ovladače ke zvukovce máš jaký? poslední nebo nějaký z přiloženýho CD? možná pomůžou nějaký novější
ovladače ke zvukovce máš jaký? poslední nebo nějaký z přiloženýho CD? možná pomůžou nějaký novější
když se vyndavá karta s PC vem musí se odinstalovat program nebo ne?
pokud ji tam už nebudeš dál používat, tak je lepší program odinstalovat, ať nezavazí.
Pošlu to na reklamaci proto se ptám?
v tom případě netřeba nic odinstalovat, winfast wizard zas tolik v paměti nezabere
No já ovšem "debordelizaci" doporučuji. Uvést PC do stavu, v jakém byl před instalací tv karty. Protože jinak máš zaděláno na problém při instalaci nového tuneru. Repektivě, případná porucha se lépe hledá, když je systém čistý. V opačném případě není jistota, zda to nezpůsobuje pozůstatek od minula.
Tak mě dorazila karta ze servisu a je prý v pořádku.Mohl by mě někdo popsat způsob jak se dopracovat aby mě šel ten zvuk.Ještě mě napadlo jestli není prodlém na základní desce,ale jak to zjistím?Díky
Zdravím, mám kartu Winfast PR2000xp expert. Nainstaloval jsem si ji do Windows Vista vše proběhlo bezproblémů, dal jse tam nové ovladače jsem stáhnul z Leadtecu. Naladili se stanice a spustil jsem TV. A jako u většiny lidí, nejde vůbec zvuk. Vše jsem kontroloval několikrát zkoušel vaianty přepíbnání zařízení jak v systému tak i v PR2 a pořád nic. Abych vyloučil hardwarový problém, mám na tomto PC druhou instalaci WinXP, tak jsem to zkusil tady a karta se naprosto normálně nainstalovala a vše jede jak má. Jenže to potřebuji zprovoznit na Vistách, protože XPčka mám jen kvůli práci a nechci tam mít nainstalované jiné programy než potřebuji. Zkoušel jsem vše co mě napadlo a co jsem vyčetl ve fóru, ale výsledek je ticho v reprákách. Nenepadá někoho něco prosím. Díky