Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Žádný signál s AverTV DVB-T VolarX

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    14

    Zaboha nemůžu naladit s tímto tunerem na ntb s VistamaSP1 . Zkoušel jsem jak na vcelku citlivou antenku dodávanou s tunerem, tak na UPC kabel který je normálně v settop boxu. Také jsem zkoušel dvě verze softwaru, i jiný PC [WinXp SP3]

    Místo: Praha 11 - Háje

    Produkt: http://www.czechcomputer.cz/product_...200518391.html

    Nemáte někdo nějakou radu ? Nechci to řešit reklamací.

    Předem děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    No oni ty "citlivé" anténky (tedy prut) potřebují opravdu velmi silný signál. Zkus to napojit na nějakou klasickou venkovní antenu (signál DVB-T v oblasti nutný)
    Tomuto:
    tak na UPC kabel který je normálně v settop boxu.
    moc nerozumím. UPC nevysílá v DVB-T
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    14

    Tak DVB-C ? Tady v bytě asi kabel na normální venkovku nebude. Nějak se v tom neorientuji. Děkuji za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    14

    Signál tu určite je. Podle mapy na digitalnivysilani.cz tu je plné. Co má tedy UPC ? Máme od nich settop box.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Co má tedy UPC ? Máme od nich settop box.
    DVB-C a některé programy ještě v analogu. tvůj tv tuner analog neumí, umí pouze DVB-T. tedy "digitální vlny" šířené vzduchem přes klasickou venkovní antenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    14

    Dobře. Děkuji za odpověd. Takže ten tuner můžu asi hodit z okna
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Citace Původně odesláno od HonzaM Zobrazit příspěvek
    Dobře. Děkuji za odpověd. Takže ten tuner můžu asi hodit z okna
    Nééééé ! Udělej to, co jsem napsal někde výše. sežeň si někde antenu "síto" a zkus ten signál naladit přes tu antenu. ten prut bude opravdu nedostatečný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    14

    Všude psali jak je ta anténka super citlivá a jak na ni každej chytá a já v největším pokrytí na ní chytím velké kulové. Ani rádio. Nemůže být nějaký jiný problém ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Citace Původně odesláno od HonzaM Zobrazit příspěvek
    Všude psali jak je ta anténka super citlivá a jak na ni každej chytá a já v největším pokrytí na ní chytím velké kulové. Ani rádio. Nemůže být nějaký jiný problém ?
    Musí se prověřit příjem signálu. Nemá jinak smysl hledat něco dál.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-05-2014, 18:37
  2. AverTV VolarX - HDTV
    Od Lister88 v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-08-2008, 19:43
  3. Quickstick-žádný signál
    Od fvymazal v sekci DVB-T
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 20:32
  4. Žádný signál?
    Od Drakeus v sekci DVB-T
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-09-2006, 06:33