Jak na nekostičkované křivé čáry?
hm..takže používám photoshop a premier....klient chce hires video tudíž třeba na začátku kdy nabíhá logo firmy tak chce aby nebylo kostičkovaný...bojím se že mu nedokážu vyhovet....
otázka tedy je jak na nekostičkované křivé čáry? Nebo nejdou vložit do premieru křivky...ja nevim třeba z corelu?když nad tím ta kpřemýšlim adobe má určitě podobný program jako je corel nešlo by to z neho?to by se pak teoreticky nemeli kostičkovat ne? diky za každou odpoved
ukládám to do mpegu2 jako highres verzi
EDIT: asi nutno podotknout že mam na to logo aplikovanej efekt že se mi přibližuje a pak zas oddálí
otázka tedy je jak na nekostičkované křivé čáry? Nebo nejdou vložit do premieru křivky...ja nevim třeba z corelu?když nad tím ta kpřemýšlim adobe má určitě podobný program jako je corel nešlo by to z neho?to by se pak teoreticky nemeli kostičkovat ne? diky za každou odpoved
ukládám to do mpegu2 jako highres verzi
EDIT: asi nutno podotknout že mam na to logo aplikovanej efekt že se mi přibližuje a pak zas oddálí
napsal jsi cely odstavec, ale jak to delas a s cim nepises (obrazek, jake rozliseni ....), co ti kostickuje ? po enkodovani do mpg nebo uz v Premiere ? asi mas to logo v malem rozliseni , tedy kdyz zoomujes tak je to snad jasne, ze tam jsou kosticky ,protoze je to zoom digitalni, potrebujes obrazek s vetsim rozlisenim, jestli je to tvuj pripad
ne mám to v odstatečném rozlišení.....video je implicitne delaný 768x576 (nebo tak nejak:) a logo je velký tak akorát na šířku obrazovky.....zoomování je z ais z 60% jeho velikosti...jestli to kostičkukje už v premieru ti ted momentálne neřeknu protože to mám jenom v menšim náhledu tak nevim m no...ale řekl bych že i jo