Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: Změna/editace/přidání titulků do DVD se zachováním menu

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    58

    Ad1) ještě pak otevři nějaký ifo a dej Get Vts Sectors a ulož, to jsem tam zapomněl dopsat

    Ty nefunkční extras jsou fakt divný, mně se to ještě nestalo. Každopádně bych v tomhle případě zkusil udělat nový stripping, tentokrát z ifo k tomu extras, co nefunguje, vytvoří se tím nový video_ts.ifo a upravi se i ifo k tomu vobu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    58

    Kontrola správnosti se asi 100% neudělá. Já to ještě zkouším načíst do Shrinka, Nera bez DVD a někdy i do IC. Pokud nic z toho neřve chybovou hlášku, mělo by to být OK
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček Avatar uživatele zibi
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    MartinL: OK, GET VTS vždy a všude Ale že se to musí uložit?? Měl jsem za to, že stačí jen to zmáčknout a uloží se to už samo! Ten IFOupdate jak psal bundadj by se měl použít nebo to není při tomto postupu nezbytné?
    Ten novej stripping jsem přesně provedl, tak uvidíme co to udělá (dam vědět). Každopádně velikost souborů je totožná s původníma,tak nevim jestli tam k nějaké změně došlo Ale je to divný..
    Ten systém DVD je stejně strašně složitej .. to to nemohli navrhnout aby se to dalo líp editovat?
    No jo, tak asi člověk musí ničit média na pokusy,jinak to nejde
    Ačkoliv kombinace DVDshrink+Nero bez DVD+IC+IFOedit(DVD play)+PowerDVD+MV2 player mohla aspoň na hrubé otestování stačit
    ..íK:..

    PS:ještě jeden dotaz: jak vytvořit Video_TS.IFO, když ripnu samotnej film SmartRipperem (ne BACKUP DVD), abych to mohl otevřít v PowerDVD? DVDfab to nějak kazí , žeby v IFOeditu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu občas Avatar uživatele bundadj
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    109

    zibi : grabuj vzdy komplet titul a mas po problemech... na vytvoreni spravnych chybejicich ifo (pokud jsi holt ripnul jen hlavni titul) pouzij DVD2One
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček Avatar uživatele zibi
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    bundadj: no to delam nejcasteji,ale kdyz film je ve VOBech spolu s dalsimi PGC,tak nemohu vytvorit D2V project pro VFAPI (a dalsi zpracovani ve VDubu) a tak to stejne musim jeste znova vyextrahovat jako samotnej PGC pomoci SmartRipperu - tedy to zabere 2x vic mista na HDD a to chci jen udelat DivX film,takze zadne DVD s menu nepotrebuju
    Nebo snad existuje zpusob jak udelat D2V project i ze "suroveho" DVD???
    a diky za radu,uz jdu pro Dvd2one!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    zibi: DVD2AVI -otevřeš první VOB, otevřou se příslušné ostatní a uděláš d2v. Místo vfapi vyzkoušej Avisynth, je o něco rychlejší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček Avatar uživatele zibi
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    mirekv: asi jsem se nevyjdaril uplne presne. Ja umim udelat D2v project,ale jenom kdyz jsou VOBy single/PGC. me jde o to jak to udelat kdyz mam VOBy, kde jsou i dalsi PGC (jako bonusy, trajlery apod..). Totiz tak se mi udela project se vsim dohromady...
    AVIsynth? VFAPI funguje v pohode,ale nebranim se vyzkouseni.tak dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    58

    Zibi:
    - Já to po get vts sectors a OK ještě ukládám, tím nic nezkazím.
    - IfoUpdate je asi v tomhle případě už zbytečný.
    - Když si udělal stripping u ifa k extras co nešlo pustit, musíš přeci hned vidět, jestli to bylo úspěšný či ne - tj. pustíš to z hadru pomocí PowerDVD a uvidíš, jestli ti půjde ten bonus pustit.
    - pokud máš ripnutý jen film bez bonusů a bez ifa (jen Voby), dodělej si k nim ifo v Ifoeditu - Otevřeš Ifoedit, zvolíš Create Ifo. Po akci ještě musíš změnit barvu titulků - budou asi zelené, postup jak na to tady už byl několikrát zmiňovaný
    - Postup jak na divx z DVD: Stačí mít pouze voby k hlavnímu filmu - načíst do DVD2avi - vytvoří z nich projekt d2v + audiostopu(y) ac3 - načíst do Avisynthu a vytvoříš si výstup avs. Ten už načteš do VirtualDubu. Možná, že už VirtualDubMod umí načíst přímo projekt d2v. Já na divx používal GordianKnoth, dost dobrý program jak pro blbečky a všechno nastavil v podstatě za tebe - 2 průchody a udělal to přesně na zadanou velikost
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    58

    Jejda, teď jsem nečetl poslední dva příspěvky, takže sorry.
    Na tvůj dotaz mám taky odpověď. Jde to udělat i u multi PGC, ale musíš použít DVD maestro a potom IfoUpdate - zde nastavit z modu Standard na Maestro MultiPGC. Zkusím se podívat, jestli nenajdu na to nějaký návod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    58

    Návod jak na multi pgc je zde

    http://dvd-na-dvd.webzdarma.cz/tutorial_3.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček Avatar uživatele zibi
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    MartinL: díky,ale bohužel když to pustim z HDD v PowerDVD,tak nic nezjistim, protože v něm to funguje - pouze ve stolním přehrávači to nejde! no nic no,asi koupim multidisky na spindlu a budu testovat
    - ok,takže Create IFO.dík
    - jop, jdu si stáhnout ten AVIsynth
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    Docela se mi na zkouseni osvedcil MPC, tak ho taky muzes zkusit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček Avatar uživatele zibi
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    [color=red]Takže zde je výsledek pokusu jak zprovoznit nespouštějící se EXTRAS pomnocí metody "falešného" strippingu (popis viz. výše) příslušných VOBů: NEFUNGUJE TO!!!!! Ale co,hlavně že jde hlavní film (The Wall) a extras si člověk může pusit na počítači...
    Díky všem za pomoc při tvoření tohoto threadu a co se týče vkládání titulků do DVD, odkazujte sem![/color]
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. pridani titulku do mkv
    Od atwa v sekci Titulkování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-10-2011, 20:16
  2. pridanie audio do dvd so zachovanim menu
    Od michal_drak v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-02-2008, 01:40
  3. Pridani titulku
    Od bArDa v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-07-2005, 14:17