVD
OTTO ani nenapsal, jesli CD nebo DVD... Vím, že u CD třeba nešly dělat adresáře a nějak to bylo omezené počtem předvoleb, ale jinak nevím.
A já mám Daewoo a v věřte nebo né mi to přehraje i Mpg na DVD bez autorizačních složek AUDIO A VIDEO
[quote=AleK]mě to muj MUSTEK nepřehraje :-((( :-((( :-(([/quote]
budeme plakat spolu :-) :-((( :-((( :-((( :-((( :-(((
budeme plakat spolu :-) :-((( :-((( :-((( :-((( :-(((
mirekv: Ta Elta je fakt pekelna, ta prehraje uplne vsechno, i placky s chybama v IFO souborech, ktere jsem tam kolikrat pri pokusech nechtene vnesl. Muj Panasonic se v tomto smeru vubec nechyta... :-(
[quote=StayMan by €RikŁ€]Simon, snad nespis viac ako 12h (Mp3 na CD) ??? :-? :-E[/quote]
nerozumim ti
nerozumim ti
[quote=mirekv]Dnes jsem si dělal mp3 DVD. 90CD na placku, slušné, ne?[/quote]
Ano, tomu sa hovori kvalitka :-k :-E :-E :-E
Ano, tomu sa hovori kvalitka :-k :-E :-E :-E
Nekupovat neDivX-ové přehrávače!
DivXové totiž vidí prostě soubory a složky s podsložkami, podobně jako PC! A pak si tam dej co chceš a kolik se vejde, jen jako holá data jako pro PC a on to dekoduje-tu fotečku, tu video v AVI, tu wav i Mp3 :-)
Nejde tedy jen o ten DivX a české titulky, ale o průlom v tom, že je to jakýsy DATA CD a DVD "player" (spíše reader), který vidí přímo co je na disku za soubory, samo k nelibosti Hollywoodu a pod....
DivXové totiž vidí prostě soubory a složky s podsložkami, podobně jako PC! A pak si tam dej co chceš a kolik se vejde, jen jako holá data jako pro PC a on to dekoduje-tu fotečku, tu video v AVI, tu wav i Mp3 :-)
Nejde tedy jen o ten DivX a české titulky, ale o průlom v tom, že je to jakýsy DATA CD a DVD "player" (spíše reader), který vidí přímo co je na disku za soubory, samo k nelibosti Hollywoodu a pod....
[quote=StayMan by €RikŁ€]12h hudby das mp3-jak na CD !!! To ti nestaci? :-?[/quote]
aha, nespim vic jak 12 hodin, ale kdyz dam nahodny vyber, tak muze vybirat z 72 hodin hudby a ne jen z 12 :-)
aha, nespim vic jak 12 hodin, ale kdyz dam nahodny vyber, tak muze vybirat z 72 hodin hudby a ne jen z 12 :-)
Simona - :-((( :-((( :-((( :-((( :-((( spolu :-!!!
no bude ti myslím muset stačit těch 12 hod jako mě :-E :-E
no bude ti myslím muset stačit těch 12 hod jako mě :-E :-E
uz jsem se jednou ptala, ale jak se vam chova fotka z digitalu k niz je nahran zvukovy doprovod (myslim fotku, ne avi). Kdyz tuto fotku otevrete ve stolnim dvd, prehraje se zaroven i tento zvukovy doprovod?
Simona: na některých kolovrátkách ti jede obé(prohlížíš fotky a hudba jede taky), na většině si musíš vybrat jen jedno (jpeg nebo mp3). Na S-35 to myslim nešlo ale už je to moc dlouho co jsem to zkoušel...
[quote=AleK]mě to jpg nepřehraje dělám si s fotek svcd[/quote]
svcd? v cem je to jine oproti kalsickemu cd. kde jen vypalim jpg. Ja sjem svcd nikdy nezkousela, co to dela?
svcd? v cem je to jine oproti kalsickemu cd. kde jen vypalim jpg. Ja sjem svcd nikdy nezkousela, co to dela?
[quote=Simona][quote=AleK]mě to jpg nepřehraje dělám si s fotek svcd[/quote]
svcd? v cem je to jine oproti kalsickemu cd. kde jen vypalim jpg. Ja sjem svcd nikdy nezkousela, co to dela?[/quote]
no ono to dělám proto že mě stolní přehrávač nepřehraje jpg ono to je vlastně SLIDESHOW které si uděláš v pc fotky + vložíš si k němu hodbu nebo napíšeš poznámky různé efekty a ono to s toho udělá mpeg, který pak vypálíš v neru buď jako VCD nebo SVCD nebo DVD ...
Dělám to v programu Ulead DVD MovieFactory 3.5 Suite
svcd? v cem je to jine oproti kalsickemu cd. kde jen vypalim jpg. Ja sjem svcd nikdy nezkousela, co to dela?[/quote]
no ono to dělám proto že mě stolní přehrávač nepřehraje jpg ono to je vlastně SLIDESHOW které si uděláš v pc fotky + vložíš si k němu hodbu nebo napíšeš poznámky různé efekty a ono to s toho udělá mpeg, který pak vypálíš v neru buď jako VCD nebo SVCD nebo DVD ...
Dělám to v programu Ulead DVD MovieFactory 3.5 Suite
Pokud jde jen čistě o prohlížení fotek bez hudby a pod., tak stačí v Neru otevřít projekt SVCD a do něj našupat jpg a vypálit. Tak jsem to dělával. Na prohlížení fotek v TV bohatě stačí i 1M foťák.
ale porad nevim jestli vam na prehravacich ELTA a podobnych jede fotka tak, ze kdyz ji otevrete, tak se spusti i prilozeny komentar, ktery vzniknul uz pri foceni