Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Duální zvuk z DVB-S

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Teda doufám, že se tomuhle vůbec duální zvuk říká - prostě se mi náhral jak CZ zvuk, tak originál, který nova vysílala. Každý je v jednom kanálu. Jak nejelegantněni rozdělit (nejlépe bez rekomprese) L a P kanál v souboru *.MP2 ?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    ProjectX při demuxu, ten dokáže vytvořit 2 samostatné soubory. Nebo např. TMPGncAuthor při authoringu s výhodou dokáže udělat samostatné stopy, které můžeš přepínat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Jo? To nevím tade jak. Já projectX použil hned v úvodu zpracovávání. Sice jsem tam nijak neprocházel nastavení, ale vyjela mi z toho jen jedna stopa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    168

    taky to jde nastavit ve Womble, pokud pouzivas
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Citace Původně odesláno od marek62 Zobrazit příspěvek
    taky to jde nastavit ve Womble, pokud pouzivas
    Používám, ale nějak nevím, kde to tam je. Poradíš blíž?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Tak to by mě taky zajímalo.


    V ProjectX to je Presettings > audio, první roletka vlevo nahoře

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Díky, povedlo se. Akorát mě udivuje, že celková audio stopa má 121MB a ty dvě oddělené mají po 71MB. Ale hlavně že se to oddělilo. Dík
    Nakonec si možná stejně toho Vinnetoua koupím na DVD, když už jsem pořídil předešlých 6 dílů po 99,-Kč ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    168

    Casu, nemam to pred sebou, ale pokud si vzpominam, tak to vylo po kliknuti mysi pravym tlacitkerm do stopy, pak ve volbe audio neco jako zduplikovat levy nebo pravy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Aha, asi máš pravdu, ta nabídka tam skutečně je.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Duální zvuk na Nově
    Od peter_01 v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 10:49
  2. MSI Mega sky 580 a dualni zvuk
    Od Kitt v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-01-2007, 16:37
  3. Duální zvuk
    Od Libca v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-02-2006, 16:31
  4. FLY2000TV - Dualni zvuk
    Od imported_syky01 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-02-2005, 15:23
  5. dualni zvuk
    Od Jackal v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-01-2005, 13:38