Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 46

Téma: WMV HD

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele freezeJCavi
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    216

    Zdarec jak máte silné kompy ... jak vám jede WMV HD na PC???

    http://www.microsoft.com/windows/win...tShowcase.aspx

    mě se trochu zpomaluje zvuk
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jj to uz tu pred par mesicema bylo, obe rozliseni na 2500+ bartonovi v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    Na moji 16MB grafice to nejede asi budu muset upgradovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    wow, to je pomalu na sbirku me nestaci ani tech 64 co mam na Ti4200
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele freezeJCavi
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    216

    já mám 256MB na A9800 a asi je to nejlepší komponent na mém PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele freezeJCavi
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    216

    já budu dělat upgrade až budou nějaké edit soft na HDTV a vypalování HD DVD nebo blueray
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jj doporucuju Leitch VelocityHD, ale bluray smazidlo a media si budes muset objednat z japonska nebo usa
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele freezeJCavi
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    216

    já si počkám ... ono možná to tu možná převálcuje HD DVD od sony...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    mě to jde pěkně bez problema jen nechápu proč 2a půl minuty mělo 130mb
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Mne to facha aj na 64MB 128bit GF4Ti4200 aj to 1080i
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    tak to je jasny, mas tu stejnou grafiku jako ja a navic silnejsi prozzak
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    ATI Radeon 9600SE je to parada
    Uz aby som zacal setrit \/
    Este ze prestavam fajcit. \/
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas Avatar uživatele freezeJCavi
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    216

    AleK
    koukni se na datové toky a pak pochopíš....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    no jo to mě napadlo je to hrůza - budu chtít celý film to abych si koupil novej hadr a nejlépe nějake TERA
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    taky na tyhle bigoty uz je bluray a dvd hd s kapacitama do 30GB
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední