Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Winfast expert nejde zvuk

  1. #16
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    ovladače ke zvukovce máš jaký? poslední nebo nějaký z přiloženýho CD? možná pomůžou nějaký novější
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od Doom Zobrazit příspěvek
    ovladače ke zvukovce máš jaký? poslední nebo nějaký z přiloženýho CD? možná pomůžou nějaký novější
    ovladače jsou z cd co bylo k základní desce GIGABITE.Tak jsem to vrátil o 4 měsíce nazpět a zvuk ne a ne fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    když se vyndavá karta s PC vem musí se odinstalovat program nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    pokud ji tam už nebudeš dál používat, tak je lepší program odinstalovat, ať nezavazí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Pošlu to na reklamaci proto se ptám?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    v tom případě netřeba nic odinstalovat, winfast wizard zas tolik v paměti nezabere
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Citace Původně odesláno od Miran25 Zobrazit příspěvek
    Pošlu to na reklamaci proto se ptám?
    No já ovšem "debordelizaci" doporučuji. Uvést PC do stavu, v jakém byl před instalací tv karty. Protože jinak máš zaděláno na problém při instalaci nového tuneru. Repektivě, případná porucha se lépe hledá, když je systém čistý. V opačném případě není jistota, zda to nezpůsobuje pozůstatek od minula.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Tak mě dorazila karta ze servisu a je prý v pořádku.Mohl by mě někdo popsat způsob jak se dopracovat aby mě šel ten zvuk.Ještě mě napadlo jestli není prodlém na základní desce,ale jak to zjistím?Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2

    Zdravím, mám kartu Winfast PR2000xp expert. Nainstaloval jsem si ji do Windows Vista vše proběhlo bezproblémů, dal jse tam nové ovladače jsem stáhnul z Leadtecu. Naladili se stanice a spustil jsem TV. A jako u většiny lidí, nejde vůbec zvuk. Vše jsem kontroloval několikrát zkoušel vaianty přepíbnání zařízení jak v systému tak i v PR2 a pořád nic. Abych vyloučil hardwarový problém, mám na tomto PC druhou instalaci WinXP, tak jsem to zkusil tady a karta se naprosto normálně nainstalovala a vše jede jak má. Jenže to potřebuji zprovoznit na Vistách, protože XPčka mám jen kvůli práci a nechci tam mít nainstalované jiné programy než potřebuji. Zkoušel jsem vše co mě napadlo a co jsem vyčetl ve fóru, ale výsledek je ticho v reprákách. Nenepadá někoho něco prosím. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Winfast expert časovač (nejde zvuk)
    Od Miran25 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-03-2007, 07:06
  2. Winfast TV 2000 XP Expert - nejde zvuk
    Od Rad v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 23-12-2005, 08:09
  3. winfast tv200xp expert-nejde zvuk
    Od mišo v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2005, 11:07
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 19:56
  5. Leadtec 2000 Expert + WinFast, nejde zvuk pri nahravani
    Od Fireboy v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-04-2004, 22:04