Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 45

Téma: Procoder3 a nastaveni bitrate z duvodu velikosti media

  1. #1

    biz biz je offline
    Nováček Avatar uživatele biz
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    15

    Omlouvam se jestli uz tema bylo nekde reseno. Jsem laik. Doposud jsem soubory DV AVI enkodoval v CCE. Ted vetsinou jsou to koncerty ruzne delky od 75 do 120 min. K nastaveni CCE (max. min, average bitrate) jsem pouzival sikovnou kalkulacku http://dvd-hq.info/bitrate_calculator.php. Na zaklade toho to CCE vzdy enkodoval presne. Ted zkousim ProCoder3, ale nejsem schopen obdobne vhodny bitrate pro 2VBR nastavit. Jaky pouzivate postup? ProCoder ma udajne i nastaveni na vyplneni media. Nejak to nemohu najit. Poradite nekdo? Kdyz to nastavim jak nejlepe si myslim, tak mi vyjedou 2 soubory o celkove velikosti 4,662 GB, coz mi authoringovy program nechce vzit.
    Naposledy upraveno uživatelem biz: 25-06-2008 v 17:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Nevím jak u 3ky, ale u 2ky se to nastavuje v patřičném řádku obrazovky Target - Advanced nahoře, tam kde se volí Splitting - No Splitting.
    Jinak nechápu, co máš za problem s těmi 2 soubory - pokud je to jeden m2v a jeden wav, pak je to správně, tak to ma byť... u nastavení pro DVD Mastering Quality. Když ten wav zkonvertuješ na ac3, tak se těch 120 min. musí v poho na DVD5 vejít.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    biz biz je offline
    Nováček Avatar uživatele biz
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    15

    Diky, zkusim. No problem je ten, ze kdyz to necham ve WAVu, tak je to moc velke a kdyz ten zvukovy soubor prevedu do jineho formatu, tak mi zase treba 20% na DVD5 zbyva. Takze bych potreboval vedet podle ceho nastavujte MIN, AVERAGE, MAX bitrate.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Sak to ti pisal, kde sa to nastavuje!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    min, avg, max nastavujem podla kalkulatora .. Ale s procoderom som to nikdy neskusal ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    min, avg, max nastavujem podla kalkulatora .. Ale s procoderom som to nikdy neskusal ..
    Tam ti staci vybrat si z velkostí medii (alebo ak poznas ty kapacitu media, tak zadas, alebo len jednoducho zaskrtnut "fit to disk" a nastavi ti dat.toky PCoder sam) a je to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...a obvykle to lehce přešvihne... Nicméně já dávám avg 6000, max (nominál) 6500 a min 1500 (VBR Single Pass) a vždy se mi filmeček s nastavením "No splitting" na DVD5 vejde. A kdyby ne, tak to ve finále "učísnu" kapánek Shrinkem a je to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    stayman : kde to v procoderi je ? to som tam nikde nevidel ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    stayman : kde to v procoderi je ? to som tam nikde nevidel ..
    pisal to uz StD, v advanced nastaveniach, default sa zobrazuju basic nastavenia a teda ak ich nemas zobrazovane hned, klikni 2x na targed a otvoria sa t, da sa tma potom nastavit ovela viac pri kazdom presete...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    stayman " hmm .. ked otvorim advanced , vidim tam to iste ako v normalnom ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    No to preto, lebo mas zaskrtnute u OPTIONS -> APPLICATIONS SETTINGS -> SHOW ADVANCED OPTIONS IN BASIC VIEW, takze musis vidiet ten riadok SPLITTING, kde nastavis velkost atak. Ale ok, aspon tym poklepakanim si si otvoril filtre
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    stayman : ale ziaden splitting tam nevidim .. filtre som tam mal aj pred tym ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    @Pytkin: Já bych ti to sem dal na obrázku, ale už mám přešvihnutý limit, tudíž nelze... BTW: Neotvírej v Advanced Filtry ale první záložku Setup...
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 29-06-2008 v 07:22 Důvod: Opraveno: "Video" na "Setup"
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    min, avg, max nastavujem podla kalkulatora .. Ale s procoderom som to nikdy neskusal ..
    Na toto som teraz natrafil, Max nastavujes, ci min, ci avg? Snad len AVG, ostatne ta zaujmat nemusi, iba ak krajne hodnoty, teda min. tak 3500 a max podla zvuku, tak 9000 nie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    Stayman : Vsetko .. Min, Max, AVG .. Min samozrejme mozes dat co chces .. davam 1000 a Max musis dat podla toho aky a kolko zvukov davas , podla toho kolko anglov davas .. atd .. pri stereo ac3 8.800 .. atd ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. H.264 jaké nastavení bitrate 1080p/24p
    Od Jack08 v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-11-2011, 22:04
  2. Nastavení konstantní bitrate u Xvid
    Od DrticZeli v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-03-2011, 14:57
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2009, 13:02
  4. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-03-2009, 21:34
  5. VirtualDub nastavení velikosti souboru
    Od kormi v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-12-2007, 11:56