Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Oživení Technisat Skystar HD2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    6

    Problém.
    Nemohu oživt Technisat Skystar HD2 na C2Q Q6600, N8800GT, Vista32. Stále: No valid DVB device faund. Z dodaného CD jsm instaloval Mantis BDA 1.1.0.302, DTVD Decoder Pro.msi, DVBT Viewer TE. Na doporučení Tachnisat.com update Software version 1.1 z 11.3.08 + Clear Device.bat. Zatím zklamání. Pokus s DVB Dream – při skenování Astry: No signal. Vedle této PCI karty je PCI expres kata DVB-T, kterou hraju dobře v DVB Dreamu ale v DVBT Viewer TE opět: No valid DVB device faund. Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Avap Zobrazit příspěvek
    Problém.
    Nemohu oživt Technisat Skystar HD2 na C2Q Q6600, N8800GT, Vista32. Stále: No valid DVB device faund. Z dodaného CD jsm instaloval Mantis BDA 1.1.0.302, DTVD Decoder Pro.msi, DVBT Viewer TE. Na doporučení Tachnisat.com update Software version 1.1 z 11.3.08 + Clear Device.bat. Zatím zklamání. Pokus s DVB Dream – při skenování Astry: No signal. Vedle této PCI karty je PCI expres kata DVB-T, kterou hraju dobře v DVB Dreamu ale v DVBT Viewer TE opět: No valid DVB device faund. Dík.
    mě pod XP nové ovladače nejdou, musel jsem se vrátit k verzi 1.1.0.302 - u Visty je to samé - nový ovladač prostě nechodí..
    Naposledy upraveno uživatelem Hobáček: 24-04-2008 v 20:47
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    34

    Me s novyma ovladacema SS HD2 v pohode ve Vistach jede... ;-) Ale strcil jsem je do Vist rovnou,nepreinstalovaval jsem je pres puvodni...Vsechno krasne jede,koukam na Premiere,pohodicka...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od paveljr Zobrazit příspěvek
    Me s novyma ovladacema SS HD2 v pohode ve Vistach jede... ;-) Ale strcil jsem je do Vist rovnou,nepreinstalovaval jsem je pres puvodni...Vsechno krasne jede,koukam na Premiere,pohodicka...
    Zdravím, mám jednu otázku... Jaké máte Visty, já mám 64 bit. Home premium a nechodí mi tam CZ kódované programy. Musel jsem se vrátit k XP SP2
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    34

    Mam Visty 32 a pres DVBViewer me jdou dekodovat obvykle programy ;-) Ceske kodoane programy prijimam pres orig kartu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    Zdravim. Využiju tohle téma abych nezakládal nové. Koupil jsem si tuhle kartu a chtěl bych jí rozchodit pod Vista MCE 32bit. Zkoušel jsem obě verze ovladačů a pod MCE mi to píše: "Tuner není kompatibilní pro použití s aplikací Windows Media Center.Zkuste aktualizovat ovladač tuneru, nebo nainstalovat nový kompatibilní tuner" Proto jsem se chtěl zaeptat je někdo, kdo tuhle kartu rozchodil a funguje mu normálně ve Vista MCE? Abych věděl jestli s tim mam zápasit, nebo to nemá cenu. Zkoušel jsem i Media portál ale ten mi tu kartu ani nenašel. Přitom ve správci zařízení se to tváří že vše funguje tak jak má (toto zařízení pracuje správně).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1

    Co jsem se dočetl, tak tato karta není s MCE kompatibilní. Ona totiž není kompatibilní většina dvb-s karet.
    Mimochodem zrovna přemýšlím nad stavbou HTPC s touto kartou(+CI modul), jako alternativu k MCE zvolím pravděpodobně program DVB Viewer pro, těch 15 euro není tolik. Navíc přímo obsahuje HTPC mod pro dálkové ovládání.

    edit: na webu Microsoft jsem načel tento odstavec:

    "Standard Digital Video Broadcasting Satellite (DVB-S) je metodou vysílání digitálního televizního signálu, který je v Evropě a dalších částech světa přenášen pomocí satelitu. Pro příjem volně šířeného i zpoplatněného digitálního signálu podle tohoto standardu v aplikaci Windows Media Center budete potřebovat zařízení set-top box."

    Má s tímto řešením někdo zkušenosti?
    Naposledy upraveno uživatelem R3norejns: 23-05-2008 v 10:47
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    10

    Ahoj,

    ve WinXP (SP3. v.3300) jsem pri prvni instalaci ihned pouzil posledni ovladac:
    http://www.technisat.com/index5954.h...produktID=1889

    DVBviewerTE funguje v poradku, ale ... . Presel jsem tedy k DVBDream, kde byl hned ze startu problem s nalezenim HW. Musel jsem doinstalovat BDA_ALL ovladac:
    http://www.dvbdream.org/forum/download.php?id=242

    Pote se karta jiz chytla a stacilo najit programy. Bohuzel se mi stalo, ze DVBDream nevidel zadny signal z druzic. Je dobre to ignorovat a presto se pokusit vyhledat programy. Signal pote naskoci a jiz je to OK.

    Momentalne zapasim s nastavenim, abych mohl sledovat HD programy. U ORF 1 HD je vse v poradku. Bez sekani apod. Ale u Eur*sp*rtu HD se mi stava to, ze se zobrazi obraz, ale pote se ihned zasekne. Dole kde jsou znazornene kodeky video/audio mi nacita nejaky cerveny pruh. Jakmile se naplni, zaktualizuje se obraz, ale opet je sekly a situace se opakuje. Zkousim veskere mozne kodeky, ale porad stejne. Nevite co to znamena?

    UPDATE: tak ocividne to bylo kodekama, velke mnozstvi DVBDreamu nedela dobre, takze veskere kodeky jsem odinstaloval, stejne tak vsechny prehravace a nainstaloval pouze HDpack1.3. HD kanaly jiz co se tyka obrazu OK, ale objevil se problem s AC3. Jinde je zvuk OK.
    Naposledy upraveno uživatelem dejfidek: 27-05-2008 v 09:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Hobáček Zobrazit příspěvek
    mě pod XP nové ovladače nejdou, musel jsem se vrátit k verzi 1.1.0.302 - u Visty je to samé - nový ovladač prostě nechodí..
    musím to opravit, nový ovladač s použitím http://www.technisat.com/download/en/soft/1633.zip chodí s dodávaným softem v XP i Vista32..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Technisat Skystar HD2
    Od esgire v sekci DVB-S
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-08-2010, 22:27