Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: titulky v adobe after effects cs3

  1. #16
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Libor7 Zobrazit příspěvek
    Pluginy nedělají soft softem. Např. 3D animace pomocí kamer, light a podobně v normálních střihových aplikacích nenajdeš. AAE nebo Motion3 to ovládají více než dobře. Možná neznáš skutečnou sílu těchto aplikací, že neustále tvrdošíjně stojíš za Vegasem a úsměvnou obhajobou jeho "geniálnosti"
    Mam plno tutorialov na AEE, neni problem vo Vegase, skor je to naopak, ty nevies potencial jeho. Ale musim uznat, ze vsetko nim nejde, no to zalezi, na com a pre koho pracujes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    33

    No, když myslíš...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dalizije
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    654

    Citace Původně odesláno od stayman Zobrazit příspěvek
    Mam plno tutorialov na AEE, neni problem vo Vegase, skor je to naopak, ty nevies potencial jeho. Ale musim uznat, ze vsetko nim nejde, no to zalezi, na com a pre koho pracujes.
    Bez komentáře. Vegas, Vegas a zase Vegas..... Už to krapet přeháníš s tím vegasem ... Ano je to celkem slušná střižna ale srovnávat to s After Efffects cs3.... Ha Ha Ha (jablka a hrušky). Jde o to že ty titulky (o které zde od začátku jde), jdou udělat v afteru daleko precizněji a lépe než v tom "tvém vegas..."
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od dalizije Zobrazit příspěvek
    Bez komentáře. Vegas, Vegas a zase Vegas..... Už to krapet přeháníš s tím vegasem ... Ano je to celkem slušná střižna ale srovnávat to s After Efffects cs3.... Ha Ha Ha (jablka a hrušky). Jde o to že ty titulky (o které zde od začátku jde), jdou udělat v afteru daleko precizněji a lépe než v tom "tvém vegas..."
    Ano, ale ako vravis, idu aj vo Vegase,tam je aj profesionalny titulkovac a nemusim ani instalovat AAE
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dalizije
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    654

    .................................................. ...................................
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček Avatar uživatele Rabbitek
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od cibulaProd Zobrazit příspěvek
    Zdravim,
    Potreboval by om poradit s robenim titulkov v aftery. Mam uz hotove cele titulky, aj vsetko, ale neviem prist nato, ako dosiahnem aby boli titulky naciernom respektive na "ziadnom" pozadi, aby som mohol potom vo vegase pozadie nahradit videom. Vdaka
    Alfa kanál do videoklipu jde ukládat pouze do formátu QuickTime MOV.
    Takže to buď vyexportuj jako MOV, nebo jako sekvenci jednotlivých snímků s alfakanálem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dalizije
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    654

    nebo na modrém či zeleném pozadí (new solid ) a pak vyklíčuj hh
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Adobe after effects cs5
    Od Karffe v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-05-2011, 21:17
  2. Manuál pro Adobe After Effects
    Od Rider007 v sekci Editace videa
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 15-12-2010, 21:39
  3. jak na výstup z Adobe After Effects CS3?!
    Od kunaman v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-06-2009, 15:38
  4. Adobe After Effects
    Od jakson_graffy v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-05-2009, 08:50