Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: ProCoder 2.0- Interlacing

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele Badis
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    236

    Zdravím všechny. Mám problém s uložením avi do mpg2 neprokládaně. V ProCoderu 2 mě to v nastavení nenabídne(non-interlacing jako v ProCoderu 1 ). Jen lower/... a upper/ Je nějaká možnost? děkuji předem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele Badis
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    236

    Heuréééééka!! Už jsem na to přišel. Když chci uložit Mpg2 neprokládaně, tak musím logicky nastavit v nastavení Procoderu 2 category HD a nikoliv DVD. Protože neprokládaně se na to chci koukat jen v PC (aby to nečárovalo). Kdežto nastavení DVD uloží prokládaně a na to se budu koukat v telce a tam to nevadííííí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    nesmis dat target-dvd, ale target-system-MPEG target a generic ISO MPEG stream
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele roberta
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Badis
    ....a na to se budu koukat v telce a tam to nevadííííí.

    akože nevadí, tam to tak predsa musí byť, veď je to PAL.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ViKinG
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    807

    Badis: kdyby ses na PC díval v playeru co dovede SW deinterlaci (např.PowerDVD) tak se tím nemusíš trápit. To co je zdroj interlaced(prokládaně) nech interlaced(jen pozor na jejich prohození). DVD Video to umí a na TV je to stejně Interlaced.
    roberta: nevadí protože tam je 50 půlsnímků, tak jako tak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    clee
    Nespominam si presne, ale s tym "System ISO Mpeg" máju problem authoringove softy..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jedinej rozdil mezi iso mpeg stream a dvd elementary stream je v tom ze v advanced settings u ISO neni zatrzena setting use strict GOP bitrate control, ktera sice neni nutna pro dvd, ale je pravda ze problem s tim bejt muze, viz. procoder help
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Kdyz jste u toho ProCoderu tak si taky prihodim. Ve Vegasu 6 jsem delal nejake fotky s ruznyma prechodama a nasledne jsem nacetl pres framesaver do ProCodoreu a ulozil do DVD Pal; Interlaced-Upper/Even Field First; VBR 4000-6000. Pri prehravani na stolnim DVD mi video "cuka". No proste se to zastavi na cca 0.5s a zas rozjede a porad dokola. Dela to i v jinech stolnich playerech z cehoz jsem usoudil ze je to myma rukama. na PC to jede OK. Tak se ptam co delam blbe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    fotky muzes nechat neprokladany...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Citace Původně odesláno od clee
    fotky muzes nechat neprokladany...
    A co Ty prechody? Ty prece nemuzu nechat prokladany?! Jsou rozmazle na TV.
    A co bitrate? Je OK? Mohl bych ho jeste snizit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ja fotogalerie jako video delam neprokladany a vbr 2500
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Pears
    Aky mas dovod nepouzit Mpeg2 enkoder z Vegasu???
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Enkoder v 5tce mi nejak nesedel. Ted jsem ho dva dny zkousel v 6tce a je rychlejsi a mozna i o neco qualitnejsi, ale hlavne funguje tak jak mu to "reknu". Mel jsem to tak udelat hned.

    Nevite nekdo download na ProCoder 2?
    Mam verzi 1.01.35.0 coz je uz trochu OLD.

    A jeste jednu mozna trochu hloupou otazku. Umi tato verze ProCoderu vubec ulozit do MPEG2 (VIDEO+AUDIO) v jednom? Se mi to tam nejak nedari najit(nastavit)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Tak to mas peknu vykopavku No, staci ze si stiahnes update a o ostatne niekoho poziadas cez email... Inak da sa to a vola sa to ProgramStream (teda nie ElementaryStream = m2v + audio (wav alebo mpeg)).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Vrele diky Stay.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: Interlacing na LCD ?
    Od generator v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-02-2012, 17:01
  2. Interlacing
    Od Geox v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-02-2008, 07:04
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-09-2007, 18:19
  4. ake interlacing codecs poznate ?
    Od sojer27 v sekci Kodeky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 23:58
  5. Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-11-2004, 17:00