Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Winfast expert nejde zvuk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Přestal mě fungovat zvuk u rádia a i u TV obraz vidět je ale zvuk nejde.Mohl by někdo poradit?Přeinstaloval jsem WINFAST znova z CD a je to furt hluché,doufám že neodešla karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Přeinstalování na dosavadní aplikaci je chybou. Musíš vše odstranit do stavu, jako by tam žádná karta nebyla a provést novou instalaci.
    Ovšem, zvuk ti nespadl náhle, bez příčiny. Vzpomeň si, co jsi instaloval / odinstalovával., byť to s tunerem "vůbec" nesouvisí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    ještě se podívej, jestli jsou správně nainstalované ovladače zvukovky. ted o víkendu jsem nebyl schopen korektně rozjet zvuk na DTV 2000H a na vině byl nekorektně nainstalovaný ovladač zvuku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Myslím si že je to v nastavení,ale nemůžu přijít na to co změnilo.Tu instalaci jsem provedl jak píše Ivo Mašek.Posílám obr.nastavení co tam má být nastavené,zkoušel jsem vše a zvuk nejde
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: winfast nastavení.JPG 
Zobrazení: 154 
Velikost: 66.6 KB 
ID: 2655   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Winfast nastavení 1.JPG 
Zobrazení: 158 
Velikost: 69.8 KB 
ID: 2656  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    do kterého konektoru na zvukovce (nebo základní desce) ti vede audio kabel z TV karty? ten musíš nastavit v programu jako audio vstup. většinou to bývá AUX-IN nebo CD-IN
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od Doom Zobrazit příspěvek
    do kterého konektoru na zvukovce (nebo základní desce) ti vede audio kabel z TV karty? ten musíš nastavit v programu jako audio vstup. většinou to bývá AUX-IN nebo CD-IN

    Problém je že já tam vůbec ty AUX-IN nebo CD-IN nemám.Mám to propojené na CD-IN na desce z karty.Dá se nějak zjistit jestli není vadná ta karta?Nerad bych to poslal na reklamaci a oni by řekli že je to můj problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Tohle to nejde vyvolat?



    Místo Line-In pak zkusit CD-In

    mrkni když tak ještě sem:
    http://masek.webzdarma.cz/index3.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Tohle to nejde vyvolat?



    Místo Line-In pak zkusit CD-In

    mrkni když tak ještě sem:
    http://masek.webzdarma.cz/index3.html
    Položky LINE-In ani CD-In tam nejsou ve volbách!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Budeš muset vyzkoušet to, co máš ve volbách. A také se podívat na nastavení audio., aby se navzájem, jak tuner, tak zvukovka, viděly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    a přehrávač CD je co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Budeš muset vyzkoušet to, co máš ve volbách. A také se podívat na nastavení audio., aby se navzájem, jak tuner, tak zvukovka, viděly.
    Zvukovku mám integrovanou vyzkoušel jsem všechny volby a zvuk stále nejde
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od Doom Zobrazit příspěvek
    a přehrávač CD je co?
    na ten jsem to také nastavil ale zvuk stále není slyšet
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    tak se ještě podívej na systémový mixér nebo do ovládacího programu zvukovky, zdali ten zvuk nemáš tlumený (mute)

    máš XPčka nebo Vistu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od Doom Zobrazit příspěvek
    tak se ještě podívej na systémový mixér nebo do ovládacího programu zvukovky, zdali ten zvuk nemáš tlumený (mute)

    máš XPčka nebo Vistu?
    na to jsem taky koukal není tam nic ztlumený(mute),jsem už bezradný.Jinak systém mám Xpéčka Home.
    Ještě vyzkouším obnovení systému přes Acronic a uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Winfast expert časovač (nejde zvuk)
    Od Miran25 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-03-2007, 07:06
  2. Winfast TV 2000 XP Expert - nejde zvuk
    Od Rad v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 23-12-2005, 08:09
  3. winfast tv200xp expert-nejde zvuk
    Od mišo v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2005, 11:07
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 19:56
  5. Leadtec 2000 Expert + WinFast, nejde zvuk pri nahravani
    Od Fireboy v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-04-2004, 22:04