Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: pripojeni pocitace na LCD TV pres VGA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    5

    Zdravim,
    mam jeden docela velky problem. Potrebuju pripojit NB (acer TM4000) na TV (Samsung LE3286BD) pomocí VGA. Kdyz zkousim jine pocitace, tak jde vse naprosto bez problemu, ale pokud chci pripojit ten muj tak obraz jen problikne a obrazovka zcerna s tim ze nema signal (i s naprosto stejnym nastavenim jako u ostatnich). Pritom pokud vga vystup pripojim na jiny monitor tak jde bez problemu, takze samotnym vystupem to nebude taky. Zkousel jsem vsechny podporovane rezimy. Ruzne ovladace na notebook, grafiku i kontakt servisu, ale nikde mi neporadily. Nekde jsem zaslechl ze je mozne ze vystup graficke karty nedokaze udrzet pozadovanou frekvenci. Nevite nekdo jak by se tento problem dal resit ? Uz opravdu nevim co dal.
    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Tu TV nechej někde přezkoušet, protože by to mělo normálně šlapat (většinou musíš vstup na VGA přepnout ručně na samotné TV, to jenom na okraj). Pokud jde o obnovovací frekvenci, tak ta se nastaví automaticky, resp. můžeš ji zkusit sám změnit v nastavení grafiky, ale tím to asi nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    ninjaninaj
    Guest

    prosim o radu..prepojil som lcd s notebookom oba cez vga. pri spusteni notebooku vidim nabiehanie windows na notebooku ako aj na lcd tv, ale po nabehnuti windowsu mi obrazovka na lcd tv zostane tmava, necinna. kde je problem? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    604

    Zkusil jsi si nastavit LCD TV? Myslím tím vstup?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    5

    vsechno je nastaveno dobre a vsechno funguje, jak jsem se presvedcil se zapojenim ostatnich pc... ale konkretne s mojim nb s naprosto stejnym natavenim jak u ostatnich to nejde z nejakyho duvodu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    5

    měl sem uplně stejný problem(stejná tv,vga...)Vyměnil sem grafickou kartu a je po problému.takže zkus jinou grafárnu a uvidíš
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    5

    no to bych rad ale tezko vymenit v NB grafiku ...asi jedina moznost koupit novej notak ...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Plazma a pripojeni PC pres HDMI?!
    Od pylous v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 14-09-2011, 15:39
  2. Připojení HD přehrávače přes Wi-fi
    Od al.ish v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-08-2011, 21:55
  3. Pripojeni BlueRay pres HDMI versus VGA (PC)
    Od condor v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-12-2009, 07:25
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 10:02
  5. Pripojeni PC k TV pres CV-5000
    Od Hemza v sekci DVB-C
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-07-2008, 19:10