Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: jak na audio stopy u DVD ?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele imported_alda
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    36

    Mam prosbu, potrebuju do jiz hotoveho dvd pridat jeste jednu audio stopu. Je na to nejaky program, ktery by to umel ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Programů je celá řada... Musíš to DVD napřed rozhodit na video+audio stream zvlášť (třeba VobEditem) a pak v nějakým authoringovým softu, jenž podporuje více zvukových stop (Ulead Workshop 2) to zase hodit k sobě (samozřejmě i s tím dalším audiem).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele imported_alda
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    36

    me jde jenom o to, abych to znova cele neprepocitaval.
    je nejaky jednoduchy freeware na toto ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    441

    Prepocitavat sa nic nebude, iba multiplexovat. IfoEdit by to mal zvladnut, alebo nieco trochu lepsieee, napriiiklad Scenarist. Asi to budes musiet demultiplexnut na MPEG-2 a audio a znovu multiplexovat vsetky 3 streamy, ak pojdes neIfoEdit cestou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele imported_alda
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    36

    je nekde na netu nejaky navod ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    441

    doom9
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele imported_alda
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    36

    hmm, ale tam to nejak neni popsane pouze pro pridani audio stopy do dvd. Mate nekdo zkusenost s pridanim audio stopy do hotoveho dvd ( mam voby ). Slo by mi to nejak popsat krok po kroku, jak to udelat ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    alda: do VOBu tu stopu nepřidáš, musíš demultiplex/multiplex, jak ti radí nahoře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele imported_alda
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    36

    ok, takze nejdriv vobedit na rozhozeni a pak nejaky soft pro spojeni s vice stopami. Je nejaky na stazeni na netu ? Klidne trial, ale aby byly vsechny funkce.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Výmena audio stopy
    Od Stano_tvf v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-06-2007, 04:49
  2. Dve audio stopy v avi
    Od fredysz v sekci Editace audia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-12-2006, 22:42
  3. MP4 s dvěma audio stopy
    Od AleK v sekci Editace videa
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 14-07-2006, 00:50
  4. 2 audio stopy v AVI
    Od sebista v sekci Kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-08-2005, 05:50
  5. Capture Audio stopy z DVD
    Od mgr v sekci Editace audia
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-07-2004, 15:37