Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Audio Kodek pro Adobe Premiere

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    91

    Ahoj mel bych jeden dotaz, chtel bych exportovat video v Adobe Premiere ale nevim jakou nastavit kompresi zvuku chtel bych komprimovat treba MP3 kodekem ale ten na vyber neni.
    Jsou tam ruzne kodeky jako napr GSM nebo microsoft ADPCM.
    Nevite nekdo jak udelat aby tam byl i MP3 kodek? Stahl jsem ruzne MP3 encodery ale nic se nestalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Preco to cpes vsade? Jaky mas problem to exportnut von nekomprimovane ako WAV a potom uz z toho si spravit mp3 v hocicom?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    91

    Nojo ale to budu muset dvakrat rendrovat ne nebylo by jednodušší to vyrendrovat pouze jednou tak jak píšu? teda pokud to jde? já zatím nepřišel na to jak .(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Blow Zobrazit příspěvek
    Nojo ale to budu muset dvakrat rendrovat ne nebylo by jednodušší to vyrendrovat pouze jednou tak jak píšu? teda pokud to jde? já zatím nepřišel na to jak .(
    WAV sa nerenderuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    91

    No dobře vyrendrovat hudební stopu by nebyl až takový problém jde mi spíš o obraz zbutečně ho rendrovat dvakrát....
    Když z premiery vyrendruju jednou (zvuk tedy bez komprese) a pak třeba pres virtualdub a tam už komprimuju zvuk ale znova musim rendrovat i obraz. nebo snad ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    168

    Blow: ale kdyz vyexportujes video se zvukem do wav, tak to nijak neposkodis a mas moznost pak s tim delat, co zamyslis. Asi by bylo nejlepsi popsat od zacatku, jake mas video, v jakem formatu a co s tim zamyslis dal, mistni experti ti pak doporuci optimalni postup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Neviem vobec kvoli comu do Mp3 zvuk aj s obrazom, ja som take video v zivote nevyrobil. To kde pojde to video? Navyse aky je problem vyrobit nieco, co chces (asi to bude fakt ojedinele) v inom programe?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    91

    No dělám první takové větší video cca 30minut dosud samé kratší věci kde sem si ani hlavu nedělal s tím jakej bude audio kodek. A tak si s tím chci dát práci ted o trochu víc. Já nevím když sem koukal na nějaké ty filmy například tak jsou většinou Divx a pro zvuk MP3 kodeky. Chci nejspis exportovat s FFD protoze mi prijde nejlepsi - nebo alespon nevim jak nastavit divx a jiné (xvid mpeg4) aby ve videu nedelali hnusný čtverečky. Tak jsem se rozhodl použív FFD nebo MJPEG. A s tím zvukem jsem nechtel pouzivat ty co jsou v premiere uz nainstalovane. Ale po vzoru jiných jsem chtel pouzit MP3. Ale v premieře jsem nenašel zpusob
    jak exportovat audio do mp3. Tak proto jsem se na to ptal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    a to uz kvoli comu Divx+mp3?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    91

    Cože nechápu v čem je problém? CO mi teda radíš jak mám správně exportovat video po tom co ho sestříhám...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Sak je najskor dolezite, ze kde komu a na co nie?

    Na web WMV a na DVD ide Mpeg2+AC3
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    91

    Dobře ale já nedělám standartní video na DVD jen tak spíš jako záběry z fotáku takže ten mpeg2 neni tak dulkežitej když to nedavam na dvd ne? mam tedy vetši volnost. A zvuk teda AC3 tak ale to je docela jedno jestli mp3 nebo ac3 ne? v mém případě. každopádně ani jedno z toho neumím přímo rendrovat z premiéry.
    Jinak video kodek MPEG2 sem zkoušel ale v poměru velikosti vide a kvality jsem shledal lepší jak už sem psal ffd (h264)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    presne H.264 ak tam mas, pouzi ho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    91

    jasne ten pouzivam, ale to je furt jen kodek na obraz.
    Jeste teda potrebuju exportovat video a na nej tam mam jen ty implicitni kodeky.
    A to je duvod proc se na to ptam jak tam dostat do toho seznamu treba MP3 nebo to AC3

    U tech video kodeku je stacilo nainstalovat - Ale i kdyz sem nainstaloval MP3 encoder tak porad neni na vyber mp3 kodek. Uz teda vis na co se ptam.
    Jde mi spis o to audio jak ho zakodovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Sak ale ked vyberies nejaku obalku MOV, tak tam budes mat moznost vybrat to AAC audio nie?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 18:15
  2. HDV kodek pro Premiere Pro
    Od tomtomtom v sekci Kodeky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-03-2009, 21:00
  3. DV audio kodek
    Od condor v sekci DV/HDV
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-09-2004, 07:09