Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: pouzitie programu BeSweet GUI v0.6

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tilk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    308

    Chcel som skusit pouzit na upravu AC3 zvuku program BeSweet GUI. Lenze mam s nim problem. Na zaciatku som zadal cestu k .exe suboru a cestu k ac3, nastavil som vsetko potrebne, ale ked dam AC3 to OGG (resp. MP3, skusal som oboje), otvori sa mi proste dalsie okno s programom a nic sa nedeje. Ak sa niekto s niecim takym uz stretol skuste mi poradit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Máš správně BeSweet v adresáři
    x:\Program Files\GordianKnot\BeSweet\BeSweet\ ??
    BeSweetGUI je v té vyšší úrovni a "normální" v té hlubší.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Jak říká StD, je nutný mít BeSweet v podadresáři "besweet" adresáře s BeSweet GUI (přečti 5x k pochopení ). Jako vhodné vodítko pro nalezení chyby je okno s commandline, který se zobrazuje nahoře a výslednej LOG soubor. Dam se dá velice jednoduše dohledat chyba.
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tilk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    308

    Ja to mam v adresali c:\besweet\... tak ze ak to ma byt v adresari s GordianKnot mozno tam je chyba, ja som to totiz stahoval samostatne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Ne to neni tim, jenom si si stáhnul 2 archivy - BeSweet (command line) a BeSweet GUI. Do adresáře c:\besweet rozbal BeSweet GUI a BeSweet rozbal do adresáče c:\besweet\besweet. Důležitý je, aby byl BeSweet ve stejnojmenym podadresáři adresáře BeSweet GUI (to je zase věta ). Problémy by mohly způsobovat taky český písmena v názvu cesty.
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele dochtor
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    45

    a ked sa chces hrat s ac3 tak si stiahni ac3machine
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    hm, pani, to sa mi nezda... ja mam folder c:\program files\besweet a v nom priamo besweet aj gui a vsetko fici...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Trent: Já to původně měl také tak (ve starém GK) a chodilo to ve W98SE taky, ale po nainstalování novější verze do W2K jsem musel udělat tuto úpravu - a není to z mé hlavy. Viz
    http://www.dtvforum.info/index.php?showtopic=9423&st=0

    kde na konci píšou:
    Converting HD to SD
    If you have recorded a show in HDTV and need to convert it to SD so your software and/or DVD player can accept the file, try the following:

    1) Demux the HD recording using PVAStrumento so you have an .MPV and an .AC3 file.

    2) Convert the .AC3 file into an .MP2 using BeSweet from http://www.doom9.org/ac3tomp2.htm
    You need to download the BeSweet command line utility and the BeSweet GUI, unzip them both, but make sure you put the BeSweet command line files within a folder called "BeSweet" in the GUI folder.

    i.e. C:\BeSweet\ (contains the GUI files)
    C:\BeSweet\BeSweet\ (contains the command line files)

    3) Convert the .MPV and .MP2 file to MPEG2 PAL SD resolution (720x576) using TMPGEnc Plus 2.5 (14day trialware). Note that the free version of TMPGEnc doesn't encode MPEG2...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    Hmm, já mám v adresáři BeSweet samostatné podadresáře pro gui i pro vlastní program a no problem
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Zkuste třeba o něco jednodušší BeLight, dnes jsem informaci o něm objevil na www.Doom9.org. Diskuze k programu a download je tady: http://forum.doom9.org/showthread.php?s=&threadid=85566
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Nechapem preco tak trivialnu vec co chces urobit, nespravis jednoduchym AC3 enkoderom BeSweet sluzi dobre, ale zase na prevod AC3 do mono kanalovych WAV, alebo na to este lepsie slizi HyperCube transcoder, malina
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Já myslim, že ni jednoduššího a lepšího než BeLight+BeSweet neseženeš. Zrovna ten downmix kanálů zatím ještě neumí, bude až v příštích verzích. Navíc otázka nezněla AC3 do AC3, ale AC3 do MP3 nebo OGG Vorbis. Na tenhle převod opravu nic lepšího neseženeš.
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Bozemoj vlada, mohol by si mi vysvetlit, preco to robis? Robis to naschval??? Co sa ti zase nepaci??? Alebo nevies citat ??? Pisal som:

    Nechapem preco tak trivialnu vec co chces urobit, nespravis jednoduchym AC3 enkoderom BeSweet sluzi dobre, ale zase na prevod AC3 do mono kanalovych WAV, alebo na to este lepsie slizi HyperCube transcoder, malina
    co v preklade znamena, ze ten AC3 enkoder http://www.mediatwins.com/products.htm je presne na to, co opytovatel potrebuje, teda jednoducho AC3 (aj VOB) do OGG a MP3 !!! A ten druhy postup je trosku profesionalnejsi, tych 6x WAV si mozes editovat a ulozit takisto ako len budes chciet, aj do MONO OGG alebo MONO MP3... Navyse ten tvoj BeSweet ma ten AC3filter riadne spraseny, ale zase co ti budem vysvetlovat, ty mas argumentov az az
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Já nic naschvál nedělam, ale ty prosím napříště rozlišuj slova encoder a decoder, neni to jedno a to samý \/
    Potom nebude docházet k nedorozuměnim.
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Aj na to mam argumenty, ale dost bolo, iba ze som nenapisal presne znenie, nazov softu, ale myslel som to vseobecne, pretoze tych AC3 enkoderov je viac... , a dekoder ? ten ti je narit, ak nemas koder
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Kamera od 40-60tis pre domace pouzitie?
    Od greenleader v sekci Videokamery
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 30-12-2008, 17:51
  2. Pouzitie clipov z fotoaparatu vo Vegas projekte
    Od imported_stefan v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-12-2005, 11:47
  3. Pouzitie S/PDIF na SoundBlaster Live 5.1
    Od msx v sekci Editace audia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-06-2005, 13:33
  4. DVD na jedno pouzitie...
    Od Tean v sekci Vypalovačky a média
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-12-2004, 13:50
  5. BeSweet wav na ac3(mp3)
    Od Miroslav v sekci Editace audia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-06-2004, 07:53