Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Jaký dobrý přijímač DVB-Ts RF modulátorem?

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    Jaký dobrý přijímač DVB-T s RF modulátorem(výstup přes koax. kabel na určitý kanál)?

    Máte někdo zkušenost? Aby byl dobrý jako TechniSat - tedy bezproblémová obsluha, vše v češtině, nekousal se, citlivý tuner?

    Předem díky za tipy, ale zároveň předesílám aby byly odpovědí k otázce a ne, proč ne třeba něco jiného, apod.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    STB TechniSat + externí modulátor MD5S (stereo, fázový závěs, výstup do celého pásma 48-862MHz, http://www.gisow.cz/satelit/index.ph...oducts_id=1477).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    STB TechniSat + externí modulátor MD5S (stereo, fázový závěs, výstup do celého pásma 48-862MHz, http://www.gisow.cz/satelit/index.ph...oducts_id=1477).
    To je přesně to na co jsem se NEptal navíc to ještě zdůrazňuji v poslední větě... Ach jo, pro některé lidi jsou jejich nutkání nepřekonatelná.

    Znovu opakuji, že jsem se ptal na DVB-T přijímač [COLOR="Red"]S [/COLOR]modulátotrem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    A jaký je mezi tím rozdíl z pohledu uživatele, který jenom sleduje programy? Jestli je modulátor uvnitř receiveru nebo leží někde na něm, to nemá na nic vliv. Nebo si ten DVB-T receiver kuchni a modulátor strč dovnitř, když to potřebuješ mít v jedné krabici Jinak samozřejmě sračkoidních receiverů s mono modulátorem je celá řada, to najdeš v prvním kšeftu s anténní technikou (namátkou nějaký neustále tuhnoucí Strong apod.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    Ach jo... Dnes jsi Pitomče úplně, ale úplně mimo...

    Přečti si pořádně moji původní otázku a hlavně tu poslední větu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Mimo seš ty, protože hledáš nesmysly a ne řešení svého problému Resp. zadáváš dotaz, který je úplně mimo mísu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Mimo seš ty, protože hledáš nesmysly a ne řešení svého problému Resp. zadáváš dotaz, který je úplně mimo mísu
    Opravdu jseš Pitomec, je mě to líto.

    Já si můžu zadávat dotaz jaký chci a ten je zcela konkrétní, ne mimo mísu. Já vím dobře co chci a na co se ptám a ne aby to někdo rozhodoval za mě...
    Navíc já svůj žádný "problém" neřeším, já se ptám jen na konkrétní přístroj s konkrétními vlastnostmi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Bohužel tentokrát seš pitomec ty, když si nechceš nechat vysvětlit, že žádný ucházející DVB-T receiver s integrovaným modulátorem neexistuje, a že nejlepší volba je TechniSat a k němu modulátor externí. Dotazy toho typu je opravdu lepší nechat bez povšimnutí a ostatně i "zájem" ze strany jiných diskutujících svědčí o tom, že na debilní otázky se nemá vůbec reagovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Bohužel tentokrát seš pitomec ty, když si nechceš nechat vysvětlit, že žádný ucházející DVB-T receiver s integrovaným modulátorem neexistuje, a že nejlepší volba je TechniSat a k němu modulátor externí. Dotazy toho typu je opravdu lepší nechat bez povšimnutí a ostatně i "zájem" ze strany jiných diskutujících svědčí o tom, že na debilní otázky se nemá vůbec reagovat
    Nezlob se, ale teď jsi se ukázal jako ubožák... je mi (tě) to líto, fakt...
    ----------------------------

    Zároveň žádám o promaz všech těchto OT a ponechání původní otázky, třeba na ní někdo(ze zkušenosti) bude mít adekvátní odpověď.
    Moje původní otázka zněla máte někdo zkušenost? S JASNOU prosbou v závěrečné větě. Pro Pitomce nepřekonatelná bariéra. Zajímavé je, že Pitomec "ví co má dělat", ale neřídí se tím. Lepší žádná odpověď než takovéto zvratky o ničem... Asi tak.

    [COLOR="White"]
    .[/COLOR]
    Naposledy upraveno uživatelem stani: 12-07-2008 v 20:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ja mam interstar 8700 (kombo dvb-t/s), ten modulator ma a je v pohode, delaj i levnejsi verzi 8200 bez CI

    a ted koukam ze delaj este levnejsi 8100 dvb-t only...
    Naposledy upraveno uživatelem clee: 12-07-2008 v 21:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    Citace Původně odesláno od clee Zobrazit příspěvek
    ja mam interstar 8700 (kombo dvb-t/s), ten modulator ma a je v pohode, delaj i levnejsi verzi 8200 bez CI
    Díky za tip, ale já hledám pouze čistokrevný DVB-T set-top-box.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    sem dopsal...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    A k čemu je to dobrý? To se maže na chleba? Tyhle STB mi připomínají doby, kdy jsme v Tuzexu kupovali konvertory Sencor na normy FM CCIR/OIRT. Taky se něco "pasovalo" na něco, ale smysl už uniká.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od clee Zobrazit příspěvek
    ja mam interstar 8700 (kombo dvb-t/s), ten modulator ma a je v pohode, delaj i levnejsi verzi 8200 bez CI

    a ted koukam ze delaj este levnejsi 8100 dvb-t only...
    Integrovaný modulátor je monofonní, což je dost haluz...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    to je mozny, pac ho nepouzivam, ale taky u televize ke ktery je potreba pripojit stb pres rf bych uplne nepredpokladal stereofonni reproduktory ovsem netvrdim ze to mozny je, minimalne ty o naky raritce budes tutove vedet
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jaký satelitní přijímač s HDD ?
    Od hanak v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-09-2010, 23:54
  2. Asi se opakuji, ale jaký DVB-T přijímač?
    Od klarka.kaja v sekci DVB-T
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-04-2009, 14:47
  3. Digi - jaký přijímač?
    Od bigboban v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-12-2008, 11:32
  4. Jaký DVB-S přijímač s HDD
    Od tomzvule v sekci DVB-S
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2007, 19:23
  5. Jaký přijímač pro DVB-C?
    Od stani v sekci DVB-C
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-04-2007, 19:10