Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: Zvuk nestíhá obraz

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    42

    Ahoj lidi, moc Vás všechny prosím o radu už jsem zkoušel snad všechno a ptal jsem se i na tvfreak.cz. Jde o to, že si chci přidat cz zvuk na DVD, už jsem si takto pár filmů udělal, ale teď mám zatím nevyřešitelný problém. A tak doufám, že mi tady někdo poradí. Zvuk je z tv Nova a obraz z DVD. Přidávám zatím můj poslední postup.

    Ve Vegasu zvuk převeden do wav
    Ve Vegasu sesynchronizován s obrazem a převeden do ac3
    V Architectu připojen obraz všechno v pořádku a vytvořeno DVD
    Na výsledném DVD zvuk s obrazem nesedí


    Za každou radu moc děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    jadam : skus pridat WAV na to DVD .. nie AC3 .. ci vtedy to bude sediet .. ak ne , tak je problem v tom audiu ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    jadam> Ake mas nastavene parametre zvuku z tej Novy pre vysledny rendering? Mas ho skutocne nastaveny na 48kHz? Rozidenie obrazu a zvuku totiz mozes sposobit, ak sa zabudnes a vyrenderujes zvuk so samplingom 44.1kHz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    42

    pytkin : ano dělá to i wav, jde s tím něvo dělat?

    artam : nejsem si jistý až příjdu z práce vyzkouším a uvidím a dám vědět zatím díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    jadam : no ak to robi aj WAV , tak to nemas zosyncovane dobre ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ten WAV treba do tych 48kHz
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    stayman : to snad ma .. ci DVDA dovoli dat aj 44.1k wav na DVD ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    na DVD neviem, ale pisal, ze ho vytvoril vo Vegase a tam mu jasnacka ze 44.1 dovoli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    Pytkin: Niektore grabovacie programy standardne nastavia audio stopu na mpeg2 44.1 224kbps, napriklad VideoCD sa robi s takymto samplovanim. Pochopitelne, ak to upravuje vo Vegase a neda si pozor, tak sa mu sample rate zachova, muxnut z toho DVD nie je ziaden problem, ale pri prehravani takeho DVD uz potom problem je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    artman : seriozny dvd authoringovy soft by ti nemal dovolit audio na 44k .. jak MPEG , tak WAV .. DVDarchitekt je poloprofesionalny software .. To by bol dost preslap, keby mu to dovolil ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    artman : seriozny dvd authoringovy soft by ti nemal dovolit audio na 44k .. jak MPEG , tak WAV .. DVDarchitekt je poloprofesionalny software .. To by bol dost preslap, keby mu to dovolil ..
    To, ze mu dovoli nacitat vsetko a potom si to prekompiluje (cim to uz nezachrani), je podla teba neseriozne? Mas niekedy dost divne prirovnania, sranda
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    stayman : no seriozny software by to nemal dovolit .. upozorni ta , ze to audio je nekompatibilne .. OK .. Je to jedno .. Ak mu to DVDA prekonvertuje , tak na vyslednom DVD musi byt vsetko OK .. Cize to nemoze byt problem .. cas je rovnaky pri 44 aj pri 48 .. cize vsetko musi sediet .. Ak nesedi , musi to byt zle uz vo Vegase .. Ak to tam sedi , tak DVDA to dako zle konvertuje .. Toto su tie veci , ktore odlisuju profesionalne a neprofesionalne nastroje .. Profesionalny nastroj nemoze vyprodukovat zmatok ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    stayman : no seriozny software by to nemal dovolit .. upozorni ta , ze to audio je nekompatibilne .. OK .. Je to jedno .. Ak mu to DVDA prekonvertuje , tak na vyslednom DVD musi byt vsetko OK .. Cize to nemoze byt problem .. cas je rovnaky pri 44 aj pri 48 .. cize vsetko musi sediet .. Ak nesedi , musi to byt zle uz vo Vegase .. Ak to tam sedi , tak DVDA to dako zle konvertuje .. Toto su tie veci , ktore odlisuju profesionalne a neprofesionalne nastroje .. Profesionalny nastroj nemoze vyprodukovat zmatok ..
    Sak ano, v Optimize vidis, ze nekompatibilne a ze ti ho prekompiluje , nie, tak to nefunguje, musi presamplovat zdroj a nie sampel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    42

    Byl jsem dost zaneprázdněn v práci, tak jsem neměl čas na to kouknout, až včera.

    artam : opravdu wav mám v 44.1 a ne v 48

    Myslíte, že bude problém v tom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    sak skus nie?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Počítač nestíhá,nechápu proč?
    Od bufalobil1 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-06-2008, 05:41
  2. Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 18-12-2005, 19:57
  3. Nestíhá sestava?
    Od Scorotron v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 24-10-2004, 19:26
  4. zvuk rychlejsi ako obraz
    Od Lajo v sekci Editace audia
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-08-2004, 11:06