Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 65 z 65

Téma: Prosim o radu aky hardware potrebujem na zachytavanie z VHS

  1. #61
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    pan Pitomec asi neodpoví. On tady totiž není na to aby někomu poradil.
    Vytáhni si jeho příspěvky - změníš názor.
    Ty o něm nevíš vůbec nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Ivo Mašek:
    Jistě, je naprosto jasné, že profi zařízení bude stát podstatně víc než komponenty pro domácnost. Je ale otázkou, jestli Canopus v ceně ca 6500,- je profesionální zařízení a je opravdu lepší než jiný HW převodník popř. TV karta v ceně podstatně nižší. Zatím tady o tom všichni jenom mluví (a zvláště Pitomec), ale nikdo z těch, kteří Canopus vlastní nikam žádnou ukázku nedal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Alf
    Ivo Mašek:
    Jistě, je naprosto jasné, že profi zařízení bude stát podstatně víc než komponenty pro domácnost. Je ale otázkou, jestli Canopus v ceně ca 6500,- je profesionální zařízení a je opravdu lepší než jiný HW převodník popř. TV karta v ceně podstatně nižší. Zatím tady o tom všichni jenom mluví (a zvláště Pitomec), ale nikdo z těch, kteří Canopus vlastní nikam žádnou ukázku nedal.
    S ukázkou není problém - dej sem prostor na ftp a já ti tam v DV formátu klidně nakopíruju třeba 20GB... Ale jestli myslíš ukázkou nějaký statický snímky, tak to je ztráta času, poněvadž z toho nepoznáš vůbec nic.

    K té TV kartě - až bude nějaká tvoje Wondrovka digitalizovat do DV formátu a mít lock audio, tak klidně vynechám i to zatížení CPU. Zatím ale TV karty umí akorát nekomprimovaný AVI (z kterýho to nějaký soft v realtime bastlí do všeho možnýho, ale do DV ne), což je k ničemu - resp. je to akorát pro "skouknout a smazat" (podobně jako záznam na stolním DVD rekordéru), ale rozhodně ne proto, aby člověk se záznamem dále pracoval.

    A ještě naposledy k té ceně - jestli vyhodím 1.500,-Kč za TV kartu, anebo dám 6.000,-Kč za kvalitní A/D převodník...? To vzhledem k ceně celýho PC (a k faktu, že je to investice na X let dopředu) nehraje žádnou roli.
    Pochopitelně člověk, který nechce se záznamem dále pracovat, může klidně koupit TV kartu, v tom problém nevidím (osobně používám VIVO kartu, s ukládáním do XVidu, pro záznam z průmyslové kamery, a taky bych pro tyto účely neinvestoval do A/D převodníku od Canopusu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Je tu občas Avatar uživatele Badis
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    236

    Zdravím všechny. Snad by se taky tady mělo zmínit kromě kvality obrazu i spolehlivost v běžném používání. Dva roky vlastním Canopus ADVC 1394 a NIKDY mě nezklamal!!! Žádné problémy,žádné pády systému. Žádní problém s rušením obrazu a zvuku. Žádná nutnost doinstalovávat něco,nějaký ovladač a tak. Prostě jsem ji jen zasunul a makala. A máká do teď. A spolupráce s capturovacím softwarem? Pohoda. I VEGAS si ji oblíbil hned napoprvé. Žádná nutnos přeinstalovávat ovladače grafiky a zkoumání fungujou mě hry a zároveň mohu zachytávat video Nikomu nic nevnucuju,pouze konstatuju spolehlivost. Myslím, že i ta je v té ceně započítaná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Ano - na to jsem zapomněl. U A/D převodníků od Canopusu nikdy nehrozí nějaký konflikty s kodekama, ovladačema apod. Prostě to šlape, jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. súrne potrebujem radu (videomic RODE)
    Od peter.urblik v sekci Videokamery
    Reakcí: 51
    Poslední příspěvek: 05-03-2013, 10:05
  2. Potrebujem radu - kupa novej kamery
    Od Bankoko v sekci Videokamery
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-01-2011, 13:22
  3. Potrebujem radu
    Od Fandor v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-03-2006, 18:22
  4. prosim poradte hardware; diky
    Od civic v sekci Editace videa
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 05-11-2005, 16:54
  5. potrebujem radu pri zapajani TVkarty
    Od shinnok v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-07-2005, 08:23