Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: WinFast PVR2 připojení O2TV

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    4

    Chtěl bych svou TV kartu Leadtek DTV2000 připojit místo přes anténu přes O2TV.
    Máte s tím někdo zkušenosti?
    Mám připjení na 2 TV pro O2TV a jeden settobox bych chtěl byužít právě na TV Kartu.

    zkoušel jste to někdo? díky za Radu
    Naposledy upraveno uživatelem Lissienn: 08-07-2008 v 16:06
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    4

    koukám, že tady se člověk nějké rady jen tak nedočká
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Kolik myslíš, že je lidí, co má tv O2TV a navíc to pouští do tv tuneru v PC ? Moc jich není.
    Pokud já vím, tak ze STB odchází SCART (digitál) a také výstupní koax (analog průchozí přes STB). Nevím ovšem, zda O2TV vůbec vysílají vedle digitálu také analog. Domnívám se, že nikoli (nevím).
    Na to, zda je možno zapojit digitál a jak, se mrkni do sekce DVB-C (je to podobné)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    no pokud z toho zařízení od O2 leze analogovej výstup, tak ho normálně přes kablík s tedukcí přivedeš do TV karty a koukáš přes CVBS
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    4

    tak sem zkusil snad všechny možné způsoby jak to zapojit a nic Nevim, zda ten settopbox dává analogovej signál do anténího výstupu či ne. Je to nějaké divné - myslel jsem, že to bude snadné, ale jak vidno není. Zřejmě musim počkat, až se to někomu povede zprovoznit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Lissienn Zobrazit příspěvek
    tak sem zkusil snad všechny možné způsoby jak to zapojit a nic Nevim, zda ten settopbox dává analogovej signál do anténího výstupu či ne. Je to nějaké divné - myslel jsem, že to bude snadné, ale jak vidno není. Zřejmě musim počkat, až se to někomu povede zprovoznit.
    Postup:

    Při nastavení IPTV přes koaxiální kabel bohužel tak nebo tak bude zákazník potřebovat zapojit TV přes scart protože jinak by se ani nedostal do menu STB.Připojení přes koaxiální kabel je defaultně buď vypnuté nebo spíše nastavené na kanál 0 (šťastnější zákazníci možná dokáží nastavit koax i na nule záleží na typu TV zákazníka)
    2)Vypněte a znovu zapněte STB (Popřípadě restartujte)
    3)Až doběhne 5 kuliček a objeví se "Telefonica stahování" zmáčkněte na STB tlačítko setup-dostanete se do menu STB
    4)V menu STB se jako první objevíte na záložce síť
    5) Překlikněte na záložku TELEVIZE
    6)Jako předposlední krok vybereme řádek RF Freq kde vybereme číslo kanálu na kterém si potom zákazník naladí svoji TV připojenou přes koaxiální kabel
    7)Následně jen zákazník klikne na červené tlačítko použít a pak zeleným tlačítkem potvrdí
    uložení změn
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    4

    Takže pokud mám nyní STB připojený k TV přes HDMI, tak chci-li vyzkoušet propojení STB přes TV kartu do PC, tak musim stávající zapojení zrušit a udělat to samostatně - chápu to správně?
    Uvažuji totiž o druhém STB od O2TV, které by bylo separátně pro připojení PC.
    Nyní jsem to totiý zkoušel pouze paralelně - tzn. připojení TV přes HDMI a zároveň koax do TVkarty v PC. Proto to asi nešlo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Connor
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    510

    Povedlo se? Zachytáváte někdo O2TV do PC? A jak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1

    Je to jednoduché (ale prvně teda jako musím říct, že registrovat se sem jenom abych někomu pomohl to je teda jako, no nevím co, jako to snad ještě ani nevymysleli, ale jsou to naprostý 3 tečky.)
    Tak a k věci - V balení od té TV karty je taky taková převodka něco jako 12 pin S-video k tomu si dokoupíš SCART, který má vystup Cinch. Vše společně spojíš STB a WINFAST TV kartičku. Spustíš televizi na PC, klikneš pravým tlačítkem a dáš nastavit na CVBS, akorát si budeš potom muset v nastavení té TV karty změnit, že to chceš na PAL (popřípadě si zkus i jiné, ale myslím že PAL ti bude plně stačit. Při propojení té redukce a SCART je to trošinku otočené, ale základem je se držet barviček žlutá na žlutou atd . Myslím, že reproduktory jsou ze Skratu IN a obraz je OUT. Tento postup stopro funguje já takto jedu doma a není žádný problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele RossiD
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    1,272

    Tedy nevim, ale pokud tazatel toto nevyresil a cekal na odpoved cca 3 roky, tak cest jeho trpelivosti
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WinFast PVR2 - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 881
    Poslední příspěvek: 26-02-2019, 20:18
  2. Jak spustit Winfast PVR2 bez karty Winfast v PC?
    Od Fricoolinek2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 16:46
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 17:37
  4. WinFast PVR2 - zatuhnutí PC
    Od PetrL75 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-08-2007, 09:43