23.7.2008 07:36
wendy271Před již dlouhou dobou mělo pořízení vypalovačky LG GSA4157B, která umí číst média DVD-RAM, řešit operativní ukládání dat. Také jsem si sehnal DVD-RAM driver "Panasonic", který byl pro uvedené účely v té době vychvalován. Kombinace fungovala, několik nosičů DVD-RAM jsem zaplnil a později zakoupil desítky dalších médií RAM od firem Verbatim a Panasonic, které jsou zatím volné.
Jenže po čase jsem zjistil, že médium se hlásí, že má na sobě neznámý systémový soubor, volná kapacita je 0, jindy na jiném médiu nešly přejmenovávat adresáře ani soubory, mazání i zápis ale fungovalo, ...
Po novém naformátování jsem sice data znovu zapsal, ale myslím, že situace se začíná opakovat.
Hodně jsem se v této záležitost zklamal, ještě že mám vše zálohováno na dalších místech (DVD-RW,HDD).
Poraďte, jak při použití DVD-RAM postupovat, abych získal k tomuto médiu zpět důvěru.
I za cenu nové vypalovačky, driveru i vypalovacího SW.
Děkuji.
Jenže po čase jsem zjistil, že médium se hlásí, že má na sobě neznámý systémový soubor, volná kapacita je 0, jindy na jiném médiu nešly přejmenovávat adresáře ani soubory, mazání i zápis ale fungovalo, ...
Po novém naformátování jsem sice data znovu zapsal, ale myslím, že situace se začíná opakovat.
Hodně jsem se v této záležitost zklamal, ještě že mám vše zálohováno na dalších místech (DVD-RW,HDD).
Poraďte, jak při použití DVD-RAM postupovat, abych získal k tomuto médiu zpět důvěru.
I za cenu nové vypalovačky, driveru i vypalovacího SW.
Děkuji.