Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

ATI MMC + directX 9.0c = problém

Eso Rimmer (101)|26.11.2004 15:47
Po nainstalování directx 9.0c mi úplně přestal fungovat v Ati MMC zvuk u jedné TV normy. Zvuk mi teď jede jen u CZ stanic jako ČT1, ČT2 atd. Zkoušel jsem přeinstalovat MMC i stáhnout nejnovější verzi MMC 9.03, ale zvuk u ostatních stanic ne a ne naskočit. Nepomáhá ani změna nastavení pro jednotlivou stanici, ani celkové nastavení země. Nemáte někdo podobný problém? Není zase nějaká chyba v DX 9.0c jako byla v 9.0b? :-?
mirekv (7169)|26.11.2004 15:52
Používám starší MMC88 a DX9c mám a no problem, ovšem mám vše v DK. Těžko říct, zkus u Atifana.
Eso Rimmer (101)|26.11.2004 18:44
Právěže než jsem nainstaloval ty directy 9.0c tak mi všechny normy taky valili ok. To jsem měl tuším 9.01. Jakmile jsem ale nainstaloval ty direct x tak se to pos*alo a už jsem skončil u MMC 9.03 ale bohužel beze změny. :-( Když zkusím přepnout normu v nastavení tak to mezi PAL B a PAL D vůbec nepřeblikne, jakoby to tu normu ani nepřeplo. Asi vyzkouším ATV2000
Eso Rimmer (101)|26.11.2004 18:59
Tak ATV2000 funguje stejně dobře jako dřív. Jdou v něm bez problémů nastavit správné normy. Když jsem po nastavení pár stanic v ATV znovu zapl MMC, tak teď zase prozměnu jede zvuk u všech cizích stanic, ale zase nevalí u ČT, novy, primy.. No já se z toho... :(( Nechápu proč je ten MMC takovej zabugovanej, když přitom vychází nová verze pomalu každý měsíc. :-( Klidně bych používal místo něj ATV, ale MMC má znatelně hezčí obraz - ostřejší a míň šumu.