Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 55 PrvníPrvní ... 4567816 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 812

Téma: Samsung Le40a656

  1. #76
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    12

    Ahojte mám dva dotazy ohledně téhle TV, řešilo se to tu ale nějak nedořešilo:

    1) Jak se tady nastavuje pořadí televizních kanálů v digitálním módu DTV?mám to: NOVA program 1 pak dalších deset pozic jenom rádia a pak zbytek televizí ... docela na prdel v tom listovat. Dá se to nějak uspořádat???

    2) EPG nepodporuje české znaky - docela nepříjemné! Nějaká rada?

    Jinak barvy super, když si s tím člověk vyhraje tak páráááááda, korát ten větráček ... 3 metry od televize ..vpnu zvuk a slyším ho...

    díky moc za rady!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Je tu pravidelně Avatar uživatele majkicz
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    872

    Citace Původně odesláno od IceDive1 Zobrazit příspěvek
    V nemecku sa napríklad začína práve predávať 659 a 656 sa už len dopredáva.
    [COLOR="Navy"]Caf, chcem kupovat teraz LE46A656, ked ale hovoris, ze sa zacina predavat 659, aky ne medzi nimi rozdiel? Dakujem pekne vopred [/COLOR]
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    12

    Zdravím rád bych se zeptal čím vyčistit "ultra clear" panel na téhle bedně. Mastné otisky prstu jsem nejdříve zkusil navlhčeným přiloženým hadříkem, dokud je to vlhké vypadá že to utřel/umyl - po zaschnutí kapiček je ale obrazovka flekatá. Rozetření flíčku po kapkách je jen rozmazání v mastnou skvrnu. Koupil jsem za dvě stovky antistatický gel na LCD/PLASMA - ten dělá na lesklé obrazovce ještě větší šmouhy a mazance. Suchym hadříkem z mikrovlakna vlhčeným dýchnutím na obrazovku ty šmouhy jen víc a víc rozmazáváte . když jemným tlakem leštíte ... vyleštíte prostředek s tím že máte rozpatlanou na okraj - tak leštíte okraj a zase to uplně rozmazáváte jinde.pProstě tu nečistotu jen přepatláváte po orazovce z rohu do rohu. Docela HOROR!! toto jsme fakt nečekal.

    Čím to vyčistit??????do leskla a bez šmouh a patlancu docela mi nad tím zustavá hlava stát! Vím že se na to nesmi aplikovat chemikálie - ale napadl mě roztok okeny ..nebo něco s trochou alkoholu...s destilovanou vodu. dík za radu! nejsem punťa ale zapatlaný flek velikosti talíře mě docla štve!
    Naposledy upraveno uživatelem icecub: 28-07-2008 v 19:08
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od icecub Zobrazit příspěvek
    Ahojte mám dva dotazy ohledně téhle TV, řešilo se to tu ale nějak nedořešilo:

    1) Jak se tady nastavuje pořadí televizních kanálů v digitálním módu DTV?mám to: NOVA program 1 pak dalších deset pozic jenom rádia a pak zbytek televizí ... docela na prdel v tom listovat. Dá se to nějak uspořádat???

    2) EPG nepodporuje české znaky - docela nepříjemné! Nějaká rada?

    Jinak barvy super, když si s tím člověk vyhraje tak páráááááda, korát ten větráček ... 3 metry od televize ..vpnu zvuk a slyším ho...

    díky moc za rady!!!!

    Přece jen existuje trochu krkolomný postup, který funguje. Při ladění v digitálním menu musí být zvolena Země: Jiné - naladíte programy, šeřadíte, přečíslujete. Pak v analogu zvolit Plug & Play - Jazyk Čeština - Domáctnost - Země Velká Británie (neladit!!!). Pak nastavit v analogu Země:Vých. Evropa (v digitálu Velká Británie zůstane). A je nastaveno včetně fungující češtiny v EPG.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    22

    Sorry, teď to přede mnou někdo vysvětlil.
    Naposledy upraveno uživatelem boban1108: 31-07-2008 v 22:51 Důvod: Našel jsem odpověď. Někdo ji tam dal dřív, naž jsem stačil zformulovat dotaz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    22

    Na HDMI výstupu mého DVD videa mohu nastavit AUTO, 576p, 720p, 1080i. Ale ani jednou se na televizi nic nezobrazuje. Je to tím, že TV má rozlišení 1080p a tudíž televizor se žádným z výše jmenovaných formátů nemůže spolupracovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Je tu občas Avatar uživatele lusy
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    184

    Citace Původně odesláno od boban1108 Zobrazit příspěvek
    Na HDMI výstupu mého DVD videa mohu nastavit AUTO, 576p, 720p, 1080i. Ale ani jednou se na televizi nic nezobrazuje. Je to tím, že TV má rozlišení 1080p a tudíž televizor se žádným z výše jmenovaných formátů nemůže spolupracovat?

    Tak tim to urcite neni, problem bude jinde. Kabel OK?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    22

    Kabel snad OK. Koupil jsem nový a zkoušel jsem ho zapojovat oběma směry. Pokaždé, když jsem na videu změnil nastavení (např. z Auto na 1080i), tak obrazovka televize krátce blikla a pak zase zůstala tmavá. Takže předpokládám, že kabelem je to propojené. Nebo existují různé kabely HDMI a já mám špatný?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od joehunter Zobrazit příspěvek
    Přece jen existuje trochu krkolomný postup, který funguje. Při ladění v digitálním menu musí být zvolena Země: Jiné - naladíte programy, šeřadíte, přečíslujete. Pak v analogu zvolit Plug & Play - Jazyk Čeština - Domáctnost - Země Velká Británie (neladit!!!). Pak nastavit v analogu Země:Vých. Evropa (v digitálu Velká Británie zůstane). A je nastaveno včetně fungující češtiny v EPG.
    Je při tomto nastavení funkční v digitálu teletext?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    3

    Zdravim,
    Tento tyden jsem poridil LE40A656, vypada to moc pekne. Ovsem hned zahy se objevil dost podivny problem.
    Stava se ze se televize vypne na cca 3-4 sekundy, zacne blikat dioda jako by byla v standby a po chvili se zase zapne. Stava se mi to pri hrani na Xboxu i pri sledovani normal analog nebo digital TV. Frekvence je vicemene nahodna, ale zda se mi ze se to stava spise po zapnuti televize (udela to treba 2x behem 20 minut), a kdyz uz bezi delsi dobu (pres hodinu treba) tak uz to nedela prakticky vubec.
    Stalo se vam nekdy neco podobnyho? Kde muze byt problem (teplota, elektrika?)? Mam jim to vratit (koupeno pres internet) nebo to reklamovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    69

    Tak to se mi teda nestalo ani jednou. Já bych to řešil okamžitě. Jestli jsi jinak s tv spokojený, tak bych volal servis, jinak bych to vrátil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    140

    Citace Původně odesláno od comm Zobrazit příspěvek
    ... ja mam LE40A559 a kdyz je ticho (z repro nejde zvuk) slysim slabe bzuceni ... Premyslel jsem prave o modelu 656, ale s takovou si radsi necham, co mam.
    comm, má model 40A559 podobné problémy s farbou (fialovo-čierna) a rovnaké riešenie ako A656 - teda v štýle nastavenia "vyváženia bielej" cez servisné menu atď ? Dnes som si ho všimol, že má celkom dobrý obraz a parametre, aj reálny kontrast je dokonca vyšší ako pri 656; SD vyzerá podobne - teda celkom dobre. Tak sa mi objavil v úlohe favorita a ušetrených 7000 Sk by sa hodilo. 100 Hz nepotrebujem a lesklý panel stále neviem či je výhoda alebo naopak /takže to by mi tiež nechýbalo/. Prípadne má nejaký deficit oproti 656 ktorý si spozoroval ?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Sam-676-vs-558-contrast.jpg 
Zobrazení: 280 
Velikost: 142.4 KB 
ID: 2780  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    140

    už som sa dočítal že comm vymenil 559 za 656 https://www.tvfreak.cz/forum/showpos...&postcount=576
    https://www.tvfreak.cz/forum/showpos...&postcount=587
    559 má problémy s 24p (síce neviem, čo to presne znamená, ale asi sa tomu budem chcieť vyhnúť nevhodnou kúpou pološmejdu, ktorý nevie samsung dať dokopy ani firmwarmi)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Je tu občas Avatar uživatele comm
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    124

    tech 24p psali jen u neceho, pokud se nepletu, nechce se mi to cist

    Do fialovala se LE40A559 nezabarvuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    140

    vraj to blikanie/škubanie obrazu robí rada 55x pri "24p" bez výnimky pri blu-ray prehrávaní - píšu o tom všade kde sa v teste zamerali aj na tento bod (resp. vynervovaní užívatelia)
    Homevision 7/2008 " - 24p-Bilder ruckeln " ,
    hdtvtest - rozpísané napr. v časti "Picture Quality / High Definition (Blu-Ray)"
    hifi-forum.de A550er - Die Sterne am LCD-Himmel
    avforums.com Samsung LE-A556/557/558/559

    Škoda, lebo v ostatných veciach vyzerá byť 559 (558, 557) dobrá + pekná TV designom aj obrazom; dnes som už však konečne po 2-3 mesiacoch od vyberania zadal objednávku - od 559 drahšiu o 7000 Sk (na 656-ku)
    Naposledy upraveno uživatelem grooveJ: 07-08-2008 v 16:13
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 55 PrvníPrvní ... 4567816 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Samsung Le40a656 a jaký AV receiver?
    Od labus v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-01-2009, 16:21
  2. Samsung LE40A656 nebo LG 42LG6000
    Od Skorochod v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-11-2008, 15:04
  3. SAMSUNG LE40A656 vs. LG 42LG6000
    Od xSten19 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-09-2008, 13:35
  4. Samsung LE40A656-vs-PHILIPS LCD 42PFL7603H
    Od RElic v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 18:00