SONY DCR-TRV530E
Prosím o radu. Máte někdo zkušenosti s tímto typem kamery?Co všechno umí?Jaká je možnost spolupráce s PC?Našel jsem sice odkaz na http://www.patro.cz/objects/1074128519.html?
group_oid=1056988500 ale o vstupech a výstupech tam nic není.
Poraďte a podělte se o zkušenosti. Díky moc všem. :-(
group_oid=1056988500 ale o vstupech a výstupech tam nic není.
Poraďte a podělte se o zkušenosti. Díky moc všem. :-(
neee to je digital8, v dnesni dobe uz jedine DV, za tuhle cenu si radsi kup Sony HC85 a mas vystarano :-)
aha, no tohle je obycena digi8 kamera, takze zadny zazraky necekej, vstupy nema zadny, vystupy klasika analog a i.link takze pres firewire s kompem v pohode spojis
tuhle za moc neprodas, zkus se podivat po netovejch bazarech jestli ji nahodou nekdo neprodava aspon zjistis zhruba za kolik by se dala strelit...
asi si kameru zatím nechám.Potřeboval bych ale poradit s následujícím..
Jak dostat nahrávku do PC..Na kameře jsou výstupy
s video out-
A/V out
USB----------prý jen na stahování fotek
DV OUT
Na PC mám :USB 1.2--FIireWire na zvukovce audigi--na graf.kartě nemám VIVO/GF3 TI 200/
kabel mám pouze na A/V---končí na druhé straně 3x cinch
USB---USB pc-----budu mít příští týden
Jaké kabely mám dokoupit?
O teorii nahrávání jsem si už něco přečetl--ale bez nahrávky v PC nemohu dál experimentovat Díky všem za radu.
Jak dostat nahrávku do PC..Na kameře jsou výstupy
s video out-
A/V out
USB----------prý jen na stahování fotek
DV OUT
Na PC mám :USB 1.2--FIireWire na zvukovce audigi--na graf.kartě nemám VIVO/GF3 TI 200/
kabel mám pouze na A/V---končí na druhé straně 3x cinch
USB---USB pc-----budu mít příští týden
Jaké kabely mám dokoupit?
O teorii nahrávání jsem si už něco přečetl--ale bez nahrávky v PC nemohu dál experimentovat Díky všem za radu.
firewire na audigy nevim jestli stravi dv kameru (spis ne bych tipnul), takze asi firefire radic a kabel...
oprava: mensi reserze :-) takze kamera na firewire port audiginy by mela jit pripojit, takze jediny co potrebujes je prislusnej kabel (zjisti pocet pinu na obou zarizenich a podle toho kup kejbl :-) )
oprava: mensi reserze :-) takze kamera na firewire port audiginy by mela jit pripojit, takze jediny co potrebujes je prislusnej kabel (zjisti pocet pinu na obou zarizenich a podle toho kup kejbl :-) )
jaký výstup na kameře koresponduje s FiWi na audigy?---S video out kamery je kulatý se 4 vývody a dv out -----to bude asi on--je malý obdélníček taky se 4 mi vývody
díky za strávený čas a trpělivost.
díky za strávený čas a trpělivost.
Takjsem koupil kabel I-link--FiWi a zkuisil kousek nahrávky pomocí Pinnac.stodia 9 vypálit na DVD..Funguje perfekt.--Teď ješttě zkusím proniknout do tajů Hollywoodu FX--a pokračovat v experimentech--Jen prosím nějakou dobrou duši o radu -kde sehnat nějaký odkaz na návod jak s Hollywoodem pracovat. Díky všem